Jump to content

Water Cooling

kirmois

Recommended Posts

Καλησπέρα Παιδιά!Θέλω βοήθεια να περάσω υδρόψυξη σε σύστημα φίλου..Το budget είναι μέχρι 130-150Ε. Παίζει games θέλει να boostαρει λιγο τον επεξεργαστη αλλα κυριως το θελει για τα ματια του κοσμου..οποτε κοιταει κατα κυριο λογο εμφανιση...πολυχρωμοι σωληνες και τα συναφη...εδω θα σας παραθεσω το συστημα του..θα περιμενω απαντησεις γιατι θα γινει αμεσα...

Case: Coolermaster HAF X Nvidia Edition

Cpu: Intel i7 920 2.67ghz

M/B: Gigabyte X58 DS4

GPU: Asus GTX 780 DCUII 3GB

PSU: Coolermaster GX 750W 80+ Bronze

RAM: Corsair Vengeance 2133MHZ DDR3 2X4GB

Θέλει και monitor αυτό που μπαίνει μπροστά στο κουτί για να βλέπει τις θερμοκρασίες...είμαι αρχάριος οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη..ευχαριστώ εκ των προτέρων θα περιμένω απάντηση!

..Το budget είναι μέχρι 130-150Ε...

...κυριως το θελει για τα ματια του κοσμου..οποτε κοιταει κατα κυριο λογο εμφανιση...

Συμφωνώ με τους λόγους αλλά το budget είναι εκτός πραγματικότας για Custom loop. Θες κανα 400άρι (για GPU + CPU στο νερό) διαφορετικά θα καταλήξεις με το αντίθετο αποτέλεσμα. Στα χρήματα αυτά ρίχνεις ενα έτοιμο loop στη CPU αν θές.

edit:

Με προλάβανε :)

Συμφωνώ με τους λόγους αλλά το budget είναι εκτός πραγματικότας για Custom loop. Θες κανα 400άρι (για GPU + CPU στο νερό) διαφορετικά θα καταλήξεις με το αντίθετο αποτέλεσμα. Στα χρήματα αυτά ρίχνεις ενα έτοιμο loop στη CPU αν θές.

πειτε μου εσεις ενα συστημα....250-300 δεν ειναι καλα? Προς το παρον θέλω μονο στη cpu και οχι στη gpu!

πειτε μου εσεις ενα συστημα....250-300 δεν ειναι καλα? Προς το παρον θέλω μονο στη cpu και οχι στη gpu!

ααα τοτε κατι γίνεται, αν δε θές αργότερα να το επεκτείνεις πάς σε κάτι του στυλ

* silverstone-tundra-td02

* corsair-hydro-series-h110

Αν θες να πάς για Custom loop χωρις GPU block να κάνουμε μια λίστα με τα αναγκάια :rolleyes:

ααα τοτε κατι γίνεται, αν δε θές αργότερα να το επεκτείνεις πάς σε κάτι του στυλ

silverstone-tundra-td02
corsair-hydro-series-h110

Αν θες να πάς για Custom loop χωρις GPU block να κάνουμε μια λίστα με τα αναγκάια :rolleyes:

Λοιπόν μόλις μίλησα με το παιδί και του εξήγησα επειδή είναι ψιλοπορωμένος είπε οτι δίνει μεχρι 350-400.....χωρις gpu block προς το παρον...αυτο που θελει ειναι κυριως η εμφανιση...δηλαδη...απο το eworld που ειδε καποια πραγματα του αρεσε αυτο

NZXT Sentry LXE External Touch Screen Fan Controller

Alphacool Repack Single Laing D5 Dual 5,25 Bay Station

Αυτα τα 2 τα θελει σιγουρα εφοσον γινεται..και δεν ξερεις πως γινεται να ελεγχει τους fans με το controller

Επίσης το τελευταιο που μου ειπε είναι οτι επειδη το haf x nvidia edition στα πλαγια το τζαμι εχει πρασινο χρωμα..δεν ξερει αν θα φαινονται πχ οι κοκκινοι σωληνες ωραιοι μεσα για αυτο θελει βοηθεια..αυτα...μεχρι 350-400 μπορουμε να κανουμε κατι?

Αυτό εδώ κάνει για το συγκεκριμένο σύστημα? eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Υ.Γ: Δεν ξερω πόσες και τι βιδες χρειαζομαι και επίσης αν μπορουν να βρεθουν primochill πρασινοι σωληνες..γιατι δεν ξερουμε εαν θα φαινεται ωραιο με κοκκινους!

Αυτό εδώ κάνει για το συγκεκριμένο σύστημα? eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής

Υ.Γ: Δεν ξερω πόσες και τι βιδες χρειαζομαι και επίσης αν μπορουν να βρεθουν primochill πρασινοι σωληνες..γιατι δεν ξερουμε εαν θα φαινεται ωραιο με κοκκινους οπως επισης και πρασινοι led fans!!

Σχετικά με το build που έχεις ποστάρει

το bay res είναι για δυο d5 πάρε το αντίστοιχο σε μονή έκδοση

Πάρε τους πράσινους σωλήνες . Μπορείς να πείς στον Γιάννη του eworld να στους παραγγείλει συνεργάζεται με EK.

Θα χρειαστείς και κανα γωνιακό ρακοράκι για να συνδέσεις το ψυγείο (στην οροφή λογικά)

Τώρα εφόσον οι σωλήνες που σου προτείνω αλλά και το υγρό που έχεις επιλέξει είναι UV reactive θα μπορούσες να παίξεις και με uv CCFL.

To radiator που έχεις ποστάρει θέλει m3 βίδες 25-30mm, εγω έχω βάλει 30mm. Φυσικά έχει τις απαραίτητες βίδες μέσα στη συσκευασία αλλά σε χρωματάκι copper.

Τελος για να έχεις λιγότερα θέματα με Plasticizer αν πάς σε primochill οπωσδήποτε το advanced μοντελάκι (οπως αυτό που έχεις ποστάρει), γιατι το απλό LRT, και σε συνάρτηση με τα χημικά που τρέχουν στο κύκλωμα, εχει πολλές πιθανότητες να γίνει κάπως έτσι

4b59f55e-a584-bf62.jpg

(Όλες οι μάρκες εχουν τα θεματάκια τους)

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ειμαι και γω νεος σε WC! Λεω για ετουτο το συστημα EK-KIT H3O 360 HFX 300 ευρος στην πορτα μ! Λιγο ψαξημο που εκανα ειναι αρκετα καλο με πολυ καλα σχολια! Στα 400+ εχει με τετραπλο ψυγιακι! Με τα vrms δεν ξερω τι να κανω!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.