Jump to content

Ποιά 27ρα IPS? DELL vs LG vs ...

axrst

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η 24ρα dell μου που είχα από το 2004 ψόφησε. Θέλω να την αντικαταστήσω με μια 27ρα τώρα. Θα έδινα γύρω στα 7ΧΧ€.

Βλέπω στο eshop τις DELL ULTRASHARP U2713H και LG 27EA83-D. Τι προτείνετε να διαλέξω; Υπάρχει κάτι άλλο χωρίς να πάω ψηλά σε Samsung και Apple?

Ευχαριστώ.

Να συμπληρώσω, πως η χρήση της θα είναι κυρίως desktop εφαρμογές, photo, video και μουσική σ' έναν mac pro. Πολύ λίγο παιχνίδια.

Χμ, ναι, αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τελωνεία κτλ. Συν του οτι είναι επαγγελματική η χρήση της και θέλω να έχω άμεση εγγύηση και αντικατάσταση... Με κάνει να προτιμήσω μια από την εγχώρια αγορά, έστω και σε διπλάσια τιμή. Θα την βάλω σε δόσεις με την πιστωτική.

ok ,αν ψαξεις λιγο νομιζω οτι εχουν αναφερθει προβληματα με την Dell 2713.Στο prad.de εχει review το καινουργιο revision Dell U2713H και περνει απλα good.

PRAD | Review Monitor Dell U2713H

H Lg φαινεται πολυ καλη και εχει παρει και award best photo monitor 2013.Προσωπικα πριν παω στον κινεζο (για αλλους λογους απο απεικονιση εικονας) ειχα την HP ZR2740w και ηταν πολυ καλη με πολυ ωραια χρωματα.

Επισης δες τι μονιτορ θες, αν θες να ειναι glossy ή matt επιφανεια.Προσωπικα μου αρεσει η matt αν και νομιζω ολες οι απο πανω (σιγουρα η HP) ειναι matt.

Οσο αφορα εγγυηση απο οτι προσωπικα ξερω και απο οτι εχω διαβασει και οι 3 εταιριες (DELL-HP-LG) εχουν πολυ καλη υποστηριξη.

• 2 weeks later...

Για την ιστορία να αναφέρω οτι πήρα τελικά την Dell και πραγματικά είναι εκπληκτική. Σε σχέση με την προηγούμενη 24ρα του 2004 (δεν θυμάμαι ούτε το μοντέλο της dell) μου φάνηκε όπως η μετάβαση από το vhs σε fullHD :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.