SLN Οκτώβριος 11, 2004 #41 Οκτώβριος 11, 2004 Οχι ρε παιδια!! Μην βαζετε τετοιους τιτλους!!!Το εβλεπα το thread κι ελεγα "τιποτα λιμνες, βουνα και μουσεια θα δειχνει" αστο καλυτερα....Πω πω... τι λετε ρε σεις!! οσο scrolara προς τα κατω ετρωγα την μια σφαλιαρα μετα την αλλη!!Υπαρχουν τετοια μερη στον κοσμο?? Και μετα λεμε τους "βορειοευρωπαιους" μουρτζουφληδες που δεν βλεπουνε ηλιο και δεν εχουν θαλασσα??ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
GoriLLakoS Οκτώβριος 11, 2004 #42 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka μπα δεν εχετε δει αρκετα μαλλον, εδω πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις εξω οχι. μεγα λοοοοοοοολ....!Σιγα που θελει ψαξιμο εδω.....οτι υπαρχουν πολλες ωραιες,υπαρχουν.!Τωρα αν εσυ ψαχνεις για κανενα μοντελο αλλαζει τελειως.....κ παρεπιπτοντως....απο τις ελβετιδες δεν ηταν κ καμια ωραια εκτος απο κανα δυο......
ea6gka Οκτώβριος 11, 2004 #43 Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης μεγα λοοοοοοοολ....!Σιγα που θελει ψαξιμο εδω.....οτι υπαρχουν πολλες ωραιες,υπαρχουν.!Τωρα αν εσυ ψαχνεις για κανενα μοντελο αλλαζει τελειως.....κ παρεπιπτοντως....απο τις ελβετιδες δεν ηταν κ καμια ωραια εκτος απο κανα δυο...... τι γελας , εχει παει ποτε σου εξω προς ανατολικα και σκανδιναβια και μιλας?
XTCgr Οκτώβριος 11, 2004 #44 Οκτώβριος 11, 2004 guys έχω πάει Ρωσία,Τσεχία και Λετονία...δεν χρειάζεται να πω και σε ποιες χώρες της δυτικής ευρώπης έχω πάει. Όχι μόνο δεν έχουμε τις πιο ωραίες γυναίκες αλλά και οι "ωραίες" είναι αναλογικά λίγες με το πληθυσμό της χώρας. Χώρια που εδώ όσες έχουν καταλάβει οτι είναι γκόμενες την έχουν δει κιόλας... έξω οι γκόμενες δεν μπορούν να ψωνιστούν γιατι έχουν τρελό ανταγωνισμό μεταξύ τους
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2004 #45 Οκτώβριος 11, 2004 Μεσα Νοεμβριου θα σας ενημερωσω για τον "πληθυσμό" της Γερμανίας....
Ilias83 Οκτώβριος 11, 2004 #47 Οκτώβριος 11, 2004 Παίδες εγώ πήγα Παρίσι και αγάπησα κόσμο...Μπορεί οι Γαλλίδες να μην φημίζονται σαν οι πιο ωραίες στον κόσμο, αλλά παιδιά είδα:1. Απίθανα πλάσματα (βέβαια η αλήθεια είναι οτι γύρναγα σε collection ρούχων κ.τ.λ. οπότε παίζανε και τρελά μοντέλα - μια που έπιασα κουβέντα ήταν βέβαια Τσέχα, αλλά και στους δρόμους βλέπεις πολύ πολύ ωραίες γυναίκες)2. Οι Παρισιάνες ξεχώριζαν απο μακριά.Έχουν απίθανο στυλ και αυτό αμέσως αμέσως ακόμα και αν δεν είναι οι πιο ωραίες στον κόσμο σε κάνει να τις προσέξεις (μετά από δυο μέρες μπορούσα να καταλάβω από μακριά ποια ήταν Παρισιάνα και ποια όχι)Όσο για το link...Παίδες τέτοια πλάσματα δεν πολυκυκλοφορούν στην Ελλάδα...Δεν έχω πάει προς τα εκεί και δεν ξέρω τι παίζει, αλλά φαντάζομαι οτι δεν βγήκαν απλά ένα βράδυ έξω και έβγαλαν όλες αυτές...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.