Jump to content

Οι ομορφιές της Ζυρίχης...

DsLmaNiaC

Recommended Posts

εγώ προτιμώ τα original...για αυτό μου αρέσει να πηγαίνω προς τα "ανατολικά" :innocent: :innocent: :innocent:

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Η Ελλάδα μπορεί να έχει ωραίες θάλασσες αλλά και η Ζυρίχη έχει ωραίες... ακτές (ξέρετε... βραχάκια, κολπίσκοι, κλπ).

’ντε μπράβο, έφτιαξε η μέρα μας (ή μάλλον η νύχτα μας)

Αρχική απάντηση από DMylonas

Παιδιά χαλαρώστε... Σε λίγο θα αρχίσει να κολλάει το forum από τα σάλια...

Δεν λέω καλά τα κορίστια, αλλά είναι ανάγκη να χαλβαδιάζω Τσέχες και Ουγγαρέζες και άλλες τέτοιες, ξεπεσμένες?!

’ντε ελάτε Θεσσαλονίκη... Να δείτε τί θα πει Ελληνικό, ντόπιο είδος γυναίκας!!! Και αφήστε τα εισαγώμενα για τα εισαγώμενα!!!!

που ειδες τα σαλια???

Αρχική απάντηση από astrolabos

Τις φαντάζεστε όλες αυτές άβαφτες με φορμα γυμναστικης και παντόφλες να μαγειρεύουν; :hehe::tomato:

:p :P

Αρχική απάντηση από LL_NEO

Ρε σεις. Στην πρώτη φωτογραφία ο Πιεράκος δεν είναι;

lolllllllllllllll.......

Αντε ρε σεις , ξέρετε τι ξενέρωτοι είναι οι Ελβετοί ? Εγώ που τους έχω φάει στην μάπα , δηλώνω ευθαρσώς ότι είναι ο πιό κρυόκ.... λαός .

sorry απο τις γυναικες του forum αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια πραγματα στο ελλαντα.αντε λιγα δειγματα

Αρχική απάντηση από perlepes

sorry απο τις γυναικες του forum αλλα δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια πραγματα στο ελλαντα.αντε λιγα δειγματα

μαλον χρειαζασε γυαλια:p

μπα μυωπια δε εχω μην φοβασαι γυαλια δεν φοραω.θες να μου πεις οτι η ελλαδα εχει πιο ομορφες γυναικες απο τσεχια,σουηδια,ελβετια κ.α. ??αν ναι απλα ΛΟΛ

Αρχική απάντηση από perlepes

μπα μυωπια δε εχω μην φοβασαι γυαλια δεν φοραω.θες να μου πεις οτι η ελλαδα εχει πιο ομορφες γυναικες απο τσεχια,σουηδια,ελβετια κ.α. ??αν ναι απλα ΛΟΛ

Σαφώς κι έχει ομορφότερες γυναίκες η Ελλάδα. Κι όχι απλά γυναίκες, γυναικάρες. Τώρα αυτά στο site είναι απλά κάποια πρόστυχα μωρά τα οποία θέλοντας και μη σου εξάπτουν την φαντασία. Και στην Ελλάδα αν ψάξεις θα βρεις πολλά τέτοια...

Αρχική απάντηση από DJD

Σαφώς κι έχει ομορφότερες γυναίκες η Ελλάδα. Κι όχι απλά γυναίκες, γυναικάρες. Τώρα αυτά στο site είναι απλά κάποια πρόστυχα μωρά τα οποία θέλοντας και μη σου εξάπτουν την φαντασία. Και στην Ελλάδα αν ψάξεις θα βρεις πολλά τέτοια...

:T::T::T::T::T::T::T::T:

@djd:T:

εμενα προσοπικα δεν μου κηνησε το ενδιαφερον καμια εκτος απο ενα κοριτσι. κλαιν..παπουτσι απο τον τοπο σου:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.