Jump to content

Οι ομορφιές της Ζυρίχης...

DsLmaNiaC

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply

Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω Φ Ο Β Ε Ρ Ο...Να είχαμε και εμείς εδώ στη χίο τέτοια μανούλια:(:(:(

ΤΙ ΠΙΠΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????

ΚΛΕΙΝΩ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ ,ΕΡΧΕΣΤΕ?

(γραψε και κανα 56κ warning!!!!!!)

Αρχική απάντηση από Skinny13

ΤΙ ΠΙΠΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????

ΚΛΕΙΝΩ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ ,ΕΡΧΕΣΤΕ?

(γραψε και κανα 56κ warning!!!!!!)

Μια ομαδικη για το lab να κανουμε?????‘Εγω θελω 5!!!!!!!Ενταξει ρε παιδια ,στην Ελβετια πρεπει να παμε για να δουμε τετοια????Κ στην Ελλαδα γινονται αρκετα τετοια events.....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Μια ομαδικη για το lab να κανουμε?????‘Εγω θελω 5

Για RΜΑ πόσες να βάλουμε;

Ελάτε ρε παιδιά, πολύ παλιό Site αυτο, η Αλήθεια πάντως είναι οτι τέτοια πιπίνια δε βρίσκεις εδω. Αντε να σκάσουμε μούρη εκεί να τους κάνουμε κανα Mod.

Κι εγώ τις είχα παρεξηγήσει τις Ελβετίδες. Φανταζόμουνα τίποτα χοντρούλες με κόκκινα μαγουλάκια πάνω στα βουνά. Αλλά τελικά αλλιώς είναι τα πράγματα και ...αυτές έχουν ξεφύγει πολύ ρεεεεε...

και εδώ βρίσκεις τέτοια γκομενάκια, το θέμα είναι οτι πρέπει να πας στα ανάλογα μέρη και οτι δύσκολα θα σου κάτσουν-αν και οι περισσότερες κοπελιές στο σιτε μου φαίνονται ψιλοprofessionals....... για αυτό αντι να πας στα νησιά και να πληρώνεις κερατιάτικα σε μ@λ@κίες πας ένα δεκαήμερο στην Ρίγα και παίρνεις την "δόση" σου........ :cool::rolleyes::inlove: :worship:

Εδω γινονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ...

η εκμεταλευση της γυναικας σημερα παντως ειναι τραγικη!

(το εριξα στην φιλοσοφια:upside: )

παιδες τυχαινει να εχω φιλο στη ζυριχη, μου λεει οτι τα τελευταια 10 χρονια εχουν πλυμμηρισει απο ουγγαρεζες, τσεχες κτλ ΑΚΑ ανατολικο μπλοκ. Οποτε οποιος θελει the real thing καταλαβε που πρεπει να παει

Αρχική απάντηση από ea6gka

τελευταια 10 χρονια εχουν πλυμμηρισει απο ουγγαρεζες, τσεχες κτλ ΑΚΑ ανατολικο μπλοκ.

Bρε συμφορα που τους βρηκε τους αμοιρους!!!!!!!

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

Εδω γινονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ...

η εκμεταλευση της γυναικας σημερα παντως ειναι τραγικη!

(το εριξα στην φιλοσοφια:upside: )

Παντα ετσι ηταν αλλα τα τελευταια χρονια εχει παραγινει...

αλλα που θα παει?δε θα το καταλαβουν καποτε?

Αρχική απάντηση από ea6gka

παιδες τυχαινει να εχω φιλο στη ζυριχη, μου λεει οτι τα τελευταια 10 χρονια εχουν πλυμμηρισει απο ουγγαρεζες, τσεχες κτλ ΑΚΑ ανατολικο μπλοκ. Οποτε οποιος θελει the real thing καταλαβε που πρεπει να παει

βασικα ειδες την καταληξη?? oti-mlk-grafei.ch

Παιδιά χαλαρώστε... Σε λίγο θα αρχίσει να κολλάει το forum από τα σάλια...

Δεν λέω καλά τα κορίστια, αλλά είναι ανάγκη να χαλβαδιάζω Τσέχες και Ουγγαρέζες και άλλες τέτοιες, ξεπεσμένες?!

’ντε ελάτε Θεσσαλονίκη... Να δείτε τί θα πει Ελληνικό, ντόπιο είδος γυναίκας!!! Και αφήστε τα εισαγώμενα για τα εισαγώμενα!!!!

Αρχική απάντηση από DMylonas

Παιδιά χαλαρώστε... Σε λίγο θα αρχίσει να κολλάει το forum από τα σάλια...

Δεν λέω καλά τα κορίστια, αλλά είναι ανάγκη να χαλβαδιάζω Τσέχες και Ουγγαρέζες και άλλες τέτοιες, ξεπεσμένες?!

’ντε ελάτε Θεσσαλονίκη... Να δείτε τί θα πει Ελληνικό, ντόπιο είδος γυναίκας!!! Και αφήστε τα εισαγώμενα για τα εισαγώμενα!!!!

καλα ενταξει, και αλλοι τα λεγανε αυτα και βγηκαν ψευτες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.