DsLmaNiaC Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 http://beautifulzueri.blogspot.com/ Το ξέθαψε ένα φιλαράκι. Προτείνω να γίνει sticky. :jump:
ea6gka Οκτώβριος 8, 2004 #2 Οκτώβριος 8, 2004 προσεχε λιγακι , θα μας χαλασεις τα μοντεμ,ελεος :-O :-O :-O
JiMeS Οκτώβριος 8, 2004 #5 Οκτώβριος 8, 2004 Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω Φ Ο Β Ε Ρ Ο...Να είχαμε και εμείς εδώ στη χίο τέτοια μανούλια:(
sotiris Οκτώβριος 8, 2004 #6 Οκτώβριος 8, 2004 καλές οι ελβέζες, και τις είχα παρεξηγήσει.(ο όρος ελβέζα έχει copyright).
Skinny13 Οκτώβριος 8, 2004 #7 Οκτώβριος 8, 2004 ΤΙ ΠΙΠΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????ΚΛΕΙΝΩ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ ,ΕΡΧΕΣΤΕ?(γραψε και κανα 56κ warning!!!!!!)
GoriLLakoS Οκτώβριος 8, 2004 #9 Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 ΤΙ ΠΙΠΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?????ΚΛΕΙΝΩ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΖΥΡΙΧΗ ,ΕΡΧΕΣΤΕ?(γραψε και κανα 56κ warning!!!!!!) Μια ομαδικη για το lab να κανουμε?????‘Εγω θελω 5!!!!!!!Ενταξει ρε παιδια ,στην Ελβετια πρεπει να παμε για να δουμε τετοια????Κ στην Ελλαδα γινονται αρκετα τετοια events.....
spc Οκτώβριος 8, 2004 #10 Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης Μια ομαδικη για το lab να κανουμε?????‘Εγω θελω 5Για RΜΑ πόσες να βάλουμε;
Chris2004 Οκτώβριος 8, 2004 #11 Οκτώβριος 8, 2004 Ελάτε ρε παιδιά, πολύ παλιό Site αυτο, η Αλήθεια πάντως είναι οτι τέτοια πιπίνια δε βρίσκεις εδω. Αντε να σκάσουμε μούρη εκεί να τους κάνουμε κανα Mod.
DsLmaNiaC Οκτώβριος 8, 2004 Author #12 Οκτώβριος 8, 2004 Κι εγώ τις είχα παρεξηγήσει τις Ελβετίδες. Φανταζόμουνα τίποτα χοντρούλες με κόκκινα μαγουλάκια πάνω στα βουνά. Αλλά τελικά αλλιώς είναι τα πράγματα και ...αυτές έχουν ξεφύγει πολύ ρεεεεε...
XTCgr Οκτώβριος 8, 2004 #13 Οκτώβριος 8, 2004 και εδώ βρίσκεις τέτοια γκομενάκια, το θέμα είναι οτι πρέπει να πας στα ανάλογα μέρη και οτι δύσκολα θα σου κάτσουν-αν και οι περισσότερες κοπελιές στο σιτε μου φαίνονται ψιλοprofessionals....... για αυτό αντι να πας στα νησιά και να πληρώνεις κερατιάτικα σε μ@λ@κίες πας ένα δεκαήμερο στην Ρίγα και παίρνεις την "δόση" σου........ :worship:
Nos-Dio Οκτώβριος 8, 2004 #15 Οκτώβριος 8, 2004 Εδω γινονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ... η εκμεταλευση της γυναικας σημερα παντως ειναι τραγικη! (το εριξα στην φιλοσοφια )
ea6gka Οκτώβριος 8, 2004 #16 Οκτώβριος 8, 2004 παιδες τυχαινει να εχω φιλο στη ζυριχη, μου λεει οτι τα τελευταια 10 χρονια εχουν πλυμμηρισει απο ουγγαρεζες, τσεχες κτλ ΑΚΑ ανατολικο μπλοκ. Οποτε οποιος θελει the real thing καταλαβε που πρεπει να παει
Skinny13 Οκτώβριος 8, 2004 #17 Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka τελευταια 10 χρονια εχουν πλυμμηρισει απο ουγγαρεζες, τσεχες κτλ ΑΚΑ ανατολικο μπλοκ. Bρε συμφορα που τους βρηκε τους αμοιρους!!!!!!! Αρχική απάντηση από Nos-Dio Εδω γινονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ... η εκμεταλευση της γυναικας σημερα παντως ειναι τραγικη! (το εριξα στην φιλοσοφια ) Παντα ετσι ηταν αλλα τα τελευταια χρονια εχει παραγινει... αλλα που θα παει?δε θα το καταλαβουν καποτε?
Nos-Dio Οκτώβριος 8, 2004 #18 Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka παιδες τυχαινει να εχω φιλο στη ζυριχη, μου λεει οτι τα τελευταια 10 χρονια εχουν πλυμμηρισει απο ουγγαρεζες, τσεχες κτλ ΑΚΑ ανατολικο μπλοκ. Οποτε οποιος θελει the real thing καταλαβε που πρεπει να παει βασικα ειδες την καταληξη?? oti-mlk-grafei.ch
DMylonas Οκτώβριος 8, 2004 #19 Οκτώβριος 8, 2004 Παιδιά χαλαρώστε... Σε λίγο θα αρχίσει να κολλάει το forum από τα σάλια... Δεν λέω καλά τα κορίστια, αλλά είναι ανάγκη να χαλβαδιάζω Τσέχες και Ουγγαρέζες και άλλες τέτοιες, ξεπεσμένες?!’ντε ελάτε Θεσσαλονίκη... Να δείτε τί θα πει Ελληνικό, ντόπιο είδος γυναίκας!!! Και αφήστε τα εισαγώμενα για τα εισαγώμενα!!!!
ea6gka Οκτώβριος 8, 2004 #20 Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Παιδιά χαλαρώστε... Σε λίγο θα αρχίσει να κολλάει το forum από τα σάλια... Δεν λέω καλά τα κορίστια, αλλά είναι ανάγκη να χαλβαδιάζω Τσέχες και Ουγγαρέζες και άλλες τέτοιες, ξεπεσμένες?!’ντε ελάτε Θεσσαλονίκη... Να δείτε τί θα πει Ελληνικό, ντόπιο είδος γυναίκας!!! Και αφήστε τα εισαγώμενα για τα εισαγώμενα!!!! καλα ενταξει, και αλλοι τα λεγανε αυτα και βγηκαν ψευτες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.