Jump to content

Ερωτηση για αντικα-συλλεκτικο κομματι

IzoneRakaDarkdiamond

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια,εχω ενα προβλημα με ενα δευτερο συστημα pc που εχω με τα εξης χαρακτηριστηκα:

1.CPU-Athlon 64 X2 6000+

2.M/B-ASUSTeK M3A

3.GPU-Twintech GTS 250 (Driver Version:331.65)

4.RAM-4GB Transcend

5.PSU-600w LcPower

5.Software-Windows 7 32bit Ultimate(Offical Form With Windows Loader Activation)

Τωρα απο αυτα το mb&cpu ειναι τουλαχιστον απο το 2007-2008 πολυδουλεμενα αλλα ποτε δεν αντιμετοπισα καπιο ουσιαστικο προβλημα και επισης παιζουνε με normal settings και πολλα games οπως League of Legend-World of Warcraft κ.α

Το τελευταιο καιρο παιζω ενα game με το ονομα Microvolts οπου οι απαιτησεις του ειναι πολυ μικρες,εδω και δυο βδομαδες εχει ενα lag,αυτο το ενοχλητικο κλασικο lag που ειναι σε πολυ μικρο επιπεδο αλλα αντιληπτο στα ματια και στη καρδια και στους γειτονες οταν τους ξυπνας απο δυνατες φονες εξετιας καπιου Kill που εχασες απο αυτο το λιγο αλλα πολυ εκνευριστικο lag που παρακαλας να ηταν Crash η εκρηξη ολου του δωματιου με TNT.

To pc το εχω σαν δευτερο στη περιοχη οπου σπουδαζω(αυτο παει κυριως για τους γονεις μου)και ηθελα να δω τι ακριβως μπορει να φταιει

Υποψιαζομαι drivers GPU μιας και γενικα οι drivers της Nvidia τους τελευταιους μηνες ειναι για κλοτσιες η o cpu οπου στο 2008-2009 περιπλανηθηκε στην Azeroth και στην Northrend,στη pool_day2 και στο Summoners rift πλεον να εχει κουραστει....

***Ετρεξα και ενα FurMark 15λεπτο σε 1920x1080 χωρις Anti-Aliasing και ειχα score 9 χιλιαδες κατι με 13Fps αν θυμαμαι καλα & max temp 62' (σχετικα καλα απο οτι καταλαβα βαση και των πλησιον σε επιπεδου GPU οπου ειχε το official site)***

Εννοείς lag παντού ; η lag στο ίντερνετ ; Αν είναι του ίντερνετ, είναι του provider οπότε πάς αλλού. Αν είναι στο pc, φρόντισε να περάσεις τελευταίους drivers στην κάρτα, και μετά να κάνεις ένα scandisk στο δίσκο και μετά ενα defragment με κάποιο σοβαρό πρόγραμμα μήπως στρώσει.

Ο [MENTION=7423]seventh_son[/MENTION] εννοεί αν το κόλλημα εμφανίζεται στο multiplayer. Εκεί πρέπει να κάνεις ping τους server να δούμε αν είναι θέμα σύνδεσης και δεν φταίει η απόδοση του υπολογιστή.

εχω και ενα σχετικο laggακι αλλα επειδη το game το παιζω και στον main υπολογιστη σιγουρα ειναι hardware απλα ηθελα να δω αν ειναι cpu η gpu γιατι ολο και κατι μπορει να βρω απο φιλο να αλλαξω τεσπα ευχαριστω για το χρονο σας μαγκες οπως και να χει

Δοκίμασε με τελευταίους drivers και καλού-κακού κάνε δοκιμή και με τους 314.09

Μετά απο αυτούς άρχισε τις αλχημείες η nvidia με το power management και γ... το σύμπαν.

εχω και ενα σχετικο laggακι αλλα επειδη το game το παιζω και στον main υπολογιστη σιγουρα ειναι hardware απλα ηθελα να δω αν ειναι cpu η gpu γιατι ολο και κατι μπορει να βρω απο φιλο να αλλαξω τεσπα ευχαριστω για το χρονο σας μαγκες οπως και να χει

Παίζει να είναι και η μητρική η οποία είναι η χειρότερη που υπήρξε ποτέ για AM2+ socket ... :hehe::hehe::hehe:

Να σου πω πρώτα απ`όλα πως η μητρική ΔΕΝ υποστητίζει καλά καλά τον επεξεργαστή σου , ο οποίος είναι 125Watt ενώ αυτή υποστηρίζει μέχρι 95watt !

Υπήρξε X2 6000+ των 89watt TDP αλλά υπήρξε σε ελάχιστο ποσοστό, ενώ είχε βγει και ένας για oems.

Motherboards - M3A

H μητρική τουλάχιστον έως κάποιο bios, έκανε φριζαρίσματα με ορισμένες κάρτες γραφικών . Κοίταξε αν έχεις περασμένο το τελευταίο bios .

Δεν παίζει με τίποτα σωστά το cool n quiet.

Και τέλος η κάρτα δικτύου σου Atheros έχει αρκετά προβλήματα σταθερότητας .

Motherboards - M3A

Παίζει να είναι και η μητρική η οποία είναι η χειρότερη που υπήρξε ποτέ για AM2+ socket ... :hehe::hehe::hehe:

Να σου πω πρώτα απ`όλα πως η μητρική ΔΕΝ υποστητίζει καλά καλά τον επεξεργαστή σου , ο οποίος είναι 125Watt ενώ αυτή υποστηρίζει μέχρι 95watt !

Υπήρξε X2 6000+ των 89watt TDP αλλά υπήρξε σε ελάχιστο ποσοστό, ενώ είχε βγει και ένας για oems.

Motherboards - M3A

H μητρική τουλάχιστον έως κάποιο bios, έκανε φριζαρίσματα με ορισμένες κάρτες γραφικών . Κοίταξε αν έχεις περασμένο το τελευταίο bios .

Δεν παίζει με τίποτα σωστά το cool n quiet.

Και τέλος η κάρτα δικτύου σου Atheros έχει αρκετά προβλήματα σταθερότητας .

Motherboards - M3A

Θυμαμαι ακομη αυτον απο το πλαισιο οταν ειχα παει το 2007 να τον αγορασω να μου λεει σου φτιαξα το καλυτερο συνδιασμο για pc...τωρα αντιστοιχα αν γινοταν αυτο που πλεον αποφευγω ππλαισιο τεσπα θα χα μπει με εκρηκτικα μεσα ζωσμενος...ορεος φιλε ty για τα info θα checkarw μηπως βρω τπτ φθηνο για δευτερο συστημα

Θυμαμαι ακομη αυτον απο το πλαισιο οταν ειχα παει το 2007 να τον αγορασω να μου λεει σου φτιαξα το καλυτερο συνδιασμο για pc...τωρα αντιστοιχα αν γινοταν αυτο που πλεον αποφευγω ππλαισιο τεσπα θα χα μπει με εκρηκτικα μεσα ζωσμενος...ορεος φιλε ty για τα info θα checkarw μηπως βρω τπτ φθηνο για δευτερο συστημα

Είχα σετάκια με X2 6000+ !

Πολύ καλός επεξεργαστής για την εποχή του, ακόμα πρέπει να παίζει χωρίς θεματα.

Αλλά το ένα σύστημα με ASUS M2N SLI DELUXE τραβούσε κομπλέ , ενώ άλλο σύστημα με M3A ήταν ΓΤΠ καβάλα ...

Το σύστημα με M3A το έδωσα αμέσως σε ένα πιτσιρίκι το οποίο το έχει ακόμα .

Με απενεργοποίηση του cool n quiet, με ένα ανεμιστηράκι να φυσάει το north, μια custom ψύκτρα στα VRM , και το τελευταίο bios το σύστημα παίζει μέχρι σήμερα .

Προσπάθησε να κάνεις όλα τα παραπάνω που γράφω ... και βάλει και μια εξωτερική κάρτα δικτύου να δει τι θα κάνει .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.