Jump to content

Χάνεται το σήμα του Wifi Repeater

Wizard!

Recommended Posts

Αααα τώρα που μου 'ρθε, στο thompson έχεις βάλει mac filters (allow συγκεκριμένα mac)???

Αν ναι, βγάλ' τα και δοκίμασε να δεις αν πάλι έχεις αποσυνδέσεις.

Όχι ρε συ... Που να ξέρω τις MAC της θείας; Όσο και να ήθελα να το κλειδώσω για μένα, δε μπορώ να το κάνω.

Η βλακεία είναι πως έχω το δικό μου, ένα Netgear DGND3300, αλλά δε θέλω να της το δώσω γιατί όταν δεήσει ο πΟΤΕ και μου βάλει γραμμή, θα το χρειαστώ και δε θέλω πάλι τότε να βρίσκω δικαιολογίες για να αλλάζω. Σταδιάλα....

Ειμαι Γερακα Παλληνη, αλλα αυριο βραδυ και Τεταρτη βραδυ θα είμαι και σταθμο Αττικη για ένα σεμιναριο. Διαλέγεις.

Κάθε Δευ-Τετ ή μόνο για αυτή την εβδομάδα;

Επίσης, τι ώρες θα είσαι εκεί;

Για Αττικη ε?

Δευτερα 7-9 το βράδυ επειδή δουλευω πιο πριν

Τεταρτη από τις 5 μεχρι 9

Παιζει να μας σχολασουν και πιο νωρις κανα μισαωρο. Φανταζομαι θα μπορω να βγω λιγα λεπτα να στο δωσω

Σου στελνω το τηλεφωνο μου

Σου στελνω το τηλεφωνο μου

Ευχαριστώ και πάλι :)

Το δοκιμάζω και σου λέω αποτελέσματα.

Φίλε μου ξέχνα το zte εχουν πολυ μικρή εμβέλεια στο wifi (8-10 m) επειδή είχα και το zte ai to tomson 585 to tomson εχει διπλάσια εμβέλεα απο το zte

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι η εμβέλεια, αφού αυτή τη στιγμή έχω στο repeater 28db/97%sq.

Το πρόβλημά μου είναι πως σε 2' μπορεί να έχω 7db/12%sq και μετά από λίγη ώρα να επανέλθει. Δηλαδή είναι θέμα σταθερότητας όχι έντασης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.