2cpu Νοέμβριος 22, 2013 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Αν θες να δοκιμασεις ναι.Αν δεν σε κανει το ρουτερ θα αυτοκαταστραφει εεε θα το στειλεις ανακυκλωση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 22, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2013 Thanx ρε συ, αλλά δεν αξίζει...Έτσι κι αλλιώς πριν τη Δευτέρα δε θα το έχω. Ε, Δευτέρα θα έχω άλλο από την εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 23, 2013 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 Αααα τώρα που μου 'ρθε, στο thompson έχεις βάλει mac filters (allow συγκεκριμένα mac)??? Αν ναι, βγάλ' τα και δοκίμασε να δεις αν πάλι έχεις αποσυνδέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 Αααα τώρα που μου 'ρθε, στο thompson έχεις βάλει mac filters (allow συγκεκριμένα mac)??? Αν ναι, βγάλ' τα και δοκίμασε να δεις αν πάλι έχεις αποσυνδέσεις.Όχι ρε συ... Που να ξέρω τις MAC της θείας; Όσο και να ήθελα να το κλειδώσω για μένα, δε μπορώ να το κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 23, 2013 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 ^^ λογικό, άν έβαζες mac filter θα κόλαγε σε δευτερόλεπτα. Απλά είπα μήπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 Η βλακεία είναι πως έχω το δικό μου, ένα Netgear DGND3300, αλλά δε θέλω να της το δώσω γιατί όταν δεήσει ο πΟΤΕ και μου βάλει γραμμή, θα το χρειαστώ και δε θέλω πάλι τότε να βρίσκω δικαιολογίες για να αλλάζω. Σταδιάλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 23, 2013 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2013 Εγω εχω 2 ZTE H108L, αχρησιμοποίητα αν θες κάποιο δικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 24, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Εγω εχω 2 ZTE H108L, αχρησιμοποίητα αν θες κάποιο δικο σου. Ευχαριστώ πολύ Σε ποιά περιοχή είσαι και ποιές ώρες σε εξυπηρετεί να έρθω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 24, 2013 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Ειμαι Γερακα Παλληνη, αλλα αυριο βραδυ και Τεταρτη βραδυ θα είμαι και σταθμο Αττικη για ένα σεμιναριο. Διαλέγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 24, 2013 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Ειμαι Γερακα Παλληνη, αλλα αυριο βραδυ και Τεταρτη βραδυ θα είμαι και σταθμο Αττικη για ένα σεμιναριο. Διαλέγεις.Κάθε Δευ-Τετ ή μόνο για αυτή την εβδομάδα;Επίσης, τι ώρες θα είσαι εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Νοέμβριος 24, 2013 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Για Αττικη ε?Δευτερα 7-9 το βράδυ επειδή δουλευω πιο πρινΤεταρτη από τις 5 μεχρι 9Παιζει να μας σχολασουν και πιο νωρις κανα μισαωρο. Φανταζομαι θα μπορω να βγω λιγα λεπτα να στο δωσωΣου στελνω το τηλεφωνο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Etien Νοέμβριος 25, 2013 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Φίλε μου ξέχνα το zte εχουν πολυ μικρή εμβέλεια στο wifi (8-10 m) επειδή είχα και το zte ai to tomson 585 to tomson εχει διπλάσια εμβέλεα απο το zte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 25, 2013 Author #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2013 Σου στελνω το τηλεφωνο μου Ευχαριστώ και πάλι Το δοκιμάζω και σου λέω αποτελέσματα. Φίλε μου ξέχνα το zte εχουν πολυ μικρή εμβέλεια στο wifi (8-10 m) επειδή είχα και το zte ai to tomson 585 to tomson εχει διπλάσια εμβέλεα απο το zte Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά το πρόβλημά μου δεν είναι η εμβέλεια, αφού αυτή τη στιγμή έχω στο repeater 28db/97%sq. Το πρόβλημά μου είναι πως σε 2' μπορεί να έχω 7db/12%sq και μετά από λίγη ώρα να επανέλθει. Δηλαδή είναι θέμα σταθερότητας όχι έντασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.