Spyrious Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Βρήκα αυτό εδώ στην checkmate με 140Ε (χωρίς φπα).http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=475Καταρχάς μήπως υπάρχει κάπου φθηνότερα;Ταιρειάζει στο socket 754;Το κιτ δεν περιλαμβάνει δοχείο νερού, θα πρέπει να βάλω οποσδήποτε ή αρκεί το ψυγείο;Αν ναι ποιο μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 πολυ ακριβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 α) ακριβο για ενα μονο μπλοκ.β) Το συγκεκριμενο ψυγειο το ειχα, και δεν ειναι απο τα καλυτερα. Με ενα μπλοκ(11),Eheim 1248, και εναν 120αρη Revoltec με μπλε led, ειχα 39-42.γ) Κανει για 754 μιας και το λεει κ στην σελιδα που δινεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 8, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Τι προτείνετε,ώστε να μην φύγω και πολύ πάνω σε χρήματα.Επειδή σκέφτομαι να πάρω και κουτί μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρω ένα κουτί coolriver με υδρόψυξη;Αξίζουν αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Οκτώβριος 8, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Κανείς;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 δεν αξίζει τα λεφτά του, γιατί ακόμα και το μπλοκ κομμένο είναι (δεν είναι το antarctica).εγώ έχω το πακέτο της ασετεκ με L30, 2-πλό ψυγείο και 3 μπλοκ, και από ότι φένεται δουλέυει καλά.από κουτί μου άρεσε πολύ το koolance pc2-650 το μαύρο, που είναι ένα chieftec-antec με ενσωματωμένη υδρόψυξη (σαν το exos πάνω κάτω). είναι όμως πανάκριβο, ενώ αμέρικαέχει 180-200 ντόλαρς από αγγλία ερχόταν 280 έουρος χωρίς μεταφορικά.χωρίς δοχείο νερού δεν μπορείς να γεμίσεις έυκολα την εγκατάσταση. βέβαια μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου, προσαρμόζοντας 2 ρακόρ σε ένα τάπερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Οκτώβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 to sygekrimeno kit to exei to hacshop 84 euro!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.