evilsoler Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2013 Λοιπόν όλα ξεκίνησαν όταν πήρα τον samsung 840evo 120gb.ξεκίνησα να περνάω windows8.1 αλλα επειδή είχα κάποια θέματα μετά πέρασα 7aria. Κατά την διάρκεια τον updates άρχισα να έχω θέματα.όπως να αργεί παρα πολύ να περάσει τα updates και τέτοια με αποκορύφωση στο τέλος να δείχνει το σήμα τον windows στο loading και να μένει εκει (για να πω τιν αμαρτια μου επειδη νομιζα οτι κολλαγε στα updates παταγα shutdown ton εκλεινα manualy) Με πειραματισμούς είδα ότι όταν έβγαζα τον green όλα μια χαρα.ton green εν τελει τον έβαλα να συνδέεται σαν εξωτερικός και τον έβαζα αφού έμπαινα windows.εκεί άνοιγε έβλεπα τα αρχεία μια χαρά αλλα όταν πάταγα να δω κάτι έκανε ώρες.συγκεκριμένα όταν πήγα να αντιγράψω τα αρχεία είδα πως μετέφερε με ρυθμό 45,2 kb/s,κοινός δεν μπορώ να αντιγράψω όλα τα αρχεία σε αυτήν την ζωή. το σύστημα μου είναι παλιό mobo "asus" m2n68-am plus cpu ένας amd άθλον IIx2 215 4gb ram. έκανα updates στην mobo αλλα τίποτα. πέρασα κάτι διαγνωστικά και μού βγάζει ότι είναι 80% healthy.apo το forum ειδα για το hdd regeneration.to έτρεξα... στην αρχή δουλεύει αλλα κολλάει και μου βγάζει "drive is not ready.btw μου έβγαζε πολλά delays στο hddregen και κάτι άλλο που ίσως να βοηθήσει είναι ότι στην mobo στα boot prioritys δεν μου αναγνωρίζει τον wd όταν βάζο τον samsung. Στο net μια λύση που βρήκα είναι να γυρίσω τον wd σε achi αλλα δεν έχω τέτοια επιλογή στην mobo. τώρα σκέφτομαι να αλλάξω mobo με πιο πολλά options μπας και γίνει τίποτα αλλιώς δεν ξερω.to σπαστικό είναι ότι τα αρχεία τα έχω αλλα είναι τόσο αργος ο σκληρός που δεν μπορώ να τα κάνω τίποτα. Μπορει να επανερθει στην αρχικη του κατασταση ο σκληρος?
dimgr Νοέμβριος 20, 2013 #2 Νοέμβριος 20, 2013 Από όλα αυτά που έκανες, δεν έκανες τίποτα για να διαγνώσεις την κατάσταση του δίσκου. Βάλε το HD Sentinel, τρεξτο και δες την κατάσταση του δίσκου. Αν το πρόγραμμα δεν τον δει ως εξωτερικό (λόγω παλαιότητας του PC), βαλτον εσωτερικό ξανά.
evilsoler Νοέμβριος 20, 2013 Author #3 Νοέμβριος 20, 2013 πέρασα κάτι διαγνωστικά και μού βγάζει ότι είναι 80% healthy.αλλα το ξανα εκανα just in case There are 38 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.It is recommended to continuously monitor the hard disk status.performance 100% excellenthealth 77 good
Alexgk Νοέμβριος 24, 2013 #4 Νοέμβριος 24, 2013 Με 77 health κάνε ένα back up και έχε τον μέχρι να τα τινάξει.
adikos Δεκέμβριος 1, 2013 #5 Δεκέμβριος 1, 2013 Με 77 health κάνε ένα back up και έχε τον μέχρι να τα τινάξει. Πάμε πάλι ...αλλα όταν πάταγα να δω κάτι έκανε ώρες.συγκεκριμένα όταν πήγα να αντιγράψω τα αρχεία είδα πως μετέφερε με ρυθμό 45,2 kb/s,κοινός δεν μπορώ να αντιγράψω όλα τα αρχεία σε αυτήν την ζωή
evilsoler Δεκέμβριος 2, 2013 Author #6 Δεκέμβριος 2, 2013 το μόνο που μένει είναι να αλλάξω mobo μπας και με νέες δυνατότητες μπορέσω να κάνω κάτι.
adikos Δεκέμβριος 2, 2013 #7 Δεκέμβριος 2, 2013 το μόνο που μένει είναι να αλλάξω mobo μπας και με νέες δυνατότητες μπορέσω να κάνω κάτι.Ελπίζω να εννοείς δοκιμαστικά και όχι να αγοράσεις νέα μόνο και μόνο μπας & καταφέρεις κάτι.Το πρόβλημα που αναφέρεις είναι συχνό στη σειρά green. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως δεν υπάρχουν και πολλά να κάνεις εκτός από υπομονή, μιας & άλλοι που τους εμφάνισε αυτή τη συμπεριφορά πήραν όσα δεδομένα μπορούσαν με πολύ κόπο λόγω χαμηλής ταχύτητας & στη συνέχεια τον δώσανε rma (και πήραν άλλη σειρά βέβαια).Δοκίμασε και να κάνεις ghost τον δίσκο μπας και... αλλά φαντάζομαι την ίδια συμπεριφορά θα έχει.Δεν έχεις όμως τίποτα να χάσεις.
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 2, 2013 #8 Δεκέμβριος 2, 2013 το μόνο που μένει είναι να αλλάξω mobo μπας και με νέες δυνατότητες μπορέσω να κάνω κάτι. Εισαι αθηνα και εχεις am3 pm me Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone
Nick74 Δεκέμβριος 2, 2013 #9 Δεκέμβριος 2, 2013 όταν πήγα να αντιγράψω τα αρχεία είδα πως μετέφερε με ρυθμό 45,2 kb/s,κοινός δεν μπορώ να αντιγράψω όλα τα αρχεία σε αυτήν την ζωή. Υπερβολες... αν ειναι γεματος σε 512 μερες θα τα εχεις μεταφερει ολα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.