fits79 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2013 Καλησπέρα.Ξέρει κανείς πως μπορώ να κατεβάσω επεισόδια από διάφορα web-tv sites όπως αυτά του mega & ant1?Αν ναι τότε ας μου προτείνει κάποιο mozilla firefox add-on γιατί με το πρόγραμμα stream transport που το κάνω τώρα σέρνετε αφού κατεβάζει το κάθε επεισόδιο με το πολύ 100kb/sec.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Δυστυχώς τα επεισόδια είναι γεμάτα από πνευματικά δικαιώματα και είναι νόμιμο το κατέβασμα μόνο αν το site του καναλιού σου προσφέρει αυτήν την υπηρεσία. Οτιδήποτε άλλο περνάμε σε συζήτηση εκτός κανόνων του site. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Νοέμβριος 19, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 (edited) Υπαρχει ενα προγραμμα που κανει ακριβως αυτο που θες. Μπορει να χειριστει μεμονομενα βιντεο η μια ολοκληρη λιστα. Free YouTube DownloadΠροφανος και δεν ειναι δικο μου θεμα η του φορουμ για να κρινει εαν τα βιντεο εχουν αδεια να περαστουν στον δισκο. Το προγραμμα φυσικα και ΔΕΝ ειναι παρανομο. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 19, 2013 από orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Νοέμβριος 19, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Αυτο που λες ειναι μονο για βιντεο απο το youtube ΟΧΙ ΑΠΟ WEB-TV sites.Αρα δεν κανει αυτο που ζηταω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pli2002 Νοέμβριος 21, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman617build11.exe?b=1&filename=idman617build11.exeΤο κάνεις εγκατάσταση και όταν ανοίξεις τον Firefox ή τον chrome, αποδέξου το μήνυμα που σου λέει πως ο Internet Download Manager θέλει να Βάλει ένα πρόσθετο.Στην συνέχεα μόλις πατήσεις σε ένα βίντεο του αντ1 θα δείς ένα εικονίδιο Download this Video.Πάτα το και θα σου κατεβάσει αυτό που θέλεις να δεις αργότερα.Εγώ κατεβάζω με το μέγιστο της γραμμης μου.Σημείωση: Θα πρέπει να πατήσεις το Download this Video αφού τελειώσei η διαφήμηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Νοέμβριος 21, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2013 Σε ευχαριστω πολυ.Αλλα υπαρχει κατι παρομοιο ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται να εγκαταστησω καποιο προγραμμα απλος το plugin του στο firefox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nolis Σεπτέμβριος 12, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman617build11.exe?b=1&filename=idman617build11.exeΤο κάνεις εγκατάσταση και όταν ανοίξεις τον Firefox ή τον chrome, αποδέξου το μήνυμα που σου λέει πως ο Internet Download Manager θέλει να Βάλει ένα πρόσθετο.Στην συνέχεα μόλις πατήσεις σε ένα βίντεο του αντ1 θα δείς ένα εικονίδιο Download this Video.Πάτα το και θα σου κατεβάσει αυτό που θέλεις να δεις αργότερα.Εγώ κατεβάζω με το μέγιστο της γραμμης μου.Σημείωση: Θα πρέπει να πατήσεις το Download this Video αφού τελειώσei η διαφήμηση.μεμε έσωσες φίλε...σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Σεπτέμβριος 12, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Υπάρχει κάποιο Firefox plug-in που να κάνει την ίδια δουλειά χωρίς να πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα; Η το jdownloader2 μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts