ΝTG Νοέμβριος 20, 2013 #81 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Αν και εχει ειπωθει..εξπυηρετηση σου εκαναν.Καλοδεχουμενη βεβαια, σαφεστατα..Η εγγυηση καλυπτει το προιον ,οχι την αξια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Νοέμβριος 20, 2013 #82 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Φίλε μου καταρχήν με το καλό να δεχτείς την νέα σου κάρτα και να την χαρείς όσο περισσότερο μπορείς. Απλά να κάνω μια ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνείας. Εάν αντί για κάρτα γραφικών το χαλασμένο προιόν ήτανε μνήμες αγορασμένες προ διετίας και σε τιμή 60% κάτω από ότι κοστίζουν σήμερα μιας και οι τιμές τους έχουν πάρει την ανηφόρα, και το eshop δεν είχε ακριβός το ίδιο μοντέλο τότε θα ζητούσες πάλι πιστωτικό στην τιμή αγοράς δλδ 60% κάτω από τις τρέχουσες τιμές ή θα δεχόσουν της μνήμες που θα σου έδινε το eshop έστω και με λίγο καλύτερες επιδόσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 20, 2013 #83 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 καλα εισαι σοβαρος ; πιστωτικο στη τιμη αγορα των μνημων ωστε να παρουμε τη 2πλασια ποσοστητα τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Νοέμβριος 20, 2013 #84 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Η τιμές στις μνήμες προ διετίας ήταν περίπου 50% κάτω από όσο κοστίζουν σήμερα. Σε αυτή την περίπτωση το πιστωτικό στην τιμή αγοράς δεν σου φτάνει για να αγοράσεις νέες μνήμες αντίστοιχες με αυτές που είχες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Νοέμβριος 20, 2013 #85 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 just for the record πέρσι το πλαισιο μου πίστωσε στο αρχικό ποσό αγοράς γυρω στα 300 ευρώ κάτι DDR2 OCZ 2 x 1GB 1066 που χα στείλει...:-O (δεν έπαιξα τζοκερ μετά ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 20, 2013 #86 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Καποιος στο eshop διαβαζει thelab.Φοβαμαι οτι η κινηση διαφημισης του μαγαζιου θα γυρισει boomerang μετα απο αυτο.Ειναι να μην διαρευσει σε κανενα γειτονικο forum και οι "γνωστοι" "αγνωστοι" θα αρχισουν παλι το κηνυγι...του ευκολου μηνιατικου, ειναι και οι καιροι δυσκολοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 20, 2013 #87 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 ωραία πάω να κάψω τις corcair 1866 6gb 7-8-7-20 κάπου στα 200+++ ούτε που θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 20, 2013 #88 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Eχω διαβασει τα απίστευτα. Ποιος σας ειπε οτι η εγγύηση ειναι στα χρήματα που δίνεται σε ενα προϊόν. Μία gtx 660 επρεπε να παρει στο προιον που πηγε πισω και αντι αυτού πηρε 525 ευρω πιστωτικό. Να δω απο που θα τα βγάλει αυτά το eshop. Λυπάμαι τα κεφάλια των επόμενων....Προσωπικα κατι μου βρωμαει σε ολο αυτο και αυτη την φορα δεν ειναι ο συνήθης ύποπτος ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) που πετάγεται στα ξαφνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLman Νοέμβριος 20, 2013 #89 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Δικηγόρος στο επάγγελμα ε ?Εσύ που ξέρεις καλά τα δικαιώματα μας, κλπ, θες να αναλάβεις ( με το αζημείωτο φυσικά ) μερικές "αλλαγές" προϊόντων για εμένα ?Εφόσον ισχύει αυτό που υποστηρίζεις φανατικά, έχω μερικά πράγματα αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ να επιστρέψεις και να μου βγάλεις τα αντίστοιχα πιστωτικά...Eσυ εφοσον εχεις μερικα πραγματα αξιας μερικων χιλιαδων ευρω Και εχουν χαλασει παρτα παραμασχαλα και πηγαινε στο eshop,δεν χρειαζεται δικηγορος μην ανησυχεις....Eχω διαβασει τα απίστευτα. Ποιος σας ειπε οτι η εγγύηση ειναι στα χρήματα που δίνεται σε ενα προϊόν. Μία gtx 660 επρεπε να παρει στο προιον που πηγε πισω και αντι αυτού πηρε 525 ευρω πιστωτικό. Να δω απο που θα τα βγάλει αυτά το eshop. Λυπάμαι τα κεφάλια των επόμενων....Προσωπικα κατι μου βρωμαει σε ολο αυτο και αυτη την φορα δεν ειναι ο συνήθης ύποπτος ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) που πετάγεται στα ξαφνικά.Το eshop το ιδιο στο ειπε κοβοντας του πιστωτικο στα 525 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 20, 2013 #90 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Eσυ εφοσον εχεις μερικα πραγματα αξιας μερικων χιλιαδων ευρω Και εχουν χαλασει παρτα παραμασχαλα και πηγαινε στο eshop,δεν χρειαζεται δικηγορος μην ανησυχεις.... Το eshop το ιδιο στο ειπε κοβοντας του πιστωτικο στα 525 ευρω. Τωρα ειναι που βρωμαει ακομα πιο πολυ... Δημιούργησες account στο thelab για να πεις αυτό ? Σε έπνιγε το δίκιο φαντάζομαι .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaLman Νοέμβριος 20, 2013 #91 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Τωρα ειναι που βρωμαει ακομα πιο πολυ... Δημιούργησες account στο thelab για να πεις αυτό ? Σε έπνιγε το δίκιο φαντάζομαι .... Στο thelab ειναι ο πρωτος μου λογαριασμος αυτος.Ουτε σε ξερω ουτε και κανενα εδω μεσα. Εχω και εγω μια χαλασμενη καρτα αλλα εκτος εγγυησης για μια εβδομαδα,και το βρηκα εντελως τυχαια. οκ? το Account το διμιουργησα για το gaming του thelab και ειπα να γραψω και εδω.Πειραζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 20, 2013 Author #92 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Φίλε μου καταρχήν με το καλό να δεχτείς την νέα σου κάρτα και να την χαρείς όσο περισσότερο μπορείς. Απλά να κάνω μια ερώτηση χωρίς ίχνος ειρωνείας. Εάν αντί για κάρτα γραφικών το χαλασμένο προιόν ήτανε μνήμες αγορασμένες προ διετίας και σε τιμή 60% κάτω από ότι κοστίζουν σήμερα μιας και οι τιμές τους έχουν πάρει την ανηφόρα, και το eshop δεν είχε ακριβός το ίδιο μοντέλο τότε θα ζητούσες πάλι πιστωτικό στην τιμή αγοράς δλδ 60% κάτω από τις τρέχουσες τιμές ή θα δεχόσουν της μνήμες που θα σου έδινε το eshop έστω και με λίγο καλύτερες επιδόσεις? Εχεις 2 επιλογες η αντικατασταση η πιστωτικο! Επιλεγεις παντα οτι σε συμφερει και σε αυτη τη περιπτωση αντικατασταση! Eχω διαβασει τα απίστευτα. Ποιος σας ειπε οτι η εγγύηση ειναι στα χρήματα που δίνεται σε ενα προϊόν. Μία gtx 660 επρεπε να παρει στο προιον που πηγε πισω και αντι αυτού πηρε 525 ευρω πιστωτικό. Να δω απο που θα τα βγάλει αυτά το eshop. Λυπάμαι τα κεφάλια των επόμενων.... Προσωπικα κατι μου βρωμαει σε ολο αυτο και αυτη την φορα δεν ειναι ο συνήθης ύποπτος ([MENTION=2962]zpaf[/MENTION]) που πετάγεται στα ξαφνικά. Εσυ παρε και την 620 αν θες εγω ηθελα 525 ευρω! Και απο την στιγμη που το δεχτηκαν χωρις να με ταλαιπωρησουν πολυ με γεια μου με χαρα μου εσενα τι σε πειραζει απ την τσεπη σου τα παιρνω; Το κατασταστημα θα τα βγαλη αυτα τα λεφτα γιατι θα δωση στην asus την καμμενη 580 και θα παρει καινουρια καρτα ισης αξιας για να πουλησει!! Απλο!! Αν κατι σου βρωμαει εδω ειμαι κ υπαρχουν τροποι να επικοινωνησουμε για να ξεβρωμησει κ να λυθουν οι αποριες σου! Ενας πελατης ειμαι κ σας λεω την εμπειρια μου κ εχετε πεσει να με φατε!! Τωρα ειναι που βρωμαει ακομα πιο πολυ... Δημιούργησες account στο thelab για να πεις αυτό ? Σε έπνιγε το δίκιο φαντάζομαι .... Δεν ξερω αν υποννοεις οτι ειμαι εγω αλλα δεν ειμαι ουτε γνωριζω ποιος ειναι αν και συμφωνω με αυτο που ειπε! Το θεμα εχει παρει διαστασεις χωρις λογο! Ενα πιστωτικο κοπηκε στην τιμη αγορας και νομιζετε οτι εγινε κατι τρελο! Γιατι οι μνημες που πιστωθηκαν στο παλικαρι πιο πανω τι διαφορα εχουν απο μια καρτα γραφικων; Κ τα 2 προιοντα με εγγυηση ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 20, 2013 Author #93 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Καποιος στο eshop διαβαζει thelab.Φοβαμαι οτι η κινηση διαφημισης του μαγαζιου θα γυρισει boomerang μετα απο αυτο.Ειναι να μην διαρευσει σε κανενα γειτονικο forum και οι "γνωστοι" "αγνωστοι" θα αρχισουν παλι το κηνυγι...του ευκολου μηνιατικου, ειναι και οι καιροι δυσκολοιΚινηση διαφημισης απο ποιον; Απο μενα; Προσωπικα το εκραζα απο την αρχη και αν δεν τους ειχα πει αυτα που ισχυουν τα οποια δεν δεχεστε αλλα οι ιδιοι τα δεχτηκαν τελικος και χωρις πολυ φαςαρια θα με ειχαν πιασει κοροιδο δινοντας μια καλυτερη αλλα μισης αξιας καρτα απ την δικη μου!Το πρωτο μηνυμα που επρεπε να μου στειλουν επρεπε να λεει για πιστωση στην τιμη αγορα και τελος!Αντι αυτου προτειναν κατι χειροτερο πονταροντας στην πιθανη ασχετοσυνη μου αλλα ατυχησαν!Φυσικα δεν προτεινω ο καθενας να καιει το hardware του επιτηδες και εγω δεν το εκανα οτι κ αν πιστευετε προβλημα σας! Προτεινω ομως αν πραγματικα χαλασει το προιον σε οποιοδηποτε καταστημα να απαιτησετε πιστωτικο στην τιμη αγορας οποτε σας συμφερει!Αν ηταν παρανομο, το eshop θα με ειχε γραψει κανονικα αφου δεν θα ειχε να φοβηθει τιποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 20, 2013 #94 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Κινηση διαφημισης απο ποιον; Απο μενα; Προσωπικα το εκραζα απο την αρχη και αν δεν τους ειχα πει αυτα που ισχυουν τα οποια δεν δεχεστε αλλα οι ιδιοι τα δεχτηκαν τελικος και χωρις πολυ φαςαρια θα με ειχαν πιασει κοροιδο δινοντας μια καλυτερη αλλα μισης αξιας καρτα απ την δικη μου!Το πρωτο μηνυμα που επρεπε να μου στειλουν επρεπε να λεει για πιστωση στην τιμη αγορα και τελος!Αντι αυτου προτειναν κατι χειροτερο πονταροντας στην πιθανη ασχετοσυνη μου αλλα ατυχησαν!Φυσικα δεν προτεινω ο καθενας να καιει το hardware του επιτηδες και εγω δεν το εκανα οτι κ αν πιστευετε προβλημα σας! Προτεινω ομως αν πραγματικα χαλασει το προιον σε οποιοδηποτε καταστημα να απαιτησετε πιστωτικο στην τιμη αγορας οποτε σας συμφερει!Αν ηταν παρανομο, το eshop θα με ειχε γραψει κανονικα αφου δεν θα ειχε να φοβηθει τιποτε!Πρεπει να κλείσει καπου εδω το θέμα νομίζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.