yanni Νοέμβριος 19, 2013 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Αν και με το e-shop δεν ασχολούμαι εδώ και 4 χρόνια διότι είχα μαλώσει με αυτούς, σε αυτήν εδώ την περίπτωση πολύ θα ήθελα να βρουν μία ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Νοέμβριος 19, 2013 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Φαντασου σκηνικο να σε παρουν τηλεφωνο και να σου πουν:"Καλημερα σας. Ακυρη η 670. Σας βρηκαμε μια ιδια 580, για να ειστε κι εσεις ευχαριστημενος. Παρακαλω περαστε να την παραλαβετε"Απλα σκεψου το...Παρε την 670 αδερφε. Ειναι καλυτερη καρτουλα απο αυτη που ειχες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Νοέμβριος 19, 2013 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Μπορείς απλά να βαπτίσεις την 670 = 580 για να μην αγχώνεσαι, γιατί βλέπω τα έχεις μπερδέψει λίγο Δεν τα χει μπερδεψει, απλα θελει να του δωσουν μια 780, τα λεφτα που ειχε πληρωσει, και δυο Ρωσιδες. Λογικα τα βλεπω, δε ζητησε ακομα μετοχες του eshop και το κλειδι της πολης απο το Δημαρχο που επετρεψε να ανοιγουν μαγαζια στην ολη του που πουλανε ελαττωματικες καρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Νοέμβριος 19, 2013 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 ...και δυο Ρωσιδες... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Νοέμβριος 19, 2013 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Πράγματι τα έχει μπερδέψει λίγο.. Αν είχαν μια 580 καινουρια τότε τι θα έλεγες;;; Δεν έχει καμία σχέση πόσο την πείρες τότε αλλά πόσο έχει τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 19, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 ναι δεν λεω την αγορασες 550 ευρω αλλα τι θα γινοταν αν ισχυει η εγγυση μιας gtx 8800+ultra που ειχε γυρω στο 600? Τοτε καποιος θα εκανε μια πολυ κακη αγορα γτ δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει εγγυηση 8800 ultra το 2013 και να εχει αγοραστει πριν 3 χρονια με 600€ Σου εγγυονται οτι θα μπορει να λειτουργει 3 χρονια χωρις να χαλασει. Δεν σου εγγυονται την αξια των χρηματων την στιγμη της αγορας. Και οταν χαλασει?? Σου εγγυωνται οτι θα στο αντικαταστησουν με το ΟΛΟΙΔΙΟ προιον αλλα δεν υπαρχει. Μπορουν να προτεινουν κατι που νομιζουν οτι ειναι καλυτερο και ας ειναι! Αμα θελω το δεχομαι γιατι για δικους μου λογους δεν μου αρεσει ρε αδερφε! Δεν μαρεσει το 70 στο "670" μου αρεσει το 80! Αρα να μου δωσουν την 680! Δεν την εχουν! Εγω τι φταιω? Εχω διαβασει απειρα φορουμ και περιπτωσεις που το πιστωτικο ειναι στην τιμη αγορας! K παραπονα σε διαφορα καταστηματα που δεν το κοβανε στην τιμη αγορας. Βασικα ειναι οτι κατσει και σε ποιον θα πέσεις αλλα μην μου λετε οτι δεν γινετε να κοπει στην τιμη αγορας το πιστωτικο εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση! Γιατί παραπονιέσαι για το πιστωτικό; Σου δίνουν μια κάρτα που είναι καλύτερη από αυτή που είχες. Ξέρω ότι το ποσό χτυπάει άσχημα αλλά έτσι είναι. Τσάμπα το κάψιμο ε; Καταρχην δεν εκαψα εγω την καρτα μου επιτηδες! Αλλα ακομα και αν το εκανα αυτο ειναι προβλημα δικο τους ας μπορουσαν να το αποδειξουν. Ορεξη εχω τωρα εγω να ειμαι χωρις καρτα! Πράγματι τα έχει μπερδέψει λίγο.. Αν είχαν μια 580 καινουρια τότε τι θα έλεγες;;; Δεν έχει καμία σχέση πόσο την πείρες τότε αλλά πόσο έχει τώρα... Δεν εχουν! Να ειχαν. Σου δινουν 3 χρονια εγγυηση για ενα προιον που θα υπαρχει μετα??? Αν ειχε 100 ευρω θα μου δινανε 100 ευρω?? ΣΟΒΑΡΑ? Σε τετοιου ειδους καταστηματα δεν πρεπει να δειχνουμε ελεος κ να μασαμε οτι μας λενε γτ στο ιδιο καταστημα οπως και σε αλλα υπηρξαν περιπτωσεις που το πιστωτικο κοπηκε στην τιμη αγορας! Και περιπτωσεις που δεν κοπηκε στην τιμη αγορας!! ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ? ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΓΟΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!!! Δεν θελω καμια ρωσιδα ουτε το κλειδι της πολης! Ζηταω κατι που εχω διαβασει σε πολλα φορουμς οτι το δικαιουμαστε σαν καταναλωτες και οτι γινετε και εχει γινει πολλες φορες αν κατσεις και ασχοληθεις και δεν κανεις οτι σου προτεινουν δηλαδη οτι τους συμφερει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 19, 2013 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Αν σε πάρουν αύριο και σου πουν "Γειά σας, βρήκαμε τελικά μια 580 για να σας δώσουμε" θα είσαι ευχαριστημένος; Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 19, 2013 Author #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Αν ειχαν θα το ειχαν κανει ηδη και δεν θα μπορουσα να πω και τπτ!!Το θεμα ειναι γιατι αν δικαιουσε κατι παραπανω να μην προσπαθησεις να το παρεις?Τοσα λεφτα εχουν παρει απο μενα εχω αγορασει πολλα και ακριβα πραγματα και μαρεσει το eshop παντα ημουν ευχαριστημενος!!Κριμα να με χασουν απο πελατη τους γι αυτο το λογο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 19, 2013 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Μα παίρνεις κάτι παραπάνω.. 670>580:hehe:Τεσπα, δεν το συνεχίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 19, 2013 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 αδερφέ πήγαινε σε δικηγόρο να διεκδικήσεις αυτά που σε αναλογούν, όπως καταλαβαίνεις εμείς εδώ πέρα είμαστε παράλογοι και άσχετοι επι του θέματος, ευτυχώς υπάρχουν άτομα σαν και σένα που μοιράζοντας τις εμπειρίες τους με τα RMA των ελληνικών καταστημάτων μας κάνουν ποιο υποψιασμένους ως καταναλωτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 19, 2013 Author #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 αδερφέ πήγαινε σε δικηγόρο να διεκδικήσεις αυτά που σε αναλογούν, όπως καταλαβαίνεις εμείς εδώ πέρα είμαστε παράλογοι και άσχετοι επι του θέματος, ευτυχώς υπάρχουν άτομα σαν και σένα που μοιράζοντας τις εμπειρίες τους με τα RMA των ελληνικών καταστημάτων μας κάνουν ποιο υποψιασμένους ως καταναλωτές.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ? ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavros Apo Νοέμβριος 19, 2013 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Εγω προσωπικα ειχα αγορασει την ASUS GTX260 απο το You και ειχε προβλημα,δεν μπορουσα να εγκαταστησω τα windows 7 και ενα χρονο μετα επειδη δεν αντεχα αλλο με τα ΧP την πηγα πισω.Και μου δωσανε τα χρηματα μου πισω 194euro οσο την ειχα παρει.Αλλα το κυνήγησα πολυ γιατι προσπαθουσαν να με βγαλουν τρελο.Τελικα εφταιγε η καρτα γιατι πηγα και αγορασα την GIGABYTE GTX260 απο το e-shop και ηταν μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 19, 2013 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2013 Εγω σου ευχομαι να πάρεις την 680 ή και τα λεφτα σου πίσω φιλε μου.Απλα στις μερες μας και ειδικα στη χωρα μας είναι πολυ δυσκολο ως αδύνατο να συμβει αυτο που θες.Προσωπικα γνωρίζω οτι πιστωτικο κόβεται στη τιμη που αποσύρθηκε ενα προιον.Παρε ΙΝΚΑ ενα τηλέφωνο και αμα δεν ισχυει τοτε ζητα όλα τα χρήματα πίσω.Ενημέρωσε σε παρακάλω τι θα συμβεί.Καλη τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 20, 2013 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Απλα στις μερες μας και ειδικα στη χωρα μας είναι πολυ δυσκολο ως αδύνατο να συμβει αυτο που θες.Προσωπικα γνωρίζω οτι πιστωτικο κόβεται στη τιμη που αποσύρθηκε ενα προιον.Ενημέρωσε σε παρακάλω τι θα συμβεί.Καλη τύχηΕυχαριστω!!Αυτο που θελω ειναι αυτο που δικαιουμαι η που πιστευω πως δικαιουμε. Αν κανω λαθος θα το δεχτω δεν εχω θεμα δεν ειμαι παραλογος.Λιγο πολυ οτι τιμη γουσταρουνε βαζουνε τα καταστηματα αρα αν ειναι ετσι οταν αποσυροντε ρινχουν την τιμη στα ταρταρα και μετα σου κοβουν γελοια πιστωτικα!Θα δειξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Νοέμβριος 20, 2013 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 @Αnir Λοιπον ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο σου και ακριβως την ιδια καρτα, asus gtx 580 απο eshop στα 505 ευρω.Η καρτα ηταν ελλατωματικη την πηγα στο eshop και με πηραν μετα απο μια εβδομαδα τηλ και μου ειπαν οτι οντως η καρτα σας εχει προβλημα και θα σας ενημερωσουμε.Περασε αλλη μια εβδομαδα τους παιρνω τηλ και μου λενε οτι στειλαμε την καρτα σου στην asus για να την κοιταξουν και θα μας ειδοποιησουν.Ωραια,τους λεω δωστε μου τα τηλ της asus να μιλησω για να ξερω τι θα γινει με την καρτα μου,εκει αρχισαν να μου τα μασανε.Εχουν περασει 20 μερες,τους παιρνω τηλ και μου λενε οτι μπορει να καθυστερησει ακομα ενα μηνα.Παιρνω τηλ ενα φιλο μου δικηγορο και μου λεει να τους παρω τηλ και να τους πω οτι θα τους στειλουμε εξωδικο,μιλαω με εναν υπευθυνο πωλησεων αν θυμαμαι καλα,τον ενημερωνω για ολα,και μετα απο 30 λεπτα μου στελνουν μηνυμα στο κινητο οτι το eshop πρoτεινει την καρτα asus gtx 580 dcii.Tοτε υπηρχε gtx 580 gtx και gtx 680 τους ξαναπαιρνω τηλ,μιλαω με καποιον απο της πωλησεις και τον ρωταω αν γινετε να μου κοψουν πιστωτικο να παρω κατι καλυτερο.Γινεται μου λεει και μου κοβει στα 505 ευρω.Προσωπικα δεν με ενοιαζε καθολου αν δεν μου το εκοβαν,ομως η ταλαιπωρια και η κοροιδια δεν περιγραφεται.Απλα εγω σταθηκα τυχερος γιατι ολες τους οι καρτες ηταν κατωτερες και αναγκαστηκαν να το κανουν,σε διαφορετικη περιπτωση θα ειχα την τυχη του φιλου.Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,και τον νομο τον ξερουν λιγοι.Φιλε μακαρι να βρεις το δικιο σου,και μακαρι να μην τυχει σε κανεναν αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 20, 2013 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Να και ενας που δεν δουλευει στο eshop! Να μιλησω και εγω λιγο ειρωνικα με τοση ειρωνεια που εχω φαει Κανετε οι περισσότεροι σαν να σας εβρισα ξερω γω λες και το θεμα ειναι κατι καινουριο και δεν εχει ξανα ειπωθεί!! http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/provlima-me-eggyisi-63241.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 20, 2013 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Δεν σου αρεσει η 670gtx που σου δινω? Η οποια ειναι ΑΝΩΤΕΡΗ απο αυτο που ειχες! 1. Με more ram, 2,0gb απο 1,5gb που ολα τα νεα games σε 1080p την χρειάζονται! 2. more performance, 3. new core kepler, 4. καλυτερη υποστηριξη σε drivers 5. χαμηλότερες temps. 6. χαμηλοτερη καταναλωση ....και δεν θες και πιστωτικό στην αξία της 670gtx? Εμεις αυτα μπορουμε σαν καταστημα. Θα στο εδινα και γραμμένο οτι αρνηθήκατε το καλύτερο προϊόν που σας έδινα και τρέχα πλήρωνε δικηγόρους.... και βγαλε ακρη με τα ελληνικα δικαστηρια! Οταν βγαλεις ελα να παραλαβεις την καρτα σου. Τoτε πλήρωσε μεταφορικά (κανένα 50αρικο) και στείλε την στο εργοστάσιο και θα σου στείλουν αυτοί μια ωραία μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών 580gtx από τα stock τους. Καπου θα εχουν μια πεταμενη να σου δωσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anir Νοέμβριος 20, 2013 Author #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Εσυ μου την δινεις; Εισαι του eshop;Δεν αρνηθηκα κανενα πιστωτικο την καρτα αρνηθηκα! Ζηταω το αυτονοητο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 20, 2013 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Εσυ μου την δινεις; Εισαι του eshop;Δεν αρνηθηκα κανενα πιστωτικο την καρτα αρνηθηκα! Ζηταω το αυτονοητο !!!μακαρι να ημουν του eshop για την περιπτωση σου. Αλλα δεν ειμαι....Εγω λεω να σου δωσουμε και μετρητα πισω. Επισης να σου πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ που μετα απο τοσο καιρο η καρτα απεβιωσε και συγνωμη παλι οτι σου δίνουμε ενα καλυτερο ΠΡΟΙΟΝ της ΙΔΙΑΣ εταιρίας με MORE FEATURE, MORE PERFORMANCE.Γιατι δεν την στελνεις το εργοστασιο μιας και η εξαίρετη πρόταση του eshop δεν σε ικανοποιεί ? Τι αποσκοπεις απο ολο αυτο ? Αυτα πρεπει να τα απαντησεις στον εαυτο σου.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 20, 2013 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2013 Κοινως εσυ θες τα 600Ε πισω για να παρεις τσαμπε μια 780/290 πραγμα το οποιο δε γινεται εφοσον το καταστημα μπορει να σου αντικαταστησει τη καρτα με μια καλυτερη.Οσο και να κοπανιεσαι εφοσον μπορει να γινει αντικατασταση με καλυτερη καρτα δεν υποχρεουτε κανενας να σου δωσει ουτε ενα ευρω, ουτε καν πιστωτικο στην αξια της 670. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.