Jump to content

ESHOP ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Anir

Recommended Posts

Καλησπερα!

Προσφατα μου χαλασε η GTX 580 την οποια ειχα αγορασει απο το eshop στην τιμη των 525€. Τους την πηγα και οντως εχει προβλημα.

Μου προτείνουν την 670 η την οποια την εχουν 370€ και τους εστειλα e-mail οτι δικαιουμαι τα λεφτα μου πισω και θελω προιον ιδιας αξιας δλδ 525€ ι λιγο ακριβοτερο κ θα πληρωσω την διαφορα!

Μου απαντησαν πολη γρηγορα λεγοντας "δεν έχουμε υποχρέωση να επιστρέψουμε το αρχικό ποσό αγοράς του προϊόντος, καθώς άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο.

Η αξία του προϊόντος που είχατε αγοράσει, είχε πέσει πολύ προτού σταματήσει η παραγωγή του. Εάν είναι απαραίτητο να γίνει αντικατάσταση, θα πρέπει το ποσό να είναι παρόμοιο με την τιμή των προϊόντων που σας προτείναμε, καθώς αυτή είναι η σημερινή αξία προϊόντων με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά."

Δεν δικαιουμε πιστωτικο στην τιμη αγορας?

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Με σειρα..

α) επιδιόρθωση

β) αντικατασταση με refurbished

β) αντικατασταση με ΙΔΙΑ

γ) αντικατασταση με ελαφρως καλυτερη

δ) επιστροφή αντιτιμου αγορας.

φυσικα η αποφαση ειναι αποκλειστικά του καταστήματος αναλογα με την διάθεση αντικαταστατριας κάρτας.

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα οπως επιδιόρθωση.

Δεν υπαρχει η ιδια δεν παράγεται πλεον.

Δεν ειμαι υποχρεομενος να δεχτω την ελαφρώς καλυτερη

Πρεπει να μου κοπεί πιστωτικό στην τιμη αγοράς.

Εχει δικιο ο YDinopoulos

Αν ηταν ετσι οπως το βλεπεις να καιω τις καρτες 1 μηνα πριν τελειωσει η εγγυηση και να παιρνω καθε φορα το 600αρι που ειχα δωσει και να παιρνω αντιστοιχη

ετσι θα εχω παντα καρτα αξιας 600Ε για παντα

Εαν η 670 ειναι αντιστοιχων επιδοσεων με 580 παρε την

Το θεμα ειναι τι λεει ο νομος! Οχι πως το βλεπω εγω.

Δεν εκαψα επιτηδες την καρτα μου.

Τουλαχιστον αν μου την αντικαταστησουν εχει εγγυηση η νεα καρτα? Γιατι κ αυτο νομιζω το λεει ο νομος!

Και πως υπολογιζουν το αντιτιμο της καρτας σημερα??? Τι ειναι αυτοκινητο να εχει μεταχειρισμενη αξια συμφωνα με καταλογους?? Εχουν την υποχρεωση να αντικαταστησουν με αντιστοιχη καρτα η οτιδηποτε προβλεπει η εταιρια παραγωγης. Το e-shop τα λεφτα θα τα παρει απο την εγγυηση της καρτας λογικα. Απο την στιγμη που εχει εγγυηση ΝΑΙ θα την καει καθε φορα και θα παιρνει τα λεφτα πισω αν θελει, αλλιως ΑΣ ΕΛΕΓΕ Η NVIDIA ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΜΙΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ..

Το θεμα ειναι τι λεει ο νομος! Οχι πως το βλεπω εγω.

Δεν εκαψα επιτηδες την καρτα μου.

Τουλαχιστον αν μου την αντικαταστησουν εχει εγγυηση η νεα καρτα? Γιατι κ αυτο νομιζω το λεει ο νομος!

Ο νόμος λέει ότι αν δεν έχουν να σου δώσουν την ίδια κάρτα, σου δίνουν μία ισάξια ή καλύτερη.

Η 670 είναι καλύτερη από την 580.

perfrel.gif

Τι σχέση έχει το eshop σε αυτή την περίπτωση;

If the product fails during normal and proper use within the warranty period, ASUS will, at its discretion, repair or replace the defective parts within the product, or the product itself, with items that are functionally equivalent to that as originally supplied, or better, during the warranty period defined for the model, using new or refurbished parts

σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια...

Αυτά που σου αναφερα ειναι τι ισχύει. Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι να ανατρεξω σε αποφασεις κλπ.

Ειχα κατάστημα χοντρικης με η/υ κ ξερω απο πρώτο χέρι το τι ισχύει.

Sent from my Galaxy S4, using Tapatalk...

για κατσε ρε φιλε

σε αλλους δεν δινουν τιποτα και τρεχουν νομικα πολλες φορες για να παρουν εστω κατι και σε σενα που σου δινουν 370 ευρω(μην σου πω πολλα ειναι μιας και μεταχειρισμενη η 580 εχει κατω απο 200 ευρω) και παραπονιεσαι

ναι δεν λεω την αγορασες 550 ευρω αλλα τι θα γινοταν αν ισχυει η εγγυση μιας gtx 8800+ultra που ειχε γυρω στο 600?

με ενα τηλεφωνο στην υπηρεσια προστασιας καταναλωτων θα μαθεις αν αυτο που σου προτεινουν ειναι ενταξει η οχι, και αδικα καθεσαι και αναλωνεσαι εδω για αυτο το θεμα.

Εκ των πρωτερων σου λεω πως θα σου πουν οτι η προταση του καταστηματος ειναι μια χαρα (και ειναι γιατι μια 670 ειναι ελαφρως καλυτερη απο την 580).

Αν τωρα για καποιο Χ λογο θες καποια αλλη καρτα, νομιζω πως ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΝ, ΙΣΩΣ μπορεις να το παζαρεψεις δινοντας τη διαφορα σε cash. Και στις δυο περιπτωσεις κερδισμενος εισαι αφου ουσιαστικα αναβαθμιζεσαι.

Δίκαιη αλλαγή με την 670. Δεν είσαι ρηγμένος από καμμία "χρηστική" μεριά.Το οτι σε χαλάει που δεν θα πιστωθείς την 500αρού είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο. Άλλωστε και η 670 στην περίοδο που βγήκε πρέπει να είχε παραπάνω απ'ότι την κοστολογούν τώρα.

κοστολογουν την 580 συμφωνα με την τελευταια τιμη του κατέβηκε απο το ραφι.

Η 670 ειναι μια πολυ καλη επιλογη αν δεν θες τοτε μπορεισ να ζητησεις πιστωτικο ή πχ αν θες μια 770-780 θα καλυψεις την διαφορά.

Καλα ξηγηθηκε το e-shop οποτε δεν μπορω να πω οτι σε δουλέψανε σε αυτη την περίπτωση κτλπ..

ΥΓ επρεπε να ειχαν ολα τα μαγαζια στοκ απο λιγα πραγματα στην ακρη και να σου λεγανε παρε παλι το ιδιο καινουργιο :hehe: Ωρε γλέντια εκει..

Και στο ράφι αν την είχαν τελευταία φορά 100 ευρώ προσφορά θα μου έδιναν 100 ευρώ πιστωτικό! 3 χρόνια εγγύηση τι σημαίνει? 525 για να λειτουργεί για 3 χρόνια! Χάλασε πριν τα 3 χρόνια έχω συμβόλαιο την απόδειξη που λέει 525 €. Και σε αυτήν την περίπτωση ναι Helly! Mια GTX 780 κάνει περίπου τόσο.

Γιατί παραπονιέσαι για το πιστωτικό; Σου δίνουν μια κάρτα που είναι καλύτερη από αυτή που είχες. Ξέρω ότι το ποσό χτυπάει άσχημα αλλά έτσι είναι. Τσάμπα το κάψιμο ε; :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.