xylokastro Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, η Vivendi Universal Games αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την κυκλοφορία του Half-Life 2 στην Ευρώπη στις 26 Νοεμβρίου, με την Αμερικανική ήπειρο να προηγείται κατά τρεις ημέρες. Η είδηση προέκυψε από την επικοινωνία των καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Μεγάλη Βρετανία με την Valve, η οποία τους ενημέρωσε για την επικείμενη κυκλοφορία του τίτλου στο τέλος του Νοεμβρίου. Ευτυχώς, με αυτόν τον τρόπο, δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για αναβολή του Half-Life 2 για το 2005, εξ' αιτίας των νομικών διαφορών ανάμεσα στην Valve και στην Vivendi. Παρ' όλα αυτά, ο Doug Lombardi της Valve δεν επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ τόνισε για πολλοστή φορά ότι κανένα online μέσο δεν θα αποκτήσει τον απαραίτητο κώδικα για την συγγραφή ενός review πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου. πηγη:gamelife Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Λενε οτι οποιος καει στο χυλο φυσαει και το γιαουρτι για αυτο θα ειμαι δυσπιστοςΕdit. Λολ εννοειται. Κολλησε το μυαλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 και το γιαούρτι φυσάει..όχι το κουτάλι..αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία ’ντε να το δούμε λοιπόν το ΜισήΖωή2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Οκτώβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Ναι εγινε available για purchase now και στο steam... Σε 3 εκδόσεις παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Κανενα ελλληνικο μαγαζι δεχεται προπαραγγελια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ολεεεεεεεεεεεε ολεεεεεεεεεεεεεεε επιτέλους!!!Να είχα και καμιά καλη κάρτα να το δοκιμάσω και εγώ:( Υ.Γ Αγιο βασίλη χέρω πως είναι πολυ νωρίς ακόμα για τα χριστούγεννα αλλά σε παρακαλώ στείλε μου μια Χ800 χτ και υπόσχομαι να μην πειράζω άλλο την αδερφή μου και και θα κάνω όλες τις ασκήσεις μου για τα μαθηματικά για ένα ολοκληρο χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DsLmaNiaC Οκτώβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ’ντε να δούμε θα είναι σαν το πρώτο ή θα φάμε καμιά ήττα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ... όπως με το Doom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=20253 Για τσεκάρετέ το, γιατί μάλλον μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως.... You will lose your old keys if you use the same account to purchase hl2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
davisorle Οκτώβριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Σχετικα με την προπαραγκελια που ρωτησε ο Morfeus πηγεναι εδω http://www.steampowered.com/index.php?area=getsteamnow Μπορεις να το παρεις απο εκει αν θες με το πακετο.... εγω εχω το bronge δωρο με την καρτα μου και αν θελω λεει να πλιρωσω διαφορα στην τιμη να παρω τα αλλα τα οποια ειναι αχρειστα κατ'εμου! Τωρα ακουσα οτι στην ευροπη θα βγει το Half Life 2 σε DVD ενω εδω στην αμερικη που ειμαι εγω οι βλακες θα το δωσοθν μονο σε cds λεει! ΑΚΟΥ ΡΕ! και για να σας πω γιατι πιστεβω οτι μεσα σε 2-3 μερες θα παιζω Half Life 2 ειναι επειδη πριν λιγο μεσω Steam εδωσαν το τελευταιο update download για το παιχνιδι και λεει οτι μολις το παχνιδι βγει θα επιτρεψουν να το ξεκληδωσω και να παιξω! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ! Καλα ολοι οι servers ειναι γεματοι και δεν μπορω να το κατεβασω! Α τώρα κατεβαινει γυρω στο 0.01% ανα 5λεπτο! Ελπιζω να αδιασουν οι γραμμες συντομως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.