Jump to content

Επιλογή mousepad

Deus

Recommended Posts

Καλημέρα έχω αυτο το laser mouse SteelSeries - Call of Duty Black Ops II Gaming Mouse

από ότι βρήκα έχει Avago 9500 laser sensor και λένε ότι τα cloth mousepads δεν είναι ότι καλύτερο για αυτόν τον αισθητήρα

Mousepad έχω το SteelSeries QCK Mass από το οποιο δεν έχω παράπονο στην λειτουργία του ποντικιού καλά ανταποκρίνεται σε κάθε κίνηση και ποτε δεν μου έχει κάνει περίεργα το μονο που θα ήθελα είναι να έχει μικρότερη αντίσταση στην κίνηση

τι mousepad προτείνεται που να έχει μικρότερη αντίσταση στην κίνηση και να δουλεύει σωστά το mouse? στο site τις steelseries και σε κάποια αλλα site προτείνουν το 9HD σαν πρώτη επιλογή για αυτόν τον sensor αξίζει τα 35 euro που κάνει?

προτείνεται κάποιο άλλο?

Αν δεν θες cloth pad και θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο το οποίο δεν θα σε πάει πίσω 35€, δες το

Sphex της razer.

Razer Sphex Gaming Mouse Mat - Gaming Grade Desktop Skin - Razer United States

sphex - Mouse Pads | Skroutz.gr

RAZER SPHEX GAMING GRADE DESKTOP SKIN - ACCESSORIES -

Και εγώ δοκιμαστικά το είχα πάρει, ήμουν μεταξύ qck+ και αυτού, αλλά ψηνόμουν για κάτι διαφορετικό και ως τώρα μια χαρά, τόσο που πήρα ακόμα ένα για το δεύτερο pc, στο ένα με οπτικό G400 και στο άλλο με laser G9, ταμάμ και με τα 2 mice.

Το μόνο "πρόβλημα" είναι μέχρι να συνηθίσεις που να βάζεις τον καρπό σου από τη στιγμή που έρχεσαι από cloth που όσο να'ναι είναι αρκετά πιο χοντρό από αυτό, γιατί το συγκεκριμένο είναι πολύ λεπτό, σαν κόλλα Α4 .

Κατά τ'άλλα σαν tracking και σαν ταχύτητα είναι άψογο.

Απλά πάρε ένα mousepad που σου αρέσει η αίσθηση του όταν γλιστράς το ποντίκι πάνω του. Για να παρατηρήσεις αυτό το hw neg accel του 9500 πρέπει να παίζει σε πάρα πολύ μικρή ευαισθησία! Και πάλι το πιο πιθανόν είναι να μην το παρατηρήσεις. ;)

Έχω το Steelseries Sensei(που έχει τον 9500 επίσης) και το χρησιμοποιώ πολύ καιρό με QCK και προβλήματα accel δεν είχα. Η ευαισθησία που παίζω είναι 13.8cm για 360 μοίρες σε όλα τα παιχνίδια. Και επειδή έχω το Razer Sphex και έκανα δοκιμές και πάνω του, έχω να πω πως διαφορές στην "αντίληψη" του αισθητήρα δεν είδα.

Αυτό το site είναι το πιο χρήσιμο που παίζει να υπάρχει για PC Gamer και σε λίγους μήνες θα το ακούτε παντού.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.