Cguevara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2013 Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια περί στο ποιον SSD μπορώ να περάσω στο laptop μου δηλαδή με ποιον έχει συμβατότητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε το laptop είναι.HP ENVY 17-j115eg Leap Motion TS SE NoteHP ENVY 17-j115eg Leap Motion TS SE Notebook PC Product Specifications | Υποστήριξη HPΣκεφτόμουν για τον παρακάτω ssd αλλα κάπου διάβασα ότι ίσος να μην γίνετε να τον περάσω.[ame]http://www.amazon.de/gp/product/B00E391JP4/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers[/ame]
NooDle Νοέμβριος 19, 2013 #2 Νοέμβριος 19, 2013 Που διαβασες οτι δεν γίνεται να το περάσεις? εχεις καποιο λινκ?
jax7480 Νοέμβριος 19, 2013 #3 Νοέμβριος 19, 2013 Στο laptop σου όχι μόνο μπορείς να περάσεις SSD, αλλά μπορείς να βάλεις και 2ο drive ή να κρατήσεις αυτό που έχεις για αρχεία που δεν χρειάζονται ταχύτητα σαν 2ο και να βάλεις σαν πρώτο έναν SSD.
Cguevara Νοέμβριος 19, 2013 Author #4 Νοέμβριος 19, 2013 Που διαβασες οτι δεν γίνεται να το περάσεις? εχεις καποιο λινκ?στο site τις HPEnvy 17 SSD compatibility - HP Support Forum - 1251555Στο laptop σου όχι μόνο μπορείς να περάσεις SSD, αλλά μπορείς να βάλεις και 2ο drive ή να κρατήσεις αυτό που έχεις για αρχεία που δεν χρειάζονται ταχύτητα σαν 2ο και να βάλεις σαν πρώτο έναν SSD.τι γνώμη έχεις για το συγκεκριμένο SSD τις samsung?
jax7480 Νοέμβριος 19, 2013 #5 Νοέμβριος 19, 2013 Το link που κοιτάς δεν έχει καμία σχέση με το λάπτοπ σου. Μιλάει για μοντέλο του Ιουνίου του 2012 και πιο πριν. Το δικό σου έχει πιο νέο chipset με ότι συνεπάγεται αυτό για τη συμβατότητα με δίσκους και SSD. Για τον SSD τα εχουμε χιλιοπεί. Υπάρχει και review στο site εδώ.Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το notebook kit εκτός αν δεν ξέρεις πως να τον κάνεις image, όπως δεν υπάρχει και λόγος να τον πάρεις από έξω, αφού και στην Ελλάδα τα ίδια λεφτά θα σου βγει.
Cguevara Νοέμβριος 19, 2013 Author #6 Νοέμβριος 19, 2013 Το link που κοιτάς δεν έχει καμία σχέση με το λάπτοπ σου. Μιλάει για μοντέλο του Ιουνίου του 2012 και πιο πριν. Το δικό σου έχει πιο νέο chipset με ότι συνεπάγεται αυτό για τη συμβατότητα με δίσκους και SSD. Για τον SSD τα εχουμε χιλιοπεί. Υπάρχει και review στο site εδώ.Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το notebook kit εκτός αν δεν ξέρεις πως να τον κάνεις image, όπως δεν υπάρχει και λόγος να τον πάρεις από έξω, αφού και στην Ελλάδα τα ίδια λεφτά θα σου βγει.Μένω Γερμανία! Δηλαδή το notebook kit είναι και περίσσιο? Μπορώ απλά να πάρω την απλή έκδοση?(Έχω το recovery tool από την HP οποτε μπορώ να περάσω ξανά τα windows)[ame]http://www.amazon.de/gp/product/B007BBQQ04/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers[/ame][ame]http://www.amazon.de/gp/product/B009LI7CTY/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers[/ame]
ΝTG Νοέμβριος 19, 2013 #7 Νοέμβριος 19, 2013 Μεχρι στιγμης εχεις βαλει 3 διαφορετικους δισκους..Μεινε στον evo..Τα 250γιγα εχουν 150€ ,τα 500GB ->~290€ και το 1ΤΒ->~480€(wtf?)Aπο αμαζον.δε οι τιμες..Το recovery tool απο ΗP μαλλον δε θα σου κανει.Ενα acronis θες...εκτος αν το tool που αναφερεις εχει καμμια τροποποιημενη εκδοση του acronis.(για αυτο ειπα μαλλον..δεν εχω δει τωρα τελευταια HP)
Cguevara Νοέμβριος 19, 2013 Author #8 Νοέμβριος 19, 2013 Μεχρι στιγμης εχεις βαλει 3 διαφορετικους δισκους..Μεινε στον evo..Τα 250γιγα εχουν 150€ ,τα 500GB ->~290€ και το 1ΤΒ->~480€(wtf?)Aπο αμαζον.δε οι τιμες..Το recovery tool απο ΗP μαλλον δε θα σου κανει.Ενα acronis θες...εκτος αν το tool που αναφερεις εχει καμμια τροποποιημενη εκδοση του acronis.(για αυτο ειπα μαλλον..δεν εχω δει τωρα τελευταια HP)Εγώ πήρα τηλέφωνο το support για να ρωτήσω καταρχάς άμα πειράξει την εγγύηση μου το ότι θα βάλω άλλο δίσκο και με είπε ο τύπος όχι, και άμεσος μετά μου επισήμανε ότι θα με στήλη δωρεάν ένα recovery tool λέει για τα windows μου επειδή θα χρειαστεί να τα ξία περάσω από την αρχή, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω απλά να βάλω τον SSD και να ξανά περάσω τα windows από το recovery?
ΝTG Νοέμβριος 19, 2013 #9 Νοέμβριος 19, 2013 Δε ξερω τι περιεχει το recovery tool που θα σου στειλει.Περιμενε να σου ερθουν πρωτα παντως..Οτι και να σου στειλει δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη η διαδικασια.
Chosen Νοέμβριος 19, 2013 #10 Νοέμβριος 19, 2013 Αυτό που ήθελε να σου πει ο τεχνικός της ΗΡ, είναι ότι το recovery partition είναι κρυμμένο μέσα στον ίδιο τον σκληρό κι άμα τον βγάλεις για να βάλεις τον SSD, θα βγάλεις και το recovery partition. Συνεπώς στο στέλνει σε μορφή CD/DVD για να μπορέσεις να τα περάσεις στον φορητό με τον άδειο SSD.
Cguevara Νοέμβριος 24, 2013 Author #11 Νοέμβριος 24, 2013 Αυτό που ήθελε να σου πει ο τεχνικός της ΗΡ, είναι ότι το recovery partition είναι κρυμμένο μέσα στον ίδιο τον σκληρό κι άμα τον βγάλεις για να βάλεις τον SSD, θα βγάλεις και το recovery partition. Συνεπώς στο στέλνει σε μορφή CD/DVD για να μπορέσεις να τα περάσεις στον φορητό με τον άδειο SSD.Ευχάριστο σε όλους για την βοήθεια!Πιο Samsung ΕΝΏ 840 να πάρω το Basic η το Desktop για το laptop μου?
jax7480 Νοέμβριος 24, 2013 #12 Νοέμβριος 24, 2013 Ευχάριστο σε όλους για την βοήθεια!Πιο Samsung ΕΝΏ 840 να πάρω το Basic η το Desktop για το laptop μου?Το basic. Τo desktop είναι για να μπει σε desktop. To basic είναι μόνο το drive και το software. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.