Jump to content

Upgrade laptop SDD

Cguevara

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια περί στο ποιον SSD μπορώ να περάσω στο laptop μου δηλαδή με ποιον έχει συμβατότητα αν μπορείτε να με βοηθήσετε το laptop είναι.

HP ENVY 17-j115eg Leap Motion TS SE Note

HP ENVY 17-j115eg Leap Motion TS SE Notebook PC Product Specifications | Υποστήριξη HP

Σκεφτόμουν για τον παρακάτω ssd αλλα κάπου διάβασα ότι ίσος να μην γίνετε να τον περάσω.

[ame]http://www.amazon.de/gp/product/B00E391JP4/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers[/ame]

Στο laptop σου όχι μόνο μπορείς να περάσεις SSD, αλλά μπορείς να βάλεις και 2ο drive ή να κρατήσεις αυτό που έχεις για αρχεία που δεν χρειάζονται ταχύτητα σαν 2ο και να βάλεις σαν πρώτο έναν SSD.

Που διαβασες οτι δεν γίνεται να το περάσεις? εχεις καποιο λινκ?

στο site τις HP

Envy 17 SSD compatibility - HP Support Forum - 1251555

Στο laptop σου όχι μόνο μπορείς να περάσεις SSD, αλλά μπορείς να βάλεις και 2ο drive ή να κρατήσεις αυτό που έχεις για αρχεία που δεν χρειάζονται ταχύτητα σαν 2ο και να βάλεις σαν πρώτο έναν SSD.

τι γνώμη έχεις για το συγκεκριμένο SSD τις samsung?

Το link που κοιτάς δεν έχει καμία σχέση με το λάπτοπ σου. Μιλάει για μοντέλο του Ιουνίου του 2012 και πιο πριν. Το δικό σου έχει πιο νέο chipset με ότι συνεπάγεται αυτό για τη συμβατότητα με δίσκους και SSD.

Για τον SSD τα εχουμε χιλιοπεί. Υπάρχει και review στο site εδώ.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το notebook kit εκτός αν δεν ξέρεις πως να τον κάνεις image, όπως δεν υπάρχει και λόγος να τον πάρεις από έξω, αφού και στην Ελλάδα τα ίδια λεφτά θα σου βγει.

Το link που κοιτάς δεν έχει καμία σχέση με το λάπτοπ σου. Μιλάει για μοντέλο του Ιουνίου του 2012 και πιο πριν. Το δικό σου έχει πιο νέο chipset με ότι συνεπάγεται αυτό για τη συμβατότητα με δίσκους και SSD.

Για τον SSD τα εχουμε χιλιοπεί. Υπάρχει και review στο site εδώ.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις το notebook kit εκτός αν δεν ξέρεις πως να τον κάνεις image, όπως δεν υπάρχει και λόγος να τον πάρεις από έξω, αφού και στην Ελλάδα τα ίδια λεφτά θα σου βγει.

Μένω Γερμανία! Δηλαδή το notebook kit είναι και περίσσιο? Μπορώ απλά να πάρω την απλή έκδοση?(Έχω το recovery tool από την HP οποτε μπορώ να περάσω ξανά τα windows)

[ame]http://www.amazon.de/gp/product/B007BBQQ04/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers[/ame]

[ame]http://www.amazon.de/gp/product/B009LI7CTY/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers[/ame]

Μεχρι στιγμης εχεις βαλει 3 διαφορετικους δισκους..

Μεινε στον evo..

Τα 250γιγα εχουν 150€ ,τα 500GB ->~290€ και το 1ΤΒ->~480€(wtf?)

Aπο αμαζον.δε οι τιμες..

Το recovery tool απο ΗP μαλλον δε θα σου κανει.

Ενα acronis θες...εκτος αν το tool που αναφερεις εχει καμμια τροποποιημενη εκδοση του acronis.(για αυτο ειπα μαλλον..δεν εχω δει τωρα τελευταια HP)

Μεχρι στιγμης εχεις βαλει 3 διαφορετικους δισκους..

Μεινε στον evo..

Τα 250γιγα εχουν 150€ ,τα 500GB ->~290€ και το 1ΤΒ->~480€(wtf?)

Aπο αμαζον.δε οι τιμες..

Το recovery tool απο ΗP μαλλον δε θα σου κανει.

Ενα acronis θες...εκτος αν το tool που αναφερεις εχει καμμια τροποποιημενη εκδοση του acronis.(για αυτο ειπα μαλλον..δεν εχω δει τωρα τελευταια HP)

Εγώ πήρα τηλέφωνο το support για να ρωτήσω καταρχάς άμα πειράξει την εγγύηση μου το ότι θα βάλω άλλο δίσκο και με είπε ο τύπος όχι, και άμεσος μετά μου επισήμανε ότι θα με στήλη δωρεάν ένα recovery tool λέει για τα windows μου επειδή θα χρειαστεί να τα ξία περάσω από την αρχή, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω απλά να βάλω τον SSD και να ξανά περάσω τα windows από το recovery?

Δε ξερω τι περιεχει το recovery tool που θα σου στειλει.

Περιμενε να σου ερθουν πρωτα παντως..

Οτι και να σου στειλει δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη η διαδικασια.

Αυτό που ήθελε να σου πει ο τεχνικός της ΗΡ, είναι ότι το recovery partition είναι κρυμμένο μέσα στον ίδιο τον σκληρό κι άμα τον βγάλεις για να βάλεις τον SSD, θα βγάλεις και το recovery partition. Συνεπώς στο στέλνει σε μορφή CD/DVD για να μπορέσεις να τα περάσεις στον φορητό με τον άδειο SSD.

Αυτό που ήθελε να σου πει ο τεχνικός της ΗΡ, είναι ότι το recovery partition είναι κρυμμένο μέσα στον ίδιο τον σκληρό κι άμα τον βγάλεις για να βάλεις τον SSD, θα βγάλεις και το recovery partition. Συνεπώς στο στέλνει σε μορφή CD/DVD για να μπορέσεις να τα περάσεις στον φορητό με τον άδειο SSD.

Ευχάριστο σε όλους για την βοήθεια!

Πιο Samsung ΕΝΏ 840 να πάρω το Basic η το Desktop για το laptop μου?

Ευχάριστο σε όλους για την βοήθεια!

Πιο Samsung ΕΝΏ 840 να πάρω το Basic η το Desktop για το laptop μου?

Το basic. Τo desktop είναι για να μπει σε desktop. To basic είναι μόνο το drive και το software. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.