kv3d Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2004 Ειναι ενας QuantumFireball 20gb τον εχω σα δευτερο ,για αρχεια. Χθες το βραδι εκανε ενα ανατριχιαστικο Ντινγκκκ και σταματησε. Επανεκκινηση,δουλεψε,τραβηξα τα αρχεια που δουλευα,ολα οκ Σημερα το πρωι δε δουλεψε με τρεις επανεκκινησεις εκανε και τρια Ντινγκκκ και μου κρασαρε και το πισι απο την αρχη Τον μετακομισα στο διπλα πισι,δουλεψε κανονικα.Τωρα του κανω ντιφραγμεντ Ηταν γεματος κατα 80% Πεθαινει? Η απλα τον παραγεμισα? Το Ντινγκκκ τι ειναι?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 8, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Αρχική απάντηση από kv3dΤο Ντινγκκκ τι ειναι?:...: Είναι αυτό που λέμε ΦΣΣΣΣΣΤ ΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΙΝΓΚ! Ο δίσκος πεθαίνει, ξέχασέ τον και μην τον χρησιμοποιείς γιατί ρισκάρεις να χάσεις δεδομένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Οκτώβριος 8, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Το ντινγκ είναι ότι χοροπηδάει η κεφαλή. Ας τον συγχωρέσουν οι θεοί των giga και άστον να αναπαυθεί σε τόπο χλοερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Οκτώβριος 8, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Yeap σίγοθρα πεθαίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Οκτώβριος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ενημερωσε μας οταν τα κακαρωσει...φωναξε τον Dr Ntoing μπορει να κανει κατι...λυπαμε πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kv3d Οκτώβριος 8, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 OΧI μη μου πεθανεις τωρααααα, :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Κανε ενα backup, τωρα που μπορεις, γιατι δεν σε βλεπω καλα. Εχω χασει γυρω στα 35gb προγραμαμτων μια φορα και ειχα παθει σοκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Οκτώβριος 8, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 Aν δε σου πεθάνει τώρααααααα θα σου πεθάνει μετά από λίγο. Τυχερός είσαι που πρόλαβες να σώσεις τα αρχεία σου. Δοκίμασε να τον στρώσεις αλλά μην περιμένεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Οκτώβριος 8, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2004 ο γιατρος τι ειπε τελικα?πεθανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.