OminusGr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2013 Καλημέρα,άλλαξα τις προάλλες στο σύστημά μου τον επεξεργαστή και την μητρική και ενώ τις πρώτες ημέρες δούλευαν όλα ρολόι, μετά από κάποιες μέρες το σύστημα δεν άνοιγε όταν ήτανε παγωμένο. Τα ανεμιστηράκια ενώ δείχνουν να δουλεύουν κανονικά στην οθόνη γράφει No signal και χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση για ξεκινήσει να δουλεύει σωστά. το σύστημα έχει τα εξής: MSI z87-g45 / i7 4770k / sapphire 7870 oc / gskill 8gb 1600mhz / enermax liberty 640w έκανε bios update αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:help1: :help1:edit: σήμερα μου πέταξε και μήνυμα overclock has failed, choose what to do... etc. μάλλον το bios φαινεται να είναι.. καμιά ιδεα?
sped25 Νοέμβριος 19, 2013 #2 Νοέμβριος 19, 2013 δοκίμασε να βάλεις manual timings ram και voltage.ενδέχεται να μην υποστηρίζει το xmp profile. δοκιμασε να το τρεξεις με onboard vga χωρίς την 7870
icy20 Νοέμβριος 19, 2013 #3 Νοέμβριος 19, 2013 Α εμενα μου εκανε αλλο ακυρο... Οταν της περασα τελευταιο bios δεν μου εβλεπε τον 840 pro οταν τον ειχα στο hot swap bay του 800D(ολους τους μηχανικους τους εβλεπε κανονικα). Αν τον εβαζα σκετο πανω στη μητρικη τον εβλεπε. Ε τελικα γυρισα σε παλιοτερο bios... Απογοητευση το bios...Κακως εφυγα απο Gigabyte αλλα τωρα θα πορευτουμε με αυτα που εχουμε.BTW εμενα δουλευει το XMP κανονικα...
OminusGr Νοέμβριος 19, 2013 Author #4 Νοέμβριος 19, 2013 δοκίμασε να βάλεις manual timings ram και voltage.ενδέχεται να μην υποστηρίζει το xmp profile. δοκιμασε να το τρεξεις με onboard vga χωρίς την 7870 προσπάθησα να σου πω την αληθεια να βαλω manual timings αλλα εχει τοσες πολλες επιλογες στο BIOS που δεν τις κοιταξα ολες. τωρα αφου το λες θα κατσω να τις κοιταξω ολες και να τα βαλω manual. οσον αφορα την On board θα το δοκιμασω κι αυτο!! ευχαριστώ!!!
OminusGr Νοέμβριος 19, 2013 Author #5 Νοέμβριος 19, 2013 Α εμενα μου εκανε αλλο ακυρο... Οταν της περασα τελευταιο bios δεν μου εβλεπε τον 840 pro οταν τον ειχα στο hot swap bay του 800D(ολους τους μηχανικους τους εβλεπε κανονικα). Αν τον εβαζα σκετο πανω στη μητρικη τον εβλεπε. Ε τελικα γυρισα σε παλιοτερο bios... Απογοητευση το bios...Κακως εφυγα απο Gigabyte αλλα τωρα θα πορευτουμε με αυτα που εχουμε.BTW εμενα δουλευει το XMP κανονικα...ασε εχω φαει τρελη ξενερα. εγω εφυγα απο gigabyte και πηγα msi για καλυτερα αλλα τα ιδια χαλια ειναι μου φαινεται!!
LeoNaXe Νοέμβριος 19, 2013 #6 Νοέμβριος 19, 2013 λοιπόν φίλε καταρχήν περαστικά, αυτό το πρόβλημα εγώ το είχα στον πρώτο μου υπολογιστή που ήταν του 99. είχα καταλήξει να ζεστάνω την μητρική με πιστολάκι μαλλιών για να ανοίγει ο υπολογιστής. Μ ε τις λίγες γνώσεις μου τότε το πήγα σε πολλά μαγαζιά και ρώτησα και σε άτομα αλλά συμπέρασμα τίποτα. Συμπέρασμα δικό μου, την ώρα που έκανες την αλλαγή κάπου μια μικρή σύνδεση έχει κοπεί και με την διαστολή που γίνεται στην θερμότητα κάνουν ένωση και ανοίγει κανονικά. Την μητρική την είχα δώσει σε έναν φίλο να κάνει πειράματα αλλα δεν την πείραξε καθόλου και πριν απο ένα μήνα την είχα πετύχει και μου λέει αυτή είναι αυτή που του είχα δώσει, όπως παρατήρησα ένας πυκνωτής κουνιόταν, μπορεί να έφταιγε και αυτό (δεν είμαι σίγουρος δεν την δοκίμασα) Πάντως με το ζέσταμα που γίνεται και ανοίγει εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό με την ένωση που λέω. Είχα διαβάσει κιόλας ότι άτομα το είχαν πάθει ενώ είχαν αλλάξει και μνήμες.
OminusGr Νοέμβριος 19, 2013 Author #7 Νοέμβριος 19, 2013 δοκίμασε να βάλεις manual timings ram και voltage.ενδέχεται να μην υποστηρίζει το xmp profile. δοκιμασε να το τρεξεις με onboard vga χωρίς την 7870 μετα απο δοκιμη τελικα ανοιξε με την on board vga, και μετα που εβαλα την 7870 παλι ηθελε 2-3 επανεκκινησεις για να ανοιξει σωστα. οποτε απ οτι καταλαβαινω ειτε το τροφοδοτικο εχει το θεμα ειτε η μητρικη. μαλλον για τροφοδοτικο μου φαινεται. θα δοκιμασω και αλλο τροφοδοτικο και το βλεπουμε. ευχαριστω για την απαντηση!!
OminusGr Νοέμβριος 19, 2013 Author #8 Νοέμβριος 19, 2013 λοιπόν φίλε καταρχήν περαστικά, αυτό το πρόβλημα εγώ το είχα στον πρώτο μου υπολογιστή που ήταν του 99. είχα καταλήξει να ζεστάνω την μητρική με πιστολάκι μαλλιών για να ανοίγει ο υπολογιστής. Μ ε τις λίγες γνώσεις μου τότε το πήγα σε πολλά μαγαζιά και ρώτησα και σε άτομα αλλά συμπέρασμα τίποτα. Συμπέρασμα δικό μου, την ώρα που έκανες την αλλαγή κάπου μια μικρή σύνδεση έχει κοπεί και με την διαστολή που γίνεται στην θερμότητα κάνουν ένωση και ανοίγει κανονικά. Την μητρική την είχα δώσει σε έναν φίλο να κάνει πειράματα αλλα δεν την πείραξε καθόλου και πριν απο ένα μήνα την είχα πετύχει και μου λέει αυτή είναι αυτή που του είχα δώσει, όπως παρατήρησα ένας πυκνωτής κουνιόταν, μπορεί να έφταιγε και αυτό (δεν είμαι σίγουρος δεν την δοκίμασα) Πάντως με το ζέσταμα που γίνεται και ανοίγει εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό με την ένωση που λέω. Είχα διαβάσει κιόλας ότι άτομα το είχαν πάθει ενώ είχαν αλλάξει και μνήμες.απ οτι καταλαβα μαλλον τροφοδοτικο ειναι η φταιει η μητρικη οπως λες και εσυ! θα δοκιμασω αυριο με αλλο τροδοφοτικο και θα ενημερωσω! ευχαριστω για την απαντηση!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.