Jump to content

Asus P9X79 flashback, δεν δουλεύει

Fu Manchu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα...

Οπως λεει και ο τίτλος έχω την μητρική αυτή. Η συγκεριμένη μητρική έχει αυτό το utility που

σου επιτρέπει θεωρητικά να φλασάρεις το bios σου. Αφού ακολούθησα κατα γράμμα (ετσι πιστευω)

τις οδηγίες όταν πατώ το κουμπί πίσω αυτό δεν κάνει καμία κίνηση για να φλασάρει.

Είμαι σίγουρος ότι έχω το σωστό αρχείο και επίσης δοκίμασα και άλλα pendrives.

Κανείς να προτείνει κάτι, ευχαριστώ.

Btw ο λόγος που προσπαθω να κάνω update είναι κάτι παγώματα που μου κάνει στα windows. Η ιδια συμπεριφορά

παρατηρήθηκε και μετά απο format σε Windows 8. Επίσης το μυαλό μου πάει και σε δίσκο αν και έχω τρέξει τα diagnostics της WD και δεν παρουσίασε κάτι, αλλα με προβληματίζει ότι ο δίσκος είναι green :hmm:.

Anyway ευελπιστώ σε κάποιου είδους απάντηση:rolleyes:

Το θεμα ειναι οτι και απο bios δεν βλεπει το φλασακι για να κανει το update. δοκιμασα και αλλο φλασακι και κανει το ιδιο... φορμαρισμενα και τα δυο σε fat32

Προφανως δεν βαζεις το USB Flashακι σε οποιαδηποτε θυρα USB ? Το BIOS file το εχεις κανει rename σε P9X79.CAP ?

How to Use USB BIOS Flashback - ASUS

Ναι το βάζω στην άσπρη θύρα usb που δειχνει και ο οδηγός άλλωστε. Και το rename το

εκανα κανονικά όπως έλεγε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.