Jump to content

Υποπτες τασεις σε CHIEFTEC 360

SlotKiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγορασα σε ενα φιλο το CHIEFTEC 360 απο το πλαισιο, με τους 2 φανς σε ασημι plates, οι τασεις που δινει σε idle αν θυμαμαι καλα ειναι 11,72 και 5,21 με πολυμετρο. Επειδη υπαρχει προβλημα με το pc, δεν ειναι λιγο υποπτες οι τασεις? πολυ χαμηλο το ενα και πολυ ανεβασμενο το αλλο... παιζει να ζητησω rma αν ισχυριστω οτι εκαψε δισκο? Το εχει κανεις? Οχι το παλιο με το gold plate, πρεπει να ειναι διαφορετικα!

Τάσεις σε full load? Aν ο φίλος σου εχει AMD θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος με την +5V.

Ο δίσκος ποιός ήτανε? Ελπίζω όχι κάνας Deathstar. Ο δίσκος πάει RMA. Το τροφοδοτικό είναι πάνω σε UPS? Αν όχι μπορούν να ισχυριστούν οτι δεν ισχύει η εγγύηση του PSU.

Μια ομορφια! Svizi ειχες ποτε προβληματα με κοληματα?

Δεν εχει καει δισκος, δικαιολογια για rma ελεγα! αλλα πλακα πλακα, δεν ειναι πολλα τα 5,2??

Το ΑΝ7 μετραει μεχρι και 11,6 (δεν απεχει και πολυ απ την πραγματικοτητα)

Mη μασας... Και μενα παιζει απο 11,90 - 12,10... Στο πισι της υπογραφης μου. Με τον Αthlon σε 1,8...

Παντως δεν νομιζω να το αλλαξουνε χωρις να εχει προβλημα...

Αρχική απάντηση από SlotKiller

Μια ομορφια! Svizi ειχες ποτε προβληματα με κοληματα?

Όχι κολλήματα ποτέ ! Μάλιστα λίγο αργότερα πήρα ένα Antec και είχα παραξενευτεί με την υψηλότερη τάση του Chieftech ( μετρημένα με πολύμετρο ) στα +5v.

Αρχική απάντηση από saxon_747

Παντως δεν νομιζω να το αλλαξουνε χωρις να εχει προβλημα...

Μην το λες εγώ πήγα και το άλλαξα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα ( ο τύπος ούτε καν το κοίταξε ) και μάλιστα μου έδωσε και την έκδοση με Sata connectors και δύο fans

:D

Αρχική απάντηση από svizi [Σήμερα, στις 16:27]

Μην το λες εγώ πήγα και το άλλαξα χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα ( ο τύπος ούτε καν το κοίταξε ) και μάλιστα μου έδωσε και την έκδοση με Sata connectors και δύο fans

:D

Γι'αυτο ειπα "δε νομιζω"... Αλλιως θα ελεγα "Σιγουρα δεν...";)

Εξαρταται που θα πεσει.

τελικά όλοι βρίζουν το q-tec και λένε πόσο χάλια psu είναι , αλλά τέτοιες τάσεις δεν θα έβγαζε...

Αρχική απάντηση από aspirin

τελικά όλοι βρίζουν το q-tec και λένε πόσο χάλια psu είναι , αλλά τέτοιες τάσεις δεν θα έβγαζε...

Δεν νομιζω. Τις εβγαζε και τις παραεβγαζε. Αλλα εξαρταται για ποιο Q-tec Μιλας. Αν εννοεις το 400W Gold τοτε εβγαζε χειροτερες σε εμενα με P4 @ 2.9GHz.

Αρχική απάντηση από aspirin

Όχι, έχεις δίκιο...Το Q-tec τα καίει όλα κατευθείαν χωρίς καμία προειδοποίηση!! :rip:

:hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Shaman

Όχι, έχεις δίκιο...Το Q-tec τα καίει όλα κατευθείαν χωρίς καμμία προειδοποίηση!! :hehe:

LOL!!

Το σετ του φιλου ειναι τοσο προβληματικο που θα αρχιζουμε να τα κανουμε rma ενα ενα! Οι μνημες του που της πηρα σε μενα παντως μου αποσταθεροποιησαν το pc! Αυτος ειναι με την δικια μου μνημη τωρα, αλλα παλι του κρεμαει καμια φορα... ασε που δεν παιζει και το firewire...

Την Δευτερα παει για RMA το ΑΝ7

και θα προσπαθησω να στειλω και τις kingston για RMA αλλα δεν ξερω πως θα γινει γιατι αγοραστηκαν απο το excaliberpc (USA), ξερει κανεις κατι?

κάτσε. δεν μπορεί να είναι όλα προβληματικά. Συνήθως ένα δημιουργεί πρόβλημα. Δεν του ρίχνεις καμιά ματιά? Η ΑΝ7 έχει πρόβλημα? Μήπως το πρόβλημα το παρουσιάζει το o/c? Σε default παίζουν όλα καλά?

Οι μνημες παιζουν στο δικο μου νφ7 σε default (2,69V αντι 2,5) με διαιρετη απο 200 στα 166 και εχω προβληματα που δεν ειχα στα 230 με τις δικιες μου!

Το αν7 θα μποροσε απο την πρωτη στιγμη να παει πισω για ρμα. Με το που το ανοιξα ειχε προβλημα το nb fan, εκανε πολυ θοριβο, τωρα ποτε το κανει ποτε οχι... Το firewire ενω δουλευε στην αρχη, πλεον οχι! Γενικοτερα η μητρικη ηταν περιεργη απο την πρωτη στιγμη και μου εδινε την εντυπωση επισκευασμενης...

Ξερει κανεις τιποτα για ρμα στο εξωτερικο?

περίεργο. εγώ πάντως όσο την είχα ένα έχω να πώ. Είναι σκυλί μητρική. Επίσης με τα RMA δεν έχω καλή σχέση και προσπαθώ να τα αποφύγω. Τέσπα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Ασε :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: που δεν πηρα την nf7 και στον φιλο μου.

Μετα απο τοσα χρονια εναν σκληρο DeathStar (που λεει και ο Jimmy) εχω παει για rma μονο, αλλα αφου παιζει τρελο προβλημα τι να κανω ????? :mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.