Jump to content

Επιλογη Psu για αυτο το setup

dimitris777

Recommended Posts

παιδια καλησπερα τι μου προτεινετε για αυτα πραγματα?

(CPU) Intel Core i5-4670K (1150,3.40GHz,6MB)

Motherboard Asus Z87-K C2 (1150, Z87)

Κάρτα Γραφικών (VGA) Asus Nvidia GTX 760 (2GB, DDR5, 256bit)

Solid State Drive (SSD) Samsung 840 Pro Series 256GB 2,5" SATA3

Μνήμη Kingston DDR3 8GB 1333MHZ

Με ένα τροφοδοτικό 750W είσαι άρχοντας , αν θες να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο από μάρκες κλπ πες μου περίπου σε τι τιμή ψάχνεις έτσι ώστε να βρούμε κάτι στα μέτρα σου!

Υ.Γ : Και με ένα κάλο 600άρι πάλι την δουλειά σου καλά θα την κάνεις.

Aν δεν το εχεις ακομα το συστημα ..βρες αλλες μνημες.

Δεν ειναι αναγκη να το θαβετε με "αργες" μνημες.

Ιδια τιμη εχουν πανω κατω με τις "γρηγορες" 2133 κλπ...Αντε να δωσεις 5€ παραπανω.

Aπο psu και με ενα 550αρι εισαι "αρχοντας" ακομα και με oc.

Κλασσικη λυση το XFX

Eιτε στο οικονομικο 550...

ειτε αν θελεις ποσοτητα ...στο 650.

XFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr

XFX ProSeries 650W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr

Για την ιστορια σε βαρια παιχνιδια με το cpu@4.5 παιζει να μη θες καν 400watt.

Σε default καταστασεις ουτε 300.

(δε λεω να παρεις 400αρι...απλα και το 550αρι ειναι αρκετο αν θες να κινηθεις οικονομικα.)

Καταρχάς να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας !! Ωραια άρα θα πάρω. Ένα απο αυτα που μου λέτε . Όχι ακομα δεν τα εχω φτιάξει ακομα , τι έχουν οι μνήμες ; Δηλαδη ποιες λες ;

Έλεγα να βάλω μια 8 άρα για να μπορω πιο μετα να βάλω αλλα 8 , αυτές που μου δείχνεις δεν έχουν συχνότητα 2400 ; Αυτα μονο με o.c μπορω να τος βάλω ; Εγω δεν θα ήθελα να κάνω . Η θα δουλέψουν απο μόνες τους σε 1600 ;

Θα δουλεψουν απο μονες τους αν κανεις ενα κοπο να μπεις στο bios και βαλεις την αντιστοιχη επιλογη για XMP.

Αν δεν μπεις στο bios ..απλα θα δουλεψουν στα 1600 με 9αρια.

To αργοτερα .αν ειναι πολυ αργοτερα (χρονο πχ) καλυτερα θα ηταν να μη το εκανες.

Για 1-2 μηνες οκ..

Παρολαυτα..

Mushkin DIMM 8 GB DDR3-2133 ( 992124 ), 8GB DDR3, DDR3, Μνήμες RAM, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας

Μάλιστα θα σε ακούσω και θα επιλέξω μια απο αυτές οποτε αν κατάλαβα καλα για το θέμα συχνότητας έλεγες . Θα κοιτάξω οταν τος πάρω μπας και το κάνω μεσα απο το bios και δουλέψου με o.c και παλι ευχαριστω πολυ

για να μην ανοιγω νεο θεμα.και εγω για αντιστοιχο συστημα ψαχνω psu.και επειδη εχω κολλημα να ειναι αθορυβο ειδα το νεο της corsair RM Series PSUs: fully modular and optimized for silence and high efficiency

αυτο και καλα μεχρι το 40% του load δεν λειτουργει καν ο φανης.για συστημα σαν και αυτο τοu thread ειμαι σε διλημμα μεταξυ 550 και 650 γιατι εχουν 10ε διαφορα και απο αποψη ησυχιας το 650 θα εχει πιο πολυ χωρο μεχρι να αρχισει να δουλευει ο fan αλλα απο πλευρας λειτουργιας του Psu to 550 θα λειτουργει καλυτερα οταν το pc θα ειναι χαλαρο.γενικα το 550 μου φαινεται πιο σωστο μεγεθος αλλα λεω μπας και...

Προσωπικά θα απέφευγα την αγορά Corsair RM για λίγο, μόνο και μόνο λόγω αυτού του review, από ένα site που εμπιστεύομαι πολύ. Λογικά θα βγάλουν version 2 σύντομα, αν η πρώτη έχει τέτοια θέματα.

Τρομερή τιμή για πολύ καλό μηχάνημα είναι αυτή http://www.skroutz.gr/s/311025/Seasonic-M12II-620Bronze-SS-620GM-Active-PFC.html αλλά από την δεύτερη τιμή στο skroutz υποψιάζομαι ότι πρόκειται περί λάθους. Δε χάνεις κάτι να ρίξεις μια παραγγελία ή να πάρεις ένα τηλέφωνο, αν είναι όντως αυτή η τιμή πρόκειται περί μεγάλης προσφοράς.

This change has been implemented in all RM PSUs produced since mid October. πιστευω τωρα θα ειναι safe. εγω παω για τα πιο μικρα ουτος η αλλιως και δεν ζοριζω το μηχανημα αλλα thx για το heads up.

πολυ προσφατα εμαθα για το coil whine και ειναι αυτο που με τρελαινει στο Psu μου χρονια τωρα χωρις να ξερω οτι ειναι αυτο.ηταν να παρω seasonic platinum που μπορεις να κλεισεις τον ανεμιστηρα αλλα και γιαυτο λενε οτι εχει πιθανοτητες να εμφανισει coil whine και δεν το ρισκαρω καθολου.δεν ψηνομουν για corsair αλλα αφου εχει φροντισει και για το coil πασο.

αλλα τελικα τι λετε 550w η 650w?

O Paul έπεσε σε κακό κομμάτι αλλά γενικά στα Rm750/850 ο ανεμιστήρας αργεί να πάρει μπροστά. Κάτι που τόνισα πολλές φορές στην Corsair. Τα μικρότερα δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα γιατί κατασκευάζονται από άλλον OEM.

Εχουν ένα άλλο που δεν επηρεάζει όμως τον τελικό χρήστη παρά μόνο εμείς οι reviewers το σκαλισαμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.