Jump to content

Cooler Master Seidon 240M και CM Stacker 810

marios007

Recommended Posts

Έχω επιλέξει να αγοράσω μια έτοιμη υδρόψυξη και συγκεκριμένα την Cooler Master Seidon 240M.

Η ερωτησή μου είναι πως θα την τοποθετήσω σε ένα CM Stacker 810.

Αν την βάλω στο κάτω μέρος το μήκος των σωληνώσεων είναι 32cm και δεν είναι αρκετό για να φτάσουν στον επεξεργαστή. Στο πάνω μέρος δεν μπορω να βρω τρόπο να την βιδώσω.

Όποια βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη

A) Αυτή η υδρόψυξη δεν είναι custom. Custom λέμε αυτή την οποία πέρνεις ψυγείο, μπλοκ, σωληνώσεις , pump και στοιχίζει τουλάχιστον τα διπλά.

Β) Ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις κάποια μοντα και να την βάλεις στo πάνω μέρος του κουτιού, θέλει όμως δουλειά με dremel.

Γ) Καλύτερη λύση είναι να πάρεις μία καλή αερόψυκτρα, πχ Noctua U14S/U12S.

Α) Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι έτοιμη και όχι custom (το διόρθωσα :p).

Β) Δεν θα ήθελα να "καταστρέψω" το κουτί και να μπω σε μια τέτοια διαδικασία

Γ) Μια επιλογή που έχω κάνει για αερόψυκτρα είναι η SilverArrow SB-E Extreme (για το λόγο ότι είμαι σε socket 755) αλλά με προβληματίζει ο τεράστιος όγκος αλλά και το γεγονός ότι λόγω του μεγάλου βάρους έχω δει ακόμα και να την δένουν όταν μπαίνει κάθετα.

Α) Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι έτοιμη και όχι custom (το διόρθωσα :p).

Β) Δεν θα ήθελα να "καταστρέψω" το κουτί και να μπω σε μια τέτοια διαδικασία

Γ) Μια επιλογή που έχω κάνει για αερόψυκτρα είναι η SilverArrow SB-E Extreme (για το λόγο ότι είμαι σε socket 755) αλλά με προβληματίζει ο τεράστιος όγκος αλλά και το γεγονός ότι λόγω του μεγάλου βάρους έχω δει ακόμα και να την δένουν όταν μπαίνει κάθετα.

Με το βάρος δεν θα έχεις θέμα.

PS. Αν θες "υδρόψυξη", πάρε μία CM Seidon 120M. Πολύ καλή και αυτή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.