Jump to content

NOTEBOOK FUJITSU LIFEBOOK NH532

AGROTISS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θά ήθελα την άποψη σας για το συγκεκριμένο Laptop

Απαιτήσεις πολές δεν έχω(overlocking-απαιτητικά παιχνίδια κ.λ.π.)απλά αξιόπιστο και γρήγορο.

Σκεφτομαι να του βάλω και ένα ssd για το λειτουργικό και τα προγράμματα.Τιμή 679 euro

Ευχαριστώ.

Χαρακτηριστικά:

CPU Family

Intel Core i7 Μοντέλο CPU

i7-3630QM Συχνότητα CPU

2.4GHz(3.4GHz Turbo) Μέγεθος RAM

8 GB Τύπος RAM

DDR3 Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου

1 ΤΒ Χαρακτηριστικά Σκληρού Δίσκου

SATA Οπτικά Μέσα

DVD+/-RW SuperMulti Ανεξάρτητη Κάρτα Γραφικών

Ναι Κάρτα Γραφικών

Nvidia GeFrce GT 640M LE Διαγώνιος Οθόνης

17,3" Χαρακτηριστικά Οθόνης

Anti-glare 16:9 WXGA LED, 1600χ900 Card Reader

4 in 1 card reader SD/SDHC/MS/MS Pro HDMI port

Ναι USB 2.0 ports

1 x USB 2.0 USB 3.0 ports

3 x USB 3.0 Δικτυακές Συνδέσεις

Gigabit LAN, Wifi 802.11b/g/n Bluetooth

Ναι Εγγύηση

1 έτος

Σούπερ!

Ξέρεις....το μόνο που με χαλάει είναι η ανάλυση της οθόνης.

1600Χ900 είναι, όχι 1900Χ1080

Δεν ξέρω αν υπάρχει αισθητή διαφορά,αλλά με 'ψιλοχαλάει'

Είναι αυτός σοβαρός λόγος για να το απορίψω;

Ούτε εγώ λέω όχι σε πάνελ full HD, αλλά σε αυτήν την τιμή, κάτω από 700€ - και με 4πύρηνο i7...

Ούτε εγώ λέω όχι σε πάνελ full HD, αλλά σε αυτήν την τιμή, κάτω από 700€ - και με 4πύρηνο i7...

Οκ. Μάλλον θα το χτυπήσω :tomato:

η ανάλυση μη σε χαλάει: επειδή οι διαστάσεις είναι μικρότερες δεν είναι τόσο σημαντικό όσο στις μεγαλύτερες διαστάσεις των desktop οθονών. Η μικρή εγγύηση θα με πείραζε περισσότερο, τσέκαρε από την εταιρεία πόση ακριβώς είναι μερικές φορές τα καταστήματα δεν αναφέρουν το σωστό.

Τίμιο, και με τον SSD θα πετάει. Επίσης με την κάρτα που έχει, θα μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια σε native ανάλυση με χαμηλά settings, που σου δίνει καλύτερο image quality από το να κατεβάσεις ανάλυση σε native 1080 panel.

η ανάλυση μη σε χαλάει: επειδή οι διαστάσεις είναι μικρότερες δεν είναι τόσο σημαντικό όσο στις μεγαλύτερες διαστάσεις των desktop οθονών. Η μικρή εγγύηση θα με πείραζε περισσότερο, τσέκαρε από την εταιρεία πόση ακριβώς είναι μερικές φορές τα καταστήματα δεν αναφέρουν το σωστό.

Εγγύηση: Την πρώτη εβδομάδα αν γίνει κάτι στο αλλάζει η Fujitsu με καινούργιο !!

Για ένα χρόνο έρχονται στο σπίτι και στο πέρνουν για επισκευή.

Όποιος θέλει το πιστεύει αυτό.(εγώ με επιφύλαξη).

Μετά το χρόνο κάνουμε το σταυρό μας μην συμβεί κάτι.

Όσο για την ανάλυση συμφωνώ μαζί σου κατά 90%

Ήθελα λίγο ποιο υψηλή αλλά δεν πειράζει,δεν θα το απορίψω γι'αυτό.

Τίμιο, και με τον SSD θα πετάει. Επίσης με την κάρτα που έχει, θα μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια σε native ανάλυση με χαμηλά settings, που σου δίνει καλύτερο image quality από το να κατεβάσεις ανάλυση σε native 1080 panel.

ssd δεν έχει.Έχει όμως θέση να βάλεις κάποιον χωρίς να καταργίσεις τον σκληρό που υπάρχει,ή το Dvd

Το κατάλαβα, εννοώ με την προσθήκη SSD έξτρα, όπως είπες στο πρώτο σου post.

Και πούσαι;(όπως η διαφημηση)χωρίς λειτουργικό.

Γι'αυτό είναι σχετικά φτηνό.

''Αντίο φίλε'' και πούσαι; πάω να το πάρω.

• 2 weeks later...

Καλοριζικο :yes4: ,μπορεις να μου πεις τις πρωτες εντυπωσεις σου γιατι με ενδιαφερει το συγκεκριμενο λαπτοπ? Ευχαριστω

Καλοριζικο :yes4: ,μπορεις να μου πεις τις πρωτες εντυπωσεις σου γιατι με ενδιαφερει το συγκεκριμενο λαπτοπ? Ευχαριστω

Πρώτες εντυπώσεις 'καλό'

Έβαλα ένα ssd samsung 120 άρη για λειτουργικό και προγράμματα.ΠΕΤΑΕΙ !!!!

Όπως έγραψα υπάρχει χώρος για 2ο δίσκο,δεν αλάζεις τον δικό του.

Λέγοντας 'πετάει' εννοώ ανοίγει πολύ γρήγορα,και τα 'βαριά' προγράμματα το ίδιο.

Το μόνο που μου ξινείζει λίγο είναι η οθόνη.Καλή δεν λέω,αλλά είχα συνηθήσει την full HD του sony vaio που είχα,

(αυτή είναι 1600Χ900 ),αλλά κι'αυτό πιστεύω είναι θέμα συνήθειας.

Σε γενικές γραμές είμαι ευχαριστημένος,αν και δεν το έχω ζορίσει ακόμα.Κάνει και κρύο βλέπεις και δεν γνωρίζω

πως θα τα πηγαίνει με τις θερμοκρασίες.

Νομίζω ότι 679 ευρώ που το πήρα (χωρίς λειτουργικό) είναι τίμια αγορά.

Α ξέχασα,η μπαταρία κρατάει περίπου 2 ώρες στις 'υψηλές επιδόσεις'(μισή ώρα στο Vaio)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.