Jump to content

overclocking

manos206

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους !!

θα ηθελα την βοηθεια σας για overclocking...

ειμαι καινουργιος στο αθλημα και δεν εχω ξανα ασχολιθει με o/c καθως και το μηαχανημα ειναι καινουργιο και φοβαμαι να πειραξω κατι απο τα ΒΙΟS γιατι απλα δεν ξερω !!!

πρωσπαθω να αλλαξω τα ρολογια απο τα bios αλλα ολα ειναι στιν επιλογη auto και δεν με αφηνει να αλλαξω κατι

ο επεξεργαστης μου ειναι fx8350 και το mobo ga 990fxa-ud3 rev4

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλές ήρθες στο κύκλωμα του oc φίλε. Εάν έχεις υπομονή και μεράκι τότε θα φτάσεις στο σκοπό σου, αν θέλεις κάτι απλό απλά για να έχεις την ιδέα ότι τρέχει πιο γρήγορα δεν αξίζει.

Επίσης πρέπει να έχεις μια καλή ψήκτρα, όχι την μαμά δηλαδή (ιδικά αυτές που έχουν οι AMD είναι.....).

Επίσης για να πετύχεις ένα σταθερό oc η μία 2 μέρες δεν αρκούν ούτε για τις δοκιμές.

Μπορείς να μας πεις την πλήρες σύνθεση σου καλύτερα; γιατί μετά το cpu θα σε τραβήξει και η γραφικών κατεμε :-P

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

επεξεργαστης amd fx8350

μητρικη ga 990 fxa-ud3 rev4

μνημες ddr 3 balistix 2x4gb 1600 mhx

γραφικων radeon hd4850 (συντομα αλλαγη)

τροφοδοτικο corsair cx 600

ψυξη εχω κανει παραγγελεια την corsair hydro 100 θα την εχω την αλλη βδομαδα

σκληρος ssd samsung evo 120gb kai 1t μηχανικο

Ωραία φίλε το σύστημα μια χαρά. Και μια γραφικών θα είναι πιπίλα. Για ποια σκέφτεσαι;

Με την μαμά γραφικών δεν μπορείς να κάνεις κίνηση για oc. Καλύτερα μόλις έρθει η ψήκτρα.

Μέχρι τότε μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα και τα βιντεακια να πάρεις μια πρώτη γεύση, μόλις καθίσω σε υπολογιστή θα ποντάρω οδηγούς που θέλουν διάβασμα αν θέλεις

σκεφτομαι μαλλον την saphire 7870

ξερεις γιατι μου τα εχει κλειδωμενα?

οκ ευχαριστω 8α περιμενω τα φωτα σας

Εγώ θα έλεγα καλύτερα να ψάξεις λίγο για 7970 όπου θα είναι κομπλέ με το όλο σύστημα και θα παίζεις όλα τα παιχνίδια σε full.

Δεν είναι κλειδωμένο απλά πρέπει να αλλάξεις ρυθμίσεις, μια ρύθμιση η 2 το πολύ.

Αυτά θα γίνουν όταν θα έρθει η ψήκτρα. Μπορείς να κάνεις και bios update αν έχει.

Επίσης για πάστα έχεις καμιά καλή;

bios update εχει το τελευταιο f2

πολυ ωραια η καρτα που προτεινεις μπορει να το καθηστερισω λιγο παραπανω για να παρω μια ποιο καλη σαν αυτη που λες .......

μην με κρατας σε αγωνια κοντευω να σκασω ποθ δεν τα βρισκω

:-O

παστα εχω αυτην απο πλαισιο keramic κατι τετοιο

Αν είναι αυτή η πάστα μια χαρά είσαι, για γραφικών είναι πολύ καλύτερα να χάσεις λίγο χρόνο και να πάρεις μια πολύ καλύτερη αντί να την αλλάζεις του χρόνου κάνοντας διαδικασία. μπορείς να βρεις καμία used σε τιμή κάτω του 250 άνετα. Πάντως έχω να σου το λέω, το σύστημά σου είναι κουτή για μία 7970 :D

Για οδηγούς να πάρεις μια γεύση ξεκίνα το διάβασμα, δες και κανένα βίντεο. Οδηγός1 Οδηγός2

Πάντως καλό θα είναι να τρέξεις κανένα Prime95 τώρα όπως είσαι μαμά με την μαμά ψήκτρα να δούμε τη θερμοκρασίες πιάνεις για να δείς την βελτίωση με την καινούρια ψήκτρα

ευχαριστω αρχιζω την μελετη ........

το prime95 το κατεβασα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πωσ δουλευει

• 2 weeks later...

τον επεξεργαστη απο μαμα τον δουλευει στα 1,3500 βολτ μεχρι ποσο μπορω να το παω εγω max and safe ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.