Jump to content

Αξιζει να φλασαρω?

greekfragma

Recommended Posts

γεια χαρα παιδες.......εχω μια Club3D 9800 Pro ''διαλεγμενη'' με R350.....ειμαι με νερο και ψυκτρες στις μνημες και παει απροβληματιστα 500πυρηνα και 375μνημες.............να μη ξεχασω οτι ειναι και μονταρισμενη στα ρευματα απο τον Hipro5.

ειδα τελευταια αρκετους που φλασαρανε τις δικιες τους Pro σε ΧΤ.

εγω αξιζει να κανω κατι τετοιο?????

θα πετυχει?????

θα παρακαλουσα φυσικα να απαντησει και ο Γιωργος σαν πιο ειδικος.

Δεν με νοιαζει να ανεβω πιο πολυ σε χρονισμους.......ηδη ειμαι εξαιρετικα σε αυτον τον τομεα......τι αλλο θα κερδισω με το φλασαρισμα εκτος απο ισως λιγα περισσοτερα Mhz?????

ευχαριστω προκαταβολικα:T:

Αν δεν κανω λαθος και απο ο'τι εχω διαβασει , για να φλασαρεις μια 9800 pro σε 9800 ΧΤ πρεπει να εχει η καρτα σου R360 πυρηνα και οχι R350 οπως η δικια σου.Συγκεκριμενα ενας οδηγος που εχω διαβασει λεει οτι δεν αξιζει να φλασαρεις αν δεν εχεις R360 γιατι το πιο πιθανο ειναι να δημιουργησεις προβλημα στην καρτα σου.

Λόγω του οτι πέρασαν απο τα χέρια μου 2 9800προ η μία με ρ350 και η άλλη με ρ360 προτέινω το εξής.

Να ΜΗΝ φλασάρεις Βios XT μιας και έχεις το ρ350 γιατί θα έχεις πρόβλήματα στις γυαλάδες,εκτός απο τις γνωστές σκιές σε 3dmark03,doom3 και γενικότερα σε ότι καινούργιο παίζεις (Ίσως και στα ΑΑ,ΑF δεν το έιχα δοκιμάσει τότε γιατι ξενέρωσα τόσο πολύ με τις γυαλάδες που το έβγαλα αμέσως το βιος) γιατί το ρ360 εχει optimizations στους shaders και παράγει διαφορετικό αποτέλεσμα.

Το μόνο που προτείνω να κάνεις έιναι να αλλάξεις τα timings στις μνήμες σου για να παρεις μεγαλύτερα σκορ και απόδοση.Αν με το καλό περάσει κάρτα r360 απο τα ΄χερια σου φλάσαρέ την χωρίς πολλά πολλά...;)

Για ανέφερε τι μνήμες έχει(κωδικό ολόκληρο).

Αρχική απάντηση από Intensor [Σήμερα, στις 01:10]

Αν δεν κανω λαθος και απο ο'τι εχω διαβασει , για να φλασαρεις μια 9800 pro σε 9800 ΧΤ πρεπει να εχει η καρτα σου R360 πυρηνα και οχι R350 οπως η δικια σου.Συγκεκριμενα ενας οδηγος που εχω διαβασει λεει οτι δεν αξιζει να φλασαρεις αν δεν εχεις R360 γιατι το πιο πιθανο ειναι να δημιουργησεις προβλημα στην καρτα σου.

Ακριβως αυτο!!!:TD:

Κατα την ταπεινή μου άποψη ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, όσες δοκίμασα εγώ με πυρήνα R350 δεν προσέφερε τίποτα και δημιούργησε και προβλήματα, αντίθετα στις κάρτες με R360 και μνήμες samsung όπως η δικιά μου της υπογραφής άξιζε τον κόπο πέρα για πέρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.