adikos Δεκέμβριος 9, 2013 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Δεν μπορείς να βρείς μια εξωτερική θήκη να τους δοκιμάσεις σε ένα αλλο pc ? Τρέξε κανα Hard disk sentinel να δεις τι θα σου πει . Και κρίνεις ανάλογα .Εσύ στη γωνία τιμωρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos83 Δεκέμβριος 9, 2013 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Εσύ στη γωνία τιμωρία!Δεν το έκανα εγω . Αλήθεια λέω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Δεκέμβριος 9, 2013 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2013 Το τροφοδοτικο μπορει οντως να εχει σχεση? ειναι δυνατων! ...εγώ με τη σειρά μου θα ρωτούσα, "είναι δυνατόν να ρωτάς αν είναι δυνατόν;".Βεβαίως και μπορεί να έχει σχέση. Όπως κάθε συσκευή, μπορεί κάπου να υπολειτουργεί.(...το μέλος άδικος πιο πάνω, για παράδειγμα, έχει ένα πιστολάκι για τα μαλλιά που έχει πεισμώσει και βγάζει μόνο χλιαρό αέρα. Με συνέπεια όποτε λούζεται και βγαίνει έξω να μην τα έχει στεγνώσει καλά και να έχει περάσει το μισό '13 κρεββατωμένος. Ευτυχώς έχει αποφασίσει να το χαρίσει τώρα που ξαναμπαίνει ο Χειμώνας και ίσως τη γλυτώσει για φέτος).Όπως όμως και η μητρική σου μπορεί να είναι υπαίτια, όπως ήδη κάποιοι είπαμε.Δεν είναι ανάγκη να μην λειτουργεί καθόλου μια συσκευή για να κριθεί προβληματική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.