funnydad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2013 καλησπεραΕτοιμαζω ενα νεο συστημα καθαρα για gaming , και θελω να μου προτεινετε αν γινεται ενα top 3 απο τα καλυτερα κουτια που μπορω να αγορασω μεχρι τα 100 ευρω.1. Θελω να ειναι ωραιο εμφανισιακα, μαζεμενο σχετικα ( να μην ειναι τερας) , αλλα να μην με περιοριζει σε μεγεθος μητρικης.2. να μπορει να δεχτει με ανεση ακομα και τις μεγαλυτερες σε μεγεθος καρτες γραφικων και την υδροψυξη Η100Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Νοέμβριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2013 Corsair Carbide 400R / Obsidian 350D Coolermaster 690 II / Haf 912 / Haf XMΤα corsair παίρνουν την Η100. Τα coolermaster σε γενικές γραμμές ναι, αλλά έλεγξε το πρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funnydad Νοέμβριος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2013 απο τα δυο αυτα corsair πιο ειναι το καλυτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2013 απο τα δυο αυτα corsair πιο ειναι το καλυτερο?http://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-obsidian-350d-review-agapi-mou-syrriknwsa-122480.htmlhttp://www.thelab.gr/cases-reviews/corsair-carbide-series-400r-to-trito-stoixeio-115416.htmlΤο "καλύτερο" κουτί εξαρτάται από τις ανάγκες σου. Διάβασε τα review, και αποφάσισε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2013 Αν δε θες να σε περιορίζει σε μέγεθος μητρικής το 350D δε σου κάνει καθώς δέχεται μέχρι mAXT. το ωραίο εμφανισιακά δε βοηθάει και πολύ καθώς είναι προσωπικό γούστο του καθενός. (συνήθως πάει και με την ηλικία ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Νοέμβριος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2013 το αυτο αν μπορεις να κανεις την υπερβαση των 13 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
funnydad Νοέμβριος 17, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2013 Λοιπον το σκευτηκα λιγο και λεω πως επειδη κουτι αγοραζεις συνηθως μια φορα , να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα καλυτερο...Ειμαι αναμεσα σε 2 και θα ηθελα την βοηθεια σας...1.CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK - - CASES -2.Fazn Titan II BlackFazn Titan II Black Full Tower - Κουτιά (Cases) - plaisio.grΣτο corsair μαρεσει η ποιοτητα κατασκευης του. ενω στο fazn , που οσο και αν εψαξα δεν καταφερα να το βρω στο youtube μαρεσει το Dock Stationγια εύκολη σύνδεση χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες του δίσκου 2.5" ή 3.5" και το card reader... Και θα ηθελα να ρωτησω , αν τα fan στα κουτια αυτια εχουν ιδη led φωτησμο? η τον βαζω εγω εξτρα?EDIT: μολις ειδα και το NZXT PHANTOM 410 RED και επαθα πλακα, μαρεσει πολυ και αυτο!http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200024139 Link to comment Share on other sites More sharing options...
funnydad Νοέμβριος 18, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2013 τελικα το FAZN το βγαζω εκτος γιατι δεν ειναι της ιδιας ποιοτητας με τα αλλα δυο.οποτε ειμαι αναμεσα αποCORSAIR CARBIDE SERIES 500R και NZXT PHANTOM 410Μπορειτε να μου πειτε αν αυτα τα κουτια εχουν ιδη ανεμιστηρακια με led φως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.