3likos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2008 Γεια σας.... [ανοίγω νέο τοπικ ενώ έχω ανοίξει άλλο ένα με άσχετο θέμα στην ίδια ενότητα(εξαέρωση=σπασιμο νεύρων)... αν θεωρούν οι mods ότι είναι περιττό ας ενώσουν τα δύο τοπικ εχω λοιπόν τα παρακάτω που ψύχουν τον επεξεργαστή μου (Ε6750) ψυγείο transit 2πλο eheim 1250 αντλία τανκ eleven block eleven εχω κάνει ένα πολύ μικρό o/c (από 2,66 πήγε 2,78) και κοίταξα τις θερμοκρασίες... σκέφτηκα ότι πριν συνεχίσω καλύτερα θα ήταν να πάρω και μία δεύτερη πιο έμπειρη γνώμη.... idle 25-27c full 44c (μετα από 15 λεπτά orthos priority 9) τις θεωρείτε καλές? να συνεχίσω άφοβα? αν όχι τι μπορεί να φταίει? αν αλλάξω ψυγείο σε τριπλό θα δω μεγάλη διαφορά πιστεύετε? αυτά και ευχαριστώ Υ.Γ: το υπόλοιπο σύστημα είναι αυτό τη υπογραφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midkin Φεβρουάριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Γενικά να ξέρεις η απόδοση του νερού φαίνεται περισσότερο σε μεγάλες θερμοκρασίες. Μην περιμένεις να δεις μεγάλες διαφορές μεταξύ αέρα και νερού σε idle θερμοκρασιες!Επίσης το 44C για full load είναι πολύ καλό! Απο τους 65 και πάνω μπορείς να αρχίσεις να ανησυχείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 12, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση σου... περιμένω και καμία άλλη απάντηση κυρίως για το ερώτημα που αγορά το 3πλο ψυγείο... πιστεύετε μία τέτοια αλλαγη μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 θα την μειώσει φυσικά(μεγαλύτερη απαγωγή θερμότητας) αλλά οχι τόσο οσο να αξιζει να περάσεις τωρα σε 3πλο !ειδικά οταν το o/c σου ειναι τοσο μικρο και επειδή εχεις μονο ενα block !αν μείνεις σε τοσο χαμηλο o/c....το ψυγείο σου σηκώνει με άνεση και την vga σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 44 βαθμούς??? εμένα με αέρα ο τετραπυρινος πάει 57 στα 3αρια. κάτι δεν πάει καλά φυσίκα όμως λόγο άσχετης ψύξης των γραφικών δεν κατάφερα ακόμα να τρέξω τεστ δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο. τσέκαρε τα μπλοκ σου την κτέυθηνση του εννοω και ανέβασε τις στροφές των ανεμιστήρων του ψυγείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 12, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 όχι απλώς αυτό το overclock έγινε αρχικά και μετα σκέφτηκα να τσεκάρψ θερμοκρασίες... τώρα αφού βεβαιώθηκα ότι είναι οκ θα συνεχίσω... δεν θα μείνω σε τόσο μικρό o/c... θα επανέλθω με νέα νούμερα και θερμοκρασίες και τότε αν χρειαζτεί συζητάμε και την αλλαγή ψυγείου... Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντησεις και τους δύο... θα τα ξαναπούμε σύντομα..... edit φίλε masxerofkartis143 τ'ώρα διάβασα το ποστ σου... αν κατάλβα καλά πιστεύεις ότι δεν είναι οκ οι temps μου? όσον αφορά την κατεύθυνση που λές δεν το κατάλαβα ούτε αυτο... το μπλοκ είναι όπως πρέπει αλλιώς δεν θα τοποθετούταν! τι εννοείς? επίσης οι ανεμηστήρες είναι στο full...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 12, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Εν ολίγοις, το ρακόρ είσόδου του μπλόκ είναι στο κέντρο του cpu? Αυτό νομίζω ήθελε να πεί ο φίλος.Οι θερμοκρασίες μια χαρά μου κάνουν επί του παρόντος. Ανέβαζε mhz να δούμε πως θα πάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 12, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Εν ολίγοις, το ρακόρ είσόδου του μπλόκ είναι στο κέντρο του cpu? Αυτό νομίζω ήθελε να πεί ο φίλος.Οι θερμοκρασίες μια χαρά μου κάνουν επί του παρόντος. Ανέβαζε mhz να δούμε πως θα πάει.ναι το ρακόρ εισόδου είναι στο κέντρο του μπλοκ...θα αρχίσο να ανεβάζω σε λίγες μέρες γιατί περιμένω έναν ανεμιστήρα για τις μνήμες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 Φυσιολογικές οι θερμοκρασίες σου για τα ΜΗz που είσαι..Οταν δώσεις ρεύμα και ανέβεις πιο πάνω.. θα δείξει τι κάνει η υδροψυξη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 13, 2008 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 η συνδεσμολογία του κυκλώματος ποιά είναι? το τρανσιτ μια χαρά θα κρατήσει το σύστημα σου ακόμα και με μεγάλυτρο υπερχρονισμό και αύξηση τάσης τριπλό θα χρειαστείς να προσθέσεις μπλόκ στην κάρτα, και υπερχρονίσεις και τον επεξεργαστή και την κάρτα εναλακτικά μπορείς να αλλάξεις απο τώρα το ψυγείο για να μειώσεις τον θόρυβο βαζοντας3χ120 σε χαμηλότερες στροφές Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 13, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2008 η συνδεσμολογία είναι : τανκ-αντλία-ψυγείο-μπλοκ.... θα κρατήσω αυτό το ψυγείο και θα κάνω περισσότερο o/c και θα δούμε πώς θα τα πάει... άσχετο αλλά σε εσάς ανοίγει το www.e-shop.gr? γιατί σε εμένα δεν μπαίνει καν στην σελίδα και θέλω να δω πότε θα έρθουν τα καταραμένα ηχεία και ανεμιστήρες που έχω παραγγείλει εδώ και 4 μέρες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.