Jump to content

Αγορά προϊόντων για κατάστημα

ximaira

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ξεκίνησα την δημιουργία ενός καταστήματος για service Η/Υ, και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.

Από πού μπορώ να προμηθευτώ προϊόντα για να βάλω στο κατάστημα; πχ καλώδια usb, δικτύου και τροφοδοτικά, πληκτρολόγια ποντίκια....κ.α

Λίγο τα φώτα σας plz...

Καλημέρα.

Ξεκίνησα την δημιουργία ενός καταστήματος για service Η/Υ, και θα ήθελα λίγο τα φώτα σας.

Από πού μπορώ να προμηθευτώ προϊόντα για να βάλω στο κατάστημα; πχ καλώδια usb, δικτύου και τροφοδοτικά, πληκτρολόγια ποντίκια....κ.α

Λίγο τα φώτα σας plz...

Το επιχειρηματικό σου σχέδιο τι λέει; Στην εφορία τι σου είπαν;

Καλημέρα.

Λίγο τα φώτα σας plz...

Ξεκίνησες ήδη αλλά δεν ξέρεις την χονδρική σου;

ξεκίνησα το βάψιμο και την διαμόρφωση του χώρου [MENTION=10170]swatoner[/MENTION].

Δεν θα πουλάω λαπτοπ και τέτοια μόνο τροφοδοτικά, καλώδια δικτύου και τέτοια..Μόνο service θα κάνω Στην εφορία τι να μου πούνε;;; [MENTION=124]NoDsl[/MENTION]

Δεν θα πουλάω λαπτοπ και τέτοια μόνο τροφοδοτικά, καλώδια δικτύου και τέτοια..Μόνο service θα κάνω Στην εφορία τι να μου πούνε;;; [MENTION=124]NoDsl[/MENTION]

Να σου πουν για τις διακοινoτικές. Κατα βάση αν θες να ψωνίζεις φτηνά πρέπει να παίρνεις απέξω.

ξεκίνησα το βάψιμο και την διαμόρφωση του χώρου [MENTION=10170]swatoner[/MENTION].

Αν δεν κόβεις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών θα σου ρίξουν πρόστιμο.

Κι εγώ έφτιαξα αλλά στο δίπλα δωμάτιο :D

Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα το κάνω και εγώ αυτό το βήμα!

Πάντως στην περιοχή μου αποδεδειγμένα οι περισσότεροι αγοράζουν απ το eshop.

Δε ξέρω το πόσο καλό είναι αυτό αλλά έτσι γίνεται, πάντως σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε βιτρίνα μαγαζιού είδα case που το έχει πάρει απ' το eshop 66 euro (το γνωρίζω) να το πουλάει στο δικό του 106 !!!!

Εύχομαι να έχεις άλλη τιμολογιακή πολιτική για να πάει καλά η επιχείρησή σου και πραγματικά στο εύχομαι.

Αν θες ανέβασε και καμιά photo να δούμε ιδέες ή και με καμιά λίστα με εξοπλισμό που αγόρασες ή σκοπεύεις να αγοράσεις.

Μπορεί να σου έχει διαφύγει κάτι και τα τσακάλια του forum να σε βοηθήσουν.

Μια συμβουλή από μένα είναι να μην πάρεις μεγάλο στοκ εμπόρευμα.

[MENTION=29852]The Spirit[/MENTION] δεν έχω σκοπό, να αγοράζω ένα προϊόν από τα e-shop ή γενικά από κάποιο άλλα "μεγάλο" κατάστημα. Τόσες ημέρες που φτιάχνω το μαγαζί, έχω βρεί απίστευτους προμηθευτές και με πολύ πιο καλύτερες τιμές.Αν θες στείλε μου pm να σου στείλω τα Link. Όσο για το στοκ μου, θα είναι πιστεύω περίπου 1000€ - 1500€. Να φανταστείς ότι τα cd βγαίνουν σε πακέτο τον 1000 με 250€ - 0,25€ το ένα χωρίς θήκη και 0,45€ με θήκη. Όσο για τις φώτο, από εβδομάδα θα ανεβάσω που θα ανοίξω!!!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.