jose Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2013 θέλω να κάνω τo time lapse αλλα δεν έχω στα presets τo time lapse plugin για να κάνω τo video, κατεβάζω αυτό LRB Timelapse Presets/Templates - lrbplugins.com αλλα όταν παω να το κάνω un-rar έχει πρόβλημα, αυτό μου το κάνει και από αλλα sites που έχω κατεβάσει ! από που μπορώ να βρω το plug in για να δουλέψει ? το εχει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 15, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Κατεβασε τη καινουρια εκδοση winrar.Εκει ειναι το προβλημα..(η νεα συμπιεση δεν αποσυμπιεζεται με παλιες εκδοσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Νοέμβριος 15, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 δεν πρέπει να φταίει αυτό !! γιατί είχα την v4 έβαλα την 4.20 και πάλι τα ίδια! τώρα θα βάλω k την v5 αλλα δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, τo έχει κατεβάσει κάποιος k δεν είχε πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.