venom7 Δεκέμβριος 1, 2013 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 [MENTION=21174]Doc1355[/MENTION]Το κανονίζουμε, είτε στο δικό μου είτε στου Κώστα!Γιατί στο δικό μου με τα νερά είναι και ένα θεματάκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Μαθεται να κανεται τεστ να παρεται και τα like και αν σε χαλασε το 110 στο valley παιζει και παραπανω,με τις υγειες σας,που πουλατε καρτες σημερινης αξιας 220 ευρω στα 250,με 2 χρονια χρηση,αυτα απο μενα και ηδη αρκετα ασχοληθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 1, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Μαθεται να κανεται τεστ να παρεται και τα like και αν σε χαλασε το 110 στο valley παιζει και παραπανω,με τις υγειες σας,που πουλατε καρτες σημερινης αξιας 220 ευρω στα 250,με 2 χρονια χρηση,αυτα απο μενα και ηδη αρκετα ασχοληθηκα.Ώρε βραδιάτικα πεθερά δεν είχαμε και πεθερά αποκτήσαμε!!!Καταρχάς κάνε τις πατέντες σου εσύ και ανέβαζε σκορ να παίρνεις τα like σου και ότι γουστάρεις!Εμείς ότι κάναμε το κάναμε με σκοπό να περάσουμε κάποιες ώρες διαφορετικά και παρέα και την κ@υλ@ μας και να τη μοιραστούμε με όλη μας την καλή διάθεση με άτομα που ασχολούνται και μιλάμε σχεδόν καθημερινά.Ο καθένας μέσα από ότι ανέβηκε με την κρίση του μπορεί και κάποια να τα κρατάει και άλλα να τα πετάει.Εσύ πέτατα όλα και ποσώς μας απασχολεί.Ότι κάναμε δεν το κάναμε για τα like.Όσο για το ότι πουλάμε κάρτες και τέτοια σε διάφορες τιμές που λες...Τι είναι αυτά που λες???Θα μας τρελάνεις??? :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο παιδια,εγω ο ιδιος ειπα οτι ο 4770k(4.8) σερνεται στο gw2 οταν σκανε μυτη 300 ατομα,ειμαι απολυτος αντικειμενικος,δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο παρα μονο να το δει καποιος υπευθυνος και να αλλαξει το τιτλο σε μετρησεις στα συστηματα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Δεκέμβριος 1, 2013 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 [MENTION=1278]aqua[/MENTION]Δες λιγο τα pm's σου.Ευχαριστω!Στάλθηκε από το GT-I9001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Ώρε βραδιάτικα πεθερά δεν είχαμε και πεθερά αποκτήσαμε!!!Καταρχάς κάνε τις πατέντες σου εσύ και ανέβαζε σκορ να παίρνεις τα like σου και ότι γουστάρεις!Εμείς ότι κάναμε το κάναμε με σκοπό να περάσουμε κάποιες ώρες διαφορετικά και παρέα και την κ@υλ@ μας και να τη μοιραστούμε με όλη μας την καλή διάθεση με άτομα που ασχολούνται και μιλάμε σχεδόν καθημερινά.Ο καθένας μέσα από ότι ανέβηκε με την κρίση του μπορεί και κάποια να τα κρατάει και άλλα να τα πετάει.Εσύ πέτατα όλα και ποσώς μας απασχολεί.Ότι κάναμε δεν το κάναμε για τα like.Όσο για το ότι πουλάμε κάρτες και τέτοια σε διάφορες τιμές που λες...Τι είναι αυτά που λες???Θα μας τρελάνεις??? :hang3:Σου τραβηξα ενα report να πα να βρεις την πεθερα σου...,μαθε να μιλας οπως μιλαω,ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 1, 2013 Author #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Καλά έκανες.Ελπίζω να νιώθεις περήφανος τώρα και υπεράνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Καλά έκανες.Ελπίζω να νιώθεις περήφανος τώρα και υπεράνω.Παντα ειμαι υπερανω δεν περιμενα εσενα να μου το πεις,απλα αλλη μια φορα με επιβεβαιωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_rx8 Δεκέμβριος 1, 2013 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Για μενα δεν υπαρχει συγκριτικο απο τη στιγμη που δοκιμαστηκαν 3 vga,σε διαφορετικα συστηματα,με διαφορετικες πλατφορμες,διαφορικες ταχυτητες ρολογιων,διαφορετικες ταχυτητες μνημων,διαφορετκκα λειτουργικα,απορω ποιος το εκανε sticky,μπακαλοδουλεια σε ολο της το μεγαλειο,αυτα απο μενα,που ειμαι αντικειμενοτικατος σε οτιδηποτε και οταν κατι δεν παει παρολο που το κατεχω θα πω οτι δεν αξιζει,αυτα απο μενα,δεν θα απαντησω πιο περα,μονο σε ατομα που εγω θεωρω σοβαρα οτι αξιζουν της απαντησης μου.Έχεις κάποια συγγένεια με τον ibrahimovic?Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που κάθεσαι κ περιαυτολογείς κ μειώνεις τον κόπο κ την δουλειά ατόμων με μεράκι κ πολλά κιλά παραπάνω γνώσεων απ τις δικιές σου.Τουλάχιστον αυτό συμπεράνω απ τα λεγόμενα σου.Όσο δε για το report,τελείως άτοπο για μένα,άλλα αυτό θα το κρίνουν άλλοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Ο κοπος και η δουλεια μερικων μονο like θα παρει αλλα αυτη ειναι καταντια που αναφερεται σαν συγκριτικο και εχει γινει και sticky, ασε εμενα να κρινω,δεν εχω προβλημα ποια καρτα θα βγει πρωτη απλα να γινει σωστο συγκριτικο,οσο για τις παραπανω γνωσεις αμφιβαλλω,εγω ποτε δεν θα εδινα κατι τετοιο αν δεν ημουν 100% σιγουρος οτι δεν ριχνω καμια καρτα απο τις τρεις.Και επειδη γουσταρεις ο πινακας σε καποια μετρηση ειναι λαθος,περα απο αυτο το heaven εχει τρεξει σε λαθος settings,και εκτος αυτου αλλο MetroLL τρεχει ο ενας και αλλο ο αλλος,για δες ισως υπαρχουν και αλλα που δεν παρατηρησα.Αυτο μονο συγκριτκο δεν ειναι για μενα,και ωφειλω να το τονισω,τωρα για την πεθερα μεγαλα παιδια τρεχουν το φορουμ και θα κρινουν ποιος εκανε λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Και επειδη μπορει να τυχαινει να διαβαζουν το forum εκτος απο εμας τους ειδικους και απλοι ανθρωποι που δεν ξερουν να ανοιξουν το CCC η το nv control panel,δεν τιθεται θεμα σταθεροτητας στα νουμερα που βλεπεται οταν θα σκασει βαρυ game,εμεις εδω βαραμε στο γαμο του καραγκιοζη για 5 λεπτο benchmark,με ανεβασμενα ρολογια,για να δουμε τι μαγκες ειμαστε με ανεβασμενα, οταν η gpu θα δουλεψει 100% για 3ωρο με αυτα που δινουμε,τους πυκνωτες στο χερι θα παρουμε,αυτα απο μενα,και δουλευεται τις καρτες οπως τις εβγαλε ο κατασκευαστης,αντε ενα 10%πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Δεκέμβριος 1, 2013 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Το 25000+ στο 3D Mark 11 είναι όπως τα 110 στο valley? Έγινε.Και ενα για σενα που με προσβαλλες ,με απολυτη επιεικια,ασχολησου με κατι αλλο γιατι εισαι παντελως ασχετος επι του θεματος και αφου μου κανεις και υποδειξεις το πως γραφω και δεν ξερω ,δεν θα χα προβλημα να σε προσλαβω να με μαθεις ελληνικη γραφη,μηπως και σκαμπαζεις σε κατι στη ζωη σου,αν και ενα αρθρο σου που ετυχε και διαβασα στα off topic,ειπα αυτος ειναι οδοντιατρος(οτι καλυτερο διαβασα ποτε μου),αλλα προσβαλλεις πριν γνωρισεις,και λυπαμαι γι αυτο σε ειχα ψηλα στη συνειδηση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 1, 2013 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Βρε σταματηστε να λετε ποσο την εχετε , εχει στο γκαζι gaming event και 10 ps4 και 5 ευρω εισοδο καθοδονΣτάλθηκε απο Thelab.gr Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 1, 2013 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 Και ενα για σενα που με προσβαλλες ,με απολυτη επιεικια,ασχολησου με κατι αλλο γιατι εισαι παντελως ασχετος επι του θεματος και αφου μου κανεις και υποδειξεις το πως γραφω και δεν ξερω ,δεν θα χα προβλημα να σε προσλαβω να με μαθεις ελληνικη γραφη,μηπως και σκαμπαζεις σε κατι στη ζωη σου,αν και ενα αρθρο σου που ετυχε και διαβασα στα off topic,ειπα αυτος ειναι οδοντιατρος(οτι καλυτερο διαβασα ποτε μου),αλλα προσβαλλεις πριν γνωρισεις,και λυπαμαι γι αυτο σε ειχα ψηλα στη συνειδηση μου.Ευχαρίστως να σου μάθω ελληνικά αν θέλεις και έχεις χρόνο. Μα το θέμα είναι ότι εμφανίζεσαι ξαφνικά, χωρίς να σε έχει ξανακούσει κανείς ποτέ, μας λες ότι είσαι αντικειμενικός και γνώστης, μας λες άσχετους και μπακάληδες και περιμένεις να σε αντιμετωπίσουμε και φιλικά? Εγώ δεν αντιλέγω ότι φυσικά θα ήταν καλύτερα να γίνουν οι μετρήσεις στο ίδιο σύστημα, αλλά αυτό είναι αδύνατον από πολλές απόψεις. Αφού λοιπόν κάναμε κάποιες μετρήσεις, σε διαφορετικές συχνότητες, σε δύο βασικά συστήματα, στου venom και στο δικό μου (είχα και εγώ 770 παρεμπιμπτόντως αλλά ένας φίλος που περίμενα να μου φέρει άλλη μία για να ολοκληρώσουμε όλα τα τεστς στο δικό μου σύστημα με γείωσε κανονικά), είδαμε ότι δεν κάνει διαφορά ο επεξεργαστής και γενικά το σύστημα στο αποτέλεσμα και έτσι προχωρήσαμε. Όσο για τα σκορ σου, αν διαβάσεις το thread του 11 αλλά και του valley, θα παρατηρήσεις ότι κανείς άλλος δε βγάζει τέτοια σκορ, ακόμα και άνθρωποι όπως ο φίλος azazil που έχει και 3960. Όλα τα σκορ εκεί μοιάζουν λογικά, ιδίως αν είσαι κάποιος όπως εγώ, που τυγχάνει να έχει δοκιμάσει hands on ό,τι κάρτα κυκλοφορεί.Και στην τελική όλοι οι επεξεργαστές στα δικά μας συστήματα είναι της ίδιας γενιάς. Ο 4770 είναι κάτι διαφορετικό ίσως αλλά ακόμα κι έτσι δε μπορεί να σου δίνει ο επεξεργαστής μόνο 10% και πλέον στο gpu score. Δεν προσπαθώ να σου πω ότι έχεις κλέψει στις μετρήσεις, απλά δε μπορώ να καταλάβω πως βγάζεις αυτά τα νούμερα και κανείς άλλος δεν τα βγάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 1, 2013 Author #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 [MENTION=1961]wacko_gr[/MENTION] Μην ασχολείσαι ρε man.Δε θα βγάλεις άκρη.Από την αρχή μίλησε με άσχημο τρόπο και προκλητικά.Οπότε τι περιμένεις?! Και αφού το πάμε έτσι και ασχολούμαστε με ότι να'ναι...Από τη μία μας λέει ότι είναι τυπικότατος και της μικροπρέπειας και το παίζει και σωστός και μετρημένος στις κινήσεις του και κολλάει στην λεπτομέρεια και από πάνω μας έχει τρία μηνύματα στη σειρά...:spam: Αμ το άλλο...ότι είμαστε και άσχετοι!!! Το ακούσαμε και αυτό!!! Anyway...:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Δεκέμβριος 1, 2013 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2013 [MENTION=1278]aqua[/MENTION], μπορεί τα παιδιά να έχουν κάνει κάποια λάθη αλλά ο τρόπος που χώθηκες στο thread είναι απαράδεκτος και χάνεις όλο το "δίκαιο" σου, όσο "δίκαιο" και αν έχεις. Υπάρχει πολύ πιο όμορφος τρόπος να επισημάνεις το λάθος αλλά απορώ γιατί φτάνουμε σε ένα τεχνολογικό forum να μιλάμε για θέματα συμπεριφοράς...ΥΓ. Μην ψάχνετε μασημένη τροφή, αν δείτε κάποιο λάθος επισημάνετε το με αποδείξεις. Εγώ π.χ βρήκα μια διαφορά στις μετρήσεις της 7970, το έψαξα και έβγαλα τα συμπερασματά μου. Όσοι κάνουν το αντίθετο μάλλον δεν ανήκουν στον χώρο αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Δεκέμβριος 3, 2013 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Εμένα μου άρεσε το review.Ευχαριστούμε παίδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 3, 2013 Author #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 [MENTION=3441]Aris137[/MENTION]Thank you man!We appreciate that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Δεκέμβριος 3, 2013 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Υπάρχει περίπτωση να προσθέσετε αργότερα κι άλλες κάρτες?Θα ήθελα να δω και τι κάνει η 270χ σε σχέση με την 7950! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Δεκέμβριος 3, 2013 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2013 Άρη λίγο δύσκολο να βρούμε 270Χ. Υπολόγισε τουλάχιστον 20% κάτω από 7950 clock for clock πάντως. Είναι σαν την 7870 την pitcairn, όχι την tahiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.