Volrath Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Καλά μήπως το έχουν σχίσει το θέμα; Αρχησαν με το dash. Ξαφνικά ότι σκ@τ@ video και να βάλω, από 144p εώς 1200p, άμα πατήσεις forward/back την έχεις κάτσει. Μετά με το google+ intergration. Σώνει και καλά να σου πρίζει τα @@ρια να βάλεις το όνομα σου. (Η πλάκα είναι ότι παλαιότερα σου έλεγε ΜΗ βάλεις τα πραγματικα σου στοιχεία). Αργότερα - παίζεις από html5/youtubecenter χωρίς dash; 1080p αναλύσεις δε θα δεις. Και το σημερινό... Το αλλάζουν που το αλλάζουν κάθε μια βδομάδα, 1 στήλη με fixed μέγεθος; Really; 2 φορές πιο πολύ χώρο πιάνει το κενό ffs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 14, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 Κάθε πέρσι και καλύτερα για το youtube...Ειδικά τα θέματα με το playback είναι τραγικά.Το βασικό σου feature, ο αυτοσκοπός σου, και είναι το ίδιο προβληματικός εδώ και κάτι μήνες όσο προβληματικά είναι τα game της DICE.ότι και να πει κανείς λίγο θα 'ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Νοέμβριος 14, 2013 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2013 Κάτι που λειτουργεί άψογα.. απλά δεν το πειράζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 15, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Δεν ξέρω αν είναι πολύ σχετικό αλλά... YouTube Youtube χωρίς τα σχόλια, 1 κάρο unrelated/related vids και λοιπές μλκιες. Φορτώνει σφαίρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Νοέμβριος 15, 2013 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2013 Δεν ξέρω αν είναι πολύ σχετικό αλλά...YouTube Youtube χωρίς τα σχόλια, 1 κάρο unrelated/related vids και λοιπές μλκιες. Φορτώνει σφαίρα. Απλά :banging: :banging: Στο pc μου τα σπάει και έχει τεράστια διαφορά ακόμα και στον χρόνο φόρτωσης 1020p :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.