Volrath Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2013 Καλά μήπως το έχουν σχίσει το θέμα; Αρχησαν με το dash. Ξαφνικά ότι σκ@τ@ video και να βάλω, από 144p εώς 1200p, άμα πατήσεις forward/back την έχεις κάτσει. Μετά με το google+ intergration. Σώνει και καλά να σου πρίζει τα @@ρια να βάλεις το όνομα σου. (Η πλάκα είναι ότι παλαιότερα σου έλεγε ΜΗ βάλεις τα πραγματικα σου στοιχεία). Αργότερα - παίζεις από html5/youtubecenter χωρίς dash; 1080p αναλύσεις δε θα δεις. Και το σημερινό... Το αλλάζουν που το αλλάζουν κάθε μια βδομάδα, 1 στήλη με fixed μέγεθος; Really; 2 φορές πιο πολύ χώρο πιάνει το κενό ffs...
billpeppas Νοέμβριος 14, 2013 #2 Νοέμβριος 14, 2013 Κάθε πέρσι και καλύτερα για το youtube...Ειδικά τα θέματα με το playback είναι τραγικά.Το βασικό σου feature, ο αυτοσκοπός σου, και είναι το ίδιο προβληματικός εδώ και κάτι μήνες όσο προβληματικά είναι τα game της DICE.ότι και να πει κανείς λίγο θα 'ναι.
HellhammeR Νοέμβριος 14, 2013 #3 Νοέμβριος 14, 2013 Κάτι που λειτουργεί άψογα.. απλά δεν το πειράζεις...
defiant Νοέμβριος 15, 2013 #4 Νοέμβριος 15, 2013 Δεν ξέρω αν είναι πολύ σχετικό αλλά... YouTube Youtube χωρίς τα σχόλια, 1 κάρο unrelated/related vids και λοιπές μλκιες. Φορτώνει σφαίρα.
BasiliCeLew Νοέμβριος 15, 2013 #5 Νοέμβριος 15, 2013 Δεν ξέρω αν είναι πολύ σχετικό αλλά...YouTube Youtube χωρίς τα σχόλια, 1 κάρο unrelated/related vids και λοιπές μλκιες. Φορτώνει σφαίρα. Απλά :banging: :banging: Στο pc μου τα σπάει και έχει τεράστια διαφορά ακόμα και στον χρόνο φόρτωσης 1020p :dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.