billpeppas Σεπτέμβριος 9, 2015 #1941 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 To ψήνω για το ΣΚ αν έχει καλό καιρό.Κρίμα που θα λείπεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Σεπτέμβριος 10, 2015 #1942 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Θα είμαι Αθήνα ΣΚ και λέω να πάω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 10, 2015 #1943 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Το χειρότερο ήταν ότι το φως ήταν πίσω μας. Αν δεις τον προσανατολισμό του Φαλήρου στο σημείο του αγάλματος που έβαλα στο λινκ της προηγούμενης σελίδας θα καταλάβεις. Εντάξει μέχρι κάποια στιγμή είχε φως. Όταν κούμπωσα πάνω το TC-16A πίσω από τον 300άρη, τότε είχα πρόβλημα. Το έβγαλα μετά από 20 φωτό. Δεν έχει αύριο. Το Σ/Κ στο Τατόι η συνέχεια αλλά θα είμαι εκτός Αθηνών. Δεν ήρθε κανείς ε; Τσάμπα στήθηκα κάτω από το άγαλμα να περιμένω... Έχω και μια φωτογραφία για το @GoMaR, έναν πιλότο να ξύνει τη μύτη του. ήταν στο φανάρι και περίμενε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 10, 2015 #1944 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Θα είμαι Αθήνα ΣΚ και λέω να πάω. PM! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 10, 2015 #1945 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 (edited) Έχω και μια φωτογραφία για το @GoMaR, έναν πιλότο να ξύνει τη μύτη του. ήταν στο φανάρι και περίμενε; @GoMaR, ορίστε: Λίγα mm ακόμα ήθελα!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2015 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 10, 2015 #1946 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Δεν είμαι σίγουρος αν ξύνει τη μύτη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 10, 2015 #1947 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Moving car street candid photography continued "Waiting..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 10, 2015 #1948 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Ενώ έχει τρελο ποτεντιαλ (το καδρο) κάνει κρα πως είναι creep-shot λόγω της θολούρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση hayabusa Σεπτέμβριος 10, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1949 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Και μερικές δικές μου από το χθεσινό show που πήγαμε με τον Πέτρο. Με D600+70-200 2.8 + Kenko TC 2.0x 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 10, 2015 #1950 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 11, 2015 #1951 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 11, 2015 #1952 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Μια πιο σοβαρή ( καταφέραμε να χωθούμε σε σημείο που έβγαινε καλούτσικο κάδρο ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 12, 2015 #1953 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Ρε παιδια μια ερώτηση σε όσους έχουν και Canon.. Μολις πέρασα ένα δικό μου Picture Profile (Εκτος από αυτά που έχει, Landscape / Portrait etc.. ) και με δικά μου Settings στο Sharpness Contrast κτλπ.. Μεσα στο Ifran View ενω μου το ανοίγει κανονικά έτσι όπως είναι μεσα από την κάμερα, (Το ιδιο βλέπω και στην LCD) Μόλις ανοίγω την εικόνα στο Photoshop η στο Lightroom την κάνει αμέσως Graded Στο Video μεν.. που είναι για Video Picture Profile Cinestyle για πιο πολύ Flat κτλπ δεν έχει θέμα εκεί είναι κανονικά ότι τραβάω βγάζει.. Αλλά επειδή τώρα το δοκίμασα και στην φωτό μου γίνεται αυτό.. Στις αλλές που είχα ποστάρει πρίν είχα Auto Profile και έτσι δεν το παρατήρισα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 12, 2015 #1954 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 Eiναι επειδη η adobe by default ανοιγει ο,τι αρχειο βρει με adobe standard camera profile (μη το μπερδεψεις με adobe rgb kai srgb ειναι αλλο πραμα).. Στο acr που εχεις ανοιχτο, θα κλικαρεις τη μικρη καμερουλα (τριτο εικονιδιο απο το τελος..κατω απο τα "50mm")και θα επιλεξεις εκει που λεει camera profile το faithful αν οχι καποιο αλλο που σε βολευει. (για εκει σε κοβω..αυτο βαζω συνηθως και εγω εκτος αν με ικανοποιει το adobe standard). Εναλλακτικα το ανοιγεις με digital photo professional oπου μπορεις να βαλεις ακριβως τις επιλογες που εχεις αλλαξει και στη μηχανη σου και απο εκει κανεις transfer στο photoshop.Ακομα πιο εναλλακτικα νομιζω το dxo διαβαζει επισης το αρχειο με τις επιλογες της μηχανης. (δεν παιρνω και ορκο για αυτο βεβαια..πανε χρονια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 12, 2015 #1955 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 (edited) ΝTG Μάλιστα δίκιο έχεις τώρα μου έκοψε και εμένα.. Το Digital Photo Professional το είδα..Για DXO μπορείς να μου δώσεις κάποιο Link γιατί μόνο κάμερες βλέπω.. Ποιο πολύ θέλω να δω με βάση το Sharpness Contrast κτλπ να τα πειράζω στο Post και όχι μέσα από την κάμερα..Την κάμερα την θέλω όσο πιο Flat (που είναι) αλλά στο Edit έχουμε το θέμα.. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2015 από LazyGreek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 12, 2015 #1956 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2015 http://www.dxo.com/us/photography/photo-software/dxo-opticspro Aπο οτι ειδα δεν ανοιγεις τα raw σαν smart objects και -μου εκανε εντυπωση- ενω τα θες ολα default, εχεις επιλεξει να σου "φορτωνει" sharpness high για matte χαρτι. Δεν ξερω αν σε βολευει το συγκεκριμενο αλλα ειναι κριμα να μην τα ανοιγεις ως smart bojects. Αυτο σε συνδιασμο με layers ειναι το μεγαλο ατου του photoshop.Δες καμποσα tutorial στο youtube για το πως αυξανεις sharpness contrast και ο,τι αλλο θες και παιζει να μην πειραζεις ουτε sliders..(περα απο το opacity/fill στα layers) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 13, 2015 #1957 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 http://www.dxo.com/us/photography/photo-software/dxo-opticspro Aπο οτι ειδα δεν ανοιγεις τα raw σαν smart objects και -μου εκανε εντυπωση- ενω τα θες ολα default, εχεις επιλεξει να σου "φορτωνει" sharpness high για matte χαρτι. Δεν ξερω αν σε βολευει το συγκεκριμενο αλλα ειναι κριμα να μην τα ανοιγεις ως smart bojects. Αυτο σε συνδιασμο με layers ειναι το μεγαλο ατου του photoshop.Δες καμποσα tutorial στο youtube για το πως αυξανεις sharpness contrast και ο,τι αλλο θες και παιζει να μην πειραζεις ουτε sliders..(περα απο το opacity/fill στα layers) Το Edit το κάνω με το Lightroom απλά το άνοιξα μέσω Photoshop για να μπορέσω να το δείξω εδώ πέρα..Τώρα εννοείτε ότι αυτά τα άλλαζω κάθε φορά.. Τωρα το Matte Paper και αυτά λίγο άκυρα πως μπήκανε δεν ξέρω να πω την αλήθεια ούτε το παρατήρισα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 13, 2015 #1958 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2015 parallel universe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Σεπτέμβριος 14, 2015 #1959 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Σεπτέμβριος 14, 2015 #1960 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2015 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts