Volrath Ιανουάριος 3, 2014 #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 (edited) Πλάκα κάνεις τώρα Διονύση, ε; Μαρίκα εννοείς, ε; Για το infraview: Options/Properties-settings/enable color management/Current Monitor Profile Για τα άλλα δε μπορείς να κάνεις κάτι, άμα δεν έχουν color profiles/management Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2014 από Volrath Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 3, 2014 #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 3, 2014 #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 (edited) Και να πω και την αλήθεια δεν ξέρω πως τις βλέπετε εσείς τώρα.. Αλλα στα τοπία δεν με νοιάζει και τόσο αλλά σε κάτι τετοία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ! EDIT.. Aλλιώς στο Lightroom αλλιώς irfanview αλλα η κατάρα είναι στο Windows Photo Viewer και όπως το βλέπεις εκεί έτσι μπαίνει και στο FB.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 3, 2014 από sfirculitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 3, 2014 #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Ώπα την βλέπω και γω τη διαφορά, νόμιζα μόνο στο monitor σου φαινόταν. Κάτσε να το δω και από τη μεριά μου. Δώσε το οriginal jpg κάπου, δε βρίσκω φωτός με τέτοια μαύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 3, 2014 #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Κάπου είχε κάνει σχετικό θέμα ο φίλος [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]. Νομίζω με καλιμπράρισμα (με μηχανηματάκι) έστρωσε το πράμα Αλήθεια λες Μαρίκα μου!!! http://www.thelab.gr/ektypwtes-kai-psifiaki-fwtografia/giati-symvainei-ayto-126163.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 3, 2014 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 ^^^^^^^^^ ωωωωωωωωωω που είναι αυτό;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 3, 2014 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 XK Βασιλίτσας, τερμα στην κορυφη, ~2115μ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 3, 2014 #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Αλήθεια λες Μαρίκα μου!!! http://www.thelab.gr/ektypwtes-kai-psifiaki-fwtografia/giati-symvainei-ayto-126163.html ΚΕΡΝΑΩ ΜΠΥΡΕΣ! ΤΣΙΠΟΥΡΑ, ΚΡΑΣΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΝΙ ΒΑΖΩ :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΙΓΚΡΗΣ Ιανουάριος 4, 2014 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Cuda by oukos!, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 4, 2014 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Πολυ δρομο εχουμε να διαβουμε μεχρι εκει.. Υποθετω ηθελες να κρατησεις το φως πως επεφτε στο τοιχο εε? Δοκιμαζεις μια ενα crop με το κατω δεξια σημειο των 1/3 στο δεξι αυτι του συνοδηγου. (εστω οτι υπηρχε...θα καταλαβεις οταν το κανεις) ..αντε το εκανα εγω..(το upload βαριoμoυν) Y.Γ Επειδη συνηθως παιζεις με bw, το δοκιμασες και δε σου εβγαινε? [attach]60001[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 4, 2014 #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Καλή μέρα και σήμερα... P1260252 by Ir4klis, on Flickr μια λυση για να αποφυγεις αυτες τις μαυρες σκιες οταν ο φωτισμος δεν ειναι κ ο καλυτερος οταν εισαι σε εξωτερικο χωρο ειναι να χρησιμοποιησεις το φλας της μηχανης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 4, 2014 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 και 5-6 φιλους με ενα φλας ανα χειρας o καθενας στη βουνοπλαγια γιατι μονο με το φλας της μηχανης και μερα ..κομματακι δυσκολο να φωτισεις τοσο μακρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 4, 2014 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 μια λυση για να αποφυγεις αυτες τις μαυρες σκιες οταν ο φωτισμος δεν ειναι κ ο καλυτερος οταν εισαι σε εξωτερικο χωρο ειναι να χρησιμοποιησεις το φλας της μηχανηςΑυτό δεν το κατάλαβα! ! ! !Το φλας αυτό πόσο μεγάλο θα είναι !!!!Αν εννοείς το fill in flash νομίζω ότι δεν κάνει για εδώ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΙΓΚΡΗΣ Ιανουάριος 4, 2014 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Καλό το crop.Ναι ήθελα τα φώτα, δεν είχα πολλά περιθώρια ελιγμών για να φτιάξω καλύτερα το κάδρο μου γιατί αυτό ήταν μια μάντρα και είχα χώσει τον φακό σε ένα άνοιγμα που έκαναν τα κάγκελα.Νομίζω σε BW θα έχανε αρκετά, γενίκα κρατάω το χρώμα όταν έχει κάτι να μου δώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 4, 2014 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Καλό το crop.Ναι ήθελα τα φώτα, δεν είχα πολλά περιθώρια ελιγμών για να φτιάξω καλύτερα το κάδρο μου γιατί αυτό ήταν μια μάντρα και είχα χώσει τον φακό σε ένα άνοιγμα που έκαναν τα κάγκελα. Νομίζω σε BW θα έχανε αρκετά, γενίκα κρατάω το χρώμα όταν έχει κάτι να μου δώσει. Η αληθεια ειναι οτι στο BW δεν εχεις αυτο το λαχανι να σε κεντρισει...αλλα οκ.. (επειδη λιγες ειναι οι εγχρωμες σου, φανταστηκα οτι θα σε δυσκολεψε.) [attach]60002[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 4, 2014 #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Αυτό δεν το κατάλαβα! ! ! !Το φλας αυτό πόσο μεγάλο θα είναι !!!!Αν εννοείς το fill in flash νομίζω ότι δεν κάνει για εδώ !!!! κανει δε κανει δεν υπαρχει αλλη λυση οταν βλεπεις μια μαυρη σκια μπροστα σου κ ουτε το photoshop δε το παλευει ευκολα αυτο αν ειναι και μαυρο εντελως μερικες φωρες μπορει να συμβει ο φωτισμος σε εξωτερικους χωρους δεν ειναι παντα ο καλυτερος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 4, 2014 #177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Μα δεν είναι λύση αυτό που πρότεινες για την απο πάνω φωτογραφία. Πέρα ότι είναι τεράστιες οι αποστάσεις έχεις και ένα ήλιο κατακούτελα παλίκαρε! Εκτός αν αντί φλας χρησιμοποιήσεις έναν δευτερο ήλιο αν είναι διαθέσιμος σε καμιά φωτογραφική τσάντα. Εκτός των άλλων εμένα μου αρέσουν οι απο πάνω σκιές Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 4, 2014 #178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 (edited) Φυσικά! Βάλε φλας σε κάτασπρο χιονισμένο τοπίο, που υποθέτω (απουσίας EXIF) ότι θέλει τουλάχιστον f/8 με 1/500 ISO100 και άμα φωτίσει τίποτα (είναι και το 1/500 στη μέση) έλα να μου πεις. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2014 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 4, 2014 #179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Eγω οτι είδα τραβηξα, με την ΤΖ5(κομπακτ 7αετίας). Το φιλλ ιν φλας είναι αστείο έτσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 4, 2014 #180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Eγω οτι είδα τραβηξα, με την ΤΖ5(κομπακτ 7αετίας). Το φιλλ ιν φλας είναι αστείο έτσι?? Γιατί δεν ανεβαζεις και 500px εχεις πολυ ωραία πραγματα! Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts