Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ #2 (photolab 2)

Recommended Posts

Πηρε ποτε κανεις λεφτα απο το 500px?

Απειροελάχιστα.

Όπως λιγοστά είναι ( εκτός και αν έχεις κανά ενδιαφέρον stock photography portfolio με καμμιά 1000άρα photos ) και στα shutterstock/dreamstime/123rf/istockphoto/etc

εξαρταται τι φωτογραφιες βγαζει ο καθενας.

οχι αν ειναι καλο τοπιο.αλλα το ειδος.

πχ σε shutterstock , φαγητα φρουτα μπλα μπλα πουλανε πολυ..

εχω γνωστο μου που βγαζει χαρτζιλικι που θα ζηλευε ενας 20χρονος 4ωρης απασχολησης

θυμασαι διαφραγμα στο jupiter?

Eπειδη δε θυμαμαι ...πως βρεθηκες με helios 44m7 kai jupi 21m? (παρα-ειναι καλες επιλογες)

Εναν 135αρη νομιζω εχεις ακομα -που δεν θυμαμαι ποιον-...πουλα τον και κλεισε την τριαδουλα (παρε αλλον): p

6.3~7.κάτι καπου εκεί.

Τον 44Μ7 τον έχω απ την Ζενιτ που μου 'δωσε ο πατέρας μου. Τον 21Μ τον αγόρασα ~50€ κατόπιν προτροπής του πατέρα μου που είχε τον 21Α σε FED.

Ton 135 δε τον πουλάω, κρίμα είναι. Έχει και μανιτάρια.

σωστος ο μπαμπας..

Πες του να σε πεισει να παρεις carl zeiss jena 135mm f3.5 ή meyer orestor (gorlitz) 135mm f2.8..αντε στη χειροτερη εναν -ακομα- jupiter 37a. :p

Eναλλακτικα..αν οντως ακομα χρησιμοποιεις τη canon παρε 100μμ f2 usm χωρις κανενα ενδοιασμο.

2 δοκιμαστικες απο την d7000 & tokina 11-16mm οπου και στις 2 το καδρο ειναι οτι να'ναι γιατι και δεν ειχα πολυ χρονο και ημουν μονος μου στα βουνα οποτε ειχα λιγο το νου μου τι γινεται τριγυρω. Ανεβηκα κυριως για να δω αν βγαινουν τα αστερια καθαρα ωστε να παω πιο προετοιμασμενος την επομενη φορα. Το κακο ειναι οτι την ωρα που ανεβηκα (4μιση-5) ηταν καλα αλλα μεσα σε μια ωρα ο ουρανος αρχισε να ανοιγει επειδη ξημερωνε και απο ενα σημειο και μετα δεν μπορουσα να παρω κατι αξιολογο και εφυγα. Η 1η ειναι περιπου οπως βγηκε απο την μηχανη και η 2η μια ψιλοπροχειρη επεξεργασια.

14518099446_c02e01abe1_c.jpg 14541193465_673e434cdc_c.jpg

Καποιο tip με την πιο καταλληλη ωρα για τετοιες φωτογραφιες μιας και θελω να ξαναπαω μεσα στην βδομαδα;

Έγινε επεξεργασία από snik

[MENTION=9964]snik[/MENTION]

Πολύ καλό σημείο !

Σε ποια περιοχή είναι ;

Γενικά θα έλεγα πως μετα τις 11 ειναι αρκετά καλά για τέτοιες φωτογραφίες και προσωπικά εγώ προσπαθώ να συνδυάζω και την έλλειψη σελήνης για ακομη καλύτερα αποτελέσματα.