Jump to content

Recommended Posts

Ελλάδα, και ειδικότερα κοντά ή μέσα στην Αττική δεν πιστεύω να περιμένεις να βρείς τίποτα τοπία σαν της Ολλανδίας με τις τουλίπες κλπ γιατί θα απογοητευτείς αν σου πω πως πολύ απλά... δεν υπάρχουν :p

Την Κυριακη θα παω λαυριο με καμια 10αρια ατομα, για κανα καρε, μεσημερι μερια. Οποιος θελει, ακολουθει. :):)

Λεω κανα προφητη Ηλια, κανα Λιμανι, Σουνιο, και οτι ερθει.

Τουλίπες , μπορεί να μην έχουμε, αλλά έχουμε ζωχούς, Βρούβες, ρόκες, ξυνίθρες και άλλα αναπαυτικά στο μάτι, όταν πάρουν φόρα και ανθίζουν.

Άγιος Κωνσταντίνος Λαύριο!

leivadi-01-agios-kwnstantinos-layrio-p3023793-large-11306.jpg

:D

Ωραίο μέρος ο Άγιος Κωνσταντίνος... έχω φιλοξενηθεί μερικές φορές..

Αλλά οι μόνες φωτογραφίες που έχω από εκεί είναι από μπριζόλες... :D

Μου θυμίζεις το πατέρα μου που είχε μια πολύ διευρυμένη οικολογική αντίληψη! :)

Του άρεσε να λέει ότι:

" Μ' αρέσουν όλα τα χορταρικά, αλλά σαν τα άγρια ραδίκια -αυτά με τα τέσσερα πόδια και το κουδουνάκι- δεν είναι άλλα!!!!!" :D

Την Κυριακη θα παω λαυριο με καμια 10αρια ατομα, για κανα καρε, μεσημερι μερια. Οποιος θελει, ακολουθει. :):)

Λεω κανα προφητη Ηλια, κανα Λιμανι, Σουνιο, και οτι ερθει.

Καλή ιδέα και για φωτοβόλτα, θα ήθελα να ακολουθήσω, αλλά χτες μπήκε ο αδερφός μου φαντάρος και θα πάμε οικογενειακώς εκδρομή στη Λαμία.

Την επόμενη Κυριακή 23-5 αν μαζευτούμε μερικοί, πάμε κάπου.

Μου θυμίζεις το πατέρα μου που είχε μια πολύ διευρυμένη οικολογική αντίληψη! :)

Του άρεσε να λέει ότι:

" Μ' αρέσουν όλα τα χορταρικά, αλλά σαν τα άγρια ραδίκια -αυτά με τα τέσσερα πόδια και το κουδουνάκι- δεν είναι άλλα!!!!!" :D

Το καλύτερο ψάρι είναι το ψαρονέφρι..

Μου αρέσει η πίτα με τρύπα στη μέση (κοντοσούβλι)

και άλλα πολλά γνωμικά..

6a3b32313672916.jpg

Ρε παίδες όσοι κατεβαινετε Λαύριο σφυρατε να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά!!!

From Outer Space - Tapatalk

Τουλίπες , μπορεί να μην έχουμε, αλλά έχουμε ζωχούς, Βρούβες, ρόκες, ξυνίθρες και άλλα αναπαυτικά στο μάτι, όταν πάρουν φόρα και ανθίζουν.

Άγιος Κωνσταντίνος Λαύριο!

leivadi-01-agios-kwnstantinos-layrio-p3023793-large-11306.jpg

της λειπει η παπαρουναααααααα

Ρε παίδες όσοι κατεβαινετε Λαύριο σφυρατε να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά!!!

Στειλε πμ το κινητο σου και εσυ και οποιος αλλο θελει, και θα τα πουμε κυριακη :happy2:

της λειπει η παπαρουναααααααα

Από ότι ξέρω, αυτό το φυτό είναι "ξαδέρφη" της βρούβας.

Δεν τρώγεται γιατί έχει σκληρότερο βλαστό και λιγότερα φύλα.

Αλλά όπου βγει, κατακυριεύει το τόπο πνίγοντας οτιδήποτε άλλο.

Οπότε η ντελικάτη παπαρούνα, δεν είχε και πολλές ελπίδες να την ανταγωνιστεί! :(

Αλλά οπτικά, δεν παύει να είναι επιβλητικό θέαμα! :)

Τα bokeh φώτα στα δεξιά θέλουνε μάζεμα γιατί έτσι υπερ-φωτεινά όπως είναι τώρα είναι πολύ distracting.

Αυτό γίνεται άμα ρίξουμε λίγο το exposure και το αντισταθμισουμε με το contrast?

Ή θέλει ειδική επεξεργασία στο photoshop?

*on the road

Θα βγώ λιγάκιιιι off-topic, αλλά θα ήθελα αν έχει κάποιος presets για Lightroom και μπορεί να τα μοιραστεί, να μου στείλει ένα μηνυματάκι.. :D

Sorry για το off-topic! :o

το τραβάω σε offtopic, αλλά φωτογραφία τουαλέτας δε βλέπω..νομίζω ότι το background σου εκεί έπρεπε να έπαιζε!