Jump to content

Recommended Posts

2 Σημερινές μέσα από το σπίτι γιατί έξω έχει -10 (Real Feeling -18 :hehe:)

Αλλά δεν ξέρω ποια να βάλω στα Social Photo Media :p

X42A1n2.jpg

1wxcaHg.jpg

Κοιτα με αυτό μου μοιάζει και μένα. Βεβαια, μοιάζει και με κάτι άλλο αν το κάνεις μια clockwise 90 μοιρες περιστροφή.

α)Γιατί μιρορεντ

β)Γιατί όχι έγχρωμο? Στο εγχρωμο μου παραπέμπει σε Αγγελόπουλο :p Άλλωστε εκει γύρισε και ταινία.

2 Σημερινές μέσα από το σπίτι γιατί έξω έχει -10 (Real Feeling -18 :hehe:)

Αλλά δεν ξέρω ποια να βάλω στα Social Photo Media :p

πω πω εμενα θα χτυπαγαν τα δοντια μου σαν κομπρεσερ αν εκανε τοσο κρυο

εγω θα ελεγα οτι η εστιαση αστοχησε κ στις δυο οποτε στο δευτερο γυρο βελτιωσε το σημαδι ! :triniti:

Κοιτα με αυτό μου μοιάζει και μένα. Βεβαια, μοιάζει και με κάτι άλλο αν το κάνεις μια clockwise 90 μοιρες περιστροφή.

α)Γιατί μιρορεντ

β)Γιατί όχι έγχρωμο? Στο εγχρωμο μου παραπέμπει σε Αγγελόπουλο :p Άλλωστε εκει γύρισε και ταινία.

α)Mου καθεται και καλυτερα το "βαρος" απο εκει (ωσαν waveform που σβηνει κιολας) αλλα και να διαφοροποιηθει απο τη δικια σου.

β)Εχω και εγχρωμο..αλλα δε ξερω αν θα ανεβει..Θα αργησει...ενεκα "αγγελοπουλος".:p

(ηταν ψιλοχαλια το jpg και δε με αφηνε να το πειρξαω πολυ.Λιγο πιο "βαρυ" το εκανα, πιο απογευματινο-βραδινο)

Πράκτωρας της κυβέρνησης είναι αυτός, δεν παίζει.

Τον βάλανε να διασκεδάζει τον κόσμο μην πάθει κατάθλιψη :D

Στα δικά μας τώρα... να βάλω μερικά μακρινά σπίτια :D

1545801_10202954157313398_2134197718_n.jpg

Γμτ, μου φαίνεται ξέχασα να ανεβάσω τα κιτρινάκια πρωτού κάνω remove το blue cast από το έδαφως και βγήκε αρκετά Παναθηναϊκή :D

αυτο ειναι αλλο μυστηριο της ζωης μου οπου κ να παω μου βγαζουν παρατσουκλια εχει ενδιαφερον να σας πω μερικα

καθηγιτης μυστηριο

προεδρος

lord mystery

κυριος χι χι

οστοσο αν καταφερεις να γινεις διασκεδαστικος ολοι θα σε θυμουνται οτι κ να κανεις...

ενδιαφερουσα φωτογραφια l.l

θα μπορουσε να υπαρχει κ ενα φεγγαρι καπου αν κ μπορει εκινη τη στιγμη να ηταν καπου αλλου... :hehe:

Η τρίτη έχει τρομερό Potential αν την βρεις χωρίς τίποτα απο πίσω.

Πολύ καλές :daisy:

Η τρίτη έχει τρομερό Potential αν την βρεις χωρίς τίποτα απο πίσω.

Πολύ καλές :daisy:

βρισκεται ευκολα :p

Clone out το γκαζόν στα αριστερά, καθάρισμα του background ( εμένα δεν με χαλάει πάντως και με την παρούσα κατάσταση πίσω ) και είσαι super [MENTION=8745]Jason[/MENTION] στην 3η με το χουράφ :p