billpeppas Ιανουάριος 15, 2014 #281 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 σε long exposure να παιζεις σε MM είναι ρε.Σιγά μην έκανε σωστό metering η camera με 2 ND400 + circ. polarizer πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 15, 2014 #282 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 επειδη εγραψες spot metering γιαυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 15, 2014 #283 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 επειδη εγραψες spot metering γιαυτο.. Hehe, σωστός. Το έγραψα γιατί χρησιμοποίησα το spot metering σε συνεργασία με Shutter priority mode προηγουμένως ως light meter για να υπολογίσω τον χρόνο που ήθελα για το shot @ M + bulb mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Ιανουάριος 15, 2014 #284 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 (edited) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 15, 2014 από Doc1355 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snik Ιανουάριος 15, 2014 #285 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 15, 2014 #286 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2014 πολύ δε μωβίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
snik Ιανουάριος 16, 2014 #287 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 πολύ δε μωβίζει;Ηταν οταν επεφτε ο ηλιος οπου ειχε αρκετη συννεφια και εκεινη την στιγμη ειχε μια γκριζομπλε αποχρωση ο ουρανος. Δοκιμασα να πειραματιστω και με το white balance αλλα δεν μου αρεσε και τοσο ο πιο "ζεστος" τονος και ειπα να την κρατησω περιπου σε αυτο που εβγαλε η μηχανη οσον αφορα αυτο το κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιανουάριος 16, 2014 #288 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2014 Dark side by jasonbam, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 17, 2014 #289 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Πρώτες προσπάθειες για κάτι κοντινό. Μόνο resize η φωτογραφία φακός minolta 50mm σε reverse πάνω στην 60D f αν θυμάμαι καλά το παράχεσα και είναι 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 17, 2014 #290 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Dark side by jasonbam, on Flickr Ενώ σαν εκτέλεση και γενικά την βρίσκω εξαιρετική το μάτι με τρομάζει και μου χαλάει την αρμονία. Είναι γουρλωμένο σαν να βάλω κωλόχερο στον Ιάσονα φάση. Το ξέρω πως το ήθελες να είναι έτσι απλα κάνω τον devils advocate. Και η γωνία είναι ΤΕΛΕΙΑ και τονίζει εξαιρετικά την βλεφαρίδα Αν κάνεις το ίδιο με κλειστά μάτια και εν ανάγκη και χωρίς καπνό (που το δέχομαι πως δίνει κάτι φυσικά), με ίδιο κάδρο νομίζω θα είναι πολύ ωραίο επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 17, 2014 #291 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 (edited) Μια Random.. Edit: Παρτε και 2 ψάρια.. Edit : Και έναν κοκο.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2014 από sfirculitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 17, 2014 #292 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 Μου φαίνεται ότι τα ψάρια πέσαν στη φωτιά και τα 'φαγε ο κόκορας!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 17, 2014 #293 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 (edited) Και εκεί που περίμενα να ανοίξει το μαγαζί.... το μάτι μου έπεσε σε κάτι λιγούστρα πολύγαλα (τα ?) .... και έμεινα.... Δεν ήξερα καν ότι ανθίζουν! Οι φωτό και φυσικά είναι από το κινητό, με ότι σημαίνει αυτό Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2014 από Seafalco Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 17, 2014 #294 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] Πολύγαλα το λένε,δεν είναι Λιγούστρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 17, 2014 #295 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2014 [MENTION=10167]rory[/MENTION] Ευχαριστώ ! fixed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 18, 2014 #296 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 18, 2014 #297 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Μπράβο!!!! Η ένταση που αποτυπώθηκε στην δεύτερη φώτο , είναι χειροπιαστή! ! ! Απλά respect ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 18, 2014 #298 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Μπράβο!!!!Η ένταση που αποτυπώθηκε στην δεύτερη φώτο , είναι χειροπιαστή! ! ! Απλά respect ! ! ! Σε ευχαριστώ αλλά δεν ξέρω πια από τις 2 να βάλω στα 500px κτλπ.. Μου αρέσουν και οι 2 αλλα μου φαίνεται η πρώτη κάνει μόνο για εκεί πέρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 18, 2014 #299 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Να σου πω, η πρώτη είναι μια όμορφη φώτο (πάντα για το θέμα μιλάω και όχι για το τεχνικό κομμάτι ), έχει -αυτό που θά έλεγα- κρατήσει μετέωρη τη στροφή της προσοχής στο φακό. Αλλά στη δεύτερη υπάρχει κάτι σπάνιο, που κατά κανόνα το βρίσκεις σε φωτογραφίες παιδιών, την απόλυτη προσήλωση! Έχεις κρατήσει μια στιγμή που ΟΛΟΣ ο κόσμος του, είναι αυτή η εικόνα που πάει να πιάσει. Η Δυναμική της εικόνας είναι απίστευτη! Από το δεξιό του χέρι , που τα δαχτυλάκια του αναδεύονται, στο αριστερό που το 'πιασες πάνω στην κίνησή του προς το στόχο που κοιτάει με τόση προσήλωση! ! ! Ειλικρινά θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που είχες την εύνοια να απαθανατίσεις κάτι τέτοιο! Εγώ πάντως σαν θεατής ... συγκινήθηκα! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 18, 2014 #300 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Να σου πω, η πρώτη είναι μια όμορφη φώτο (πάντα για το θέμα μιλάω και όχι για το τεχνικό κομμάτι ), έχει -αυτό που θά έλεγα- κρατήσει μετέωρη τη στροφή της προσοχής στο φακό.Αλλά στη δεύτερη υπάρχει κάτι σπάνιο, που κατά κανόνα το βρίσκεις σε φωτογραφίες παιδιών, την απόλυτη προσήλωση! Έχεις κρατήσει μια στιγμή που ΟΛΟΣ ο κόσμος του, είναι αυτή η εικόνα που πάει να πιάσει. Η Δυναμική της εικόνας είναι απίστευτη! Από το δεξιό του χέρι , που τα δαχτυλάκια του αναδεύονται, στο αριστερό που το 'πιασες πάνω στην κίνησή του προς το στόχο που κοιτάει με τόση προσήλωση! ! ! Ειλικρινά θα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός που είχες την εύνοια να απαθανατίσεις κάτι τέτοιο! Εγώ πάντως σαν θεατής ... συγκινήθηκα! ! ! Το διαβάζω και έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτία Έβαλα την δεύτερη πριν το Comment λέω κάτι θα ξέρει παραπάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts