billpeppas Σεπτέμβριος 19, 2015 #2001 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Δεν είναι ούτε θα μπεί στο portfolio μου αυτή. Δεν μου πήγαινε να της αγριέψω, οπότε μπορείς να πείς πως δεν έδωσα το μέγιστο, σίγουρα, άλλος είναι πάντα σοβαρός και αυστηρός και πιέζει το θέμα του να μπεί στα "νερά" του, άλλος είναι μαλθακός και αφού βλέπει ότι δεν υπάρχει η ρεαλιστική δυνατότητα για κάτι το εξαιρετικό κάνει λίγο την πάπια.Όσο και να της έλεγα να σοβαρευτεί, να μην γελάει γιατί δεν της πάει και δεν είναι "ταιριαστό" για φωτογράφιση, από το ένα αυτί έμπαινε από το άλλο έβγαινε, 20 χρονών είναι, προσωπικά δεν μπορώ να έχω πολλές απαιτήσεις από παιδάκια, πόσο μάλλον όταν δεν το θέλουν. Δεν μπορώ να γίνομαι μπαμπούλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 19, 2015 #2002 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 πραγματικα δε καταλαβαινω με ποιο σκεπτικο την ανεβασες. Διαφωνω επισης στο οτι δε μπορεις να κουμανταρεις ενα 20χρονο που σιγουρα θελει να κατσει να το φωτογραφισεις..αλλα anyway Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 19, 2015 #2003 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 (edited) την ανέβασα για τον χαβαλέ εντελώς όπως και αρκετές άλλες.Εξ' άλλου το thread είναι ΔΟΚΙΜΕΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, όχι "show us what you can do" ή "your portfolio".Αν ήταν φωτογραφία για σοβαρή κριτική κλπ θα το έλεγα. για το να την κουμαντάρεις, γίνεται, πόσο καλά και πόσο εύκολα/δύσκολα είναι το θέμα.την στιγμή εκείνη και από τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης εκτίμησα πως καλύτερα να γίνει "χαβαλοφωτογράφιση" που απλά θα αρέσει εκεινής, παρά να γίνω ο κακός της παρέας και πιθανότατα να μην γίνει καν φωτογράφιση με σκοπό να βγάλω 2-3 πόζες/φωτο που θα ήθελα εγω και όχι αυτή. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 19, 2015 από billpeppas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 19, 2015 #2004 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 (edited) Λαθος λαθος λαθος.Και σου ξανα λεω για να κλεισω , οταν θα δει καποιος αυτη τη φωτογραφια (πχ εδω στο φορουμ) θα δει πολλα λαθη.Και δικα σου και της γκομενας.Δε σε τιμαει.Αν δε σε ενδιαφερει πασο.Απλα η χαβαλοφωτογραφιση δεν εχει καμμια σχεση με την ποιοτητα της δουλειας σου.Με χαβαλε μπορεις να αντιμετωπισεις τη γκομενα παλι και να βγει πολυ καλυτερο αποτελεσμα.Εσυ εισια αυτος που θα καθοδηγησεις την γκομενα εκει που θες.Δε το καταφερες ; Κατι κανεις λαθος..Οπως και ο θεατης θα κρινει το αποτελεσμα σου οπως τωρα.Με μπαμπουλισμο , αυστηραδα κλπα , φωτογραφιες τετοιες δε βγαζεις.- Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 19, 2015 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Σεπτέμβριος 19, 2015 #2005 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Don't shoot the bored photographer/facebook comprasion/quick and dirty edit.. θυμάμαι την κριτική που μου ασκούσες και απλά γελάω..αυτό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 19, 2015 #2006 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Εμένα πάντως θα μου άρεσε να έβαζες και ένα milky way 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 19, 2015 #2007 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Don't shoot the bored photographer/facebook comprasion/quick and dirty edit.. θυμάμαι την κριτική που μου ασκούσες και απλά γελάω..αυτό. Τι κριτική σου είχα ασκήσει δηλαδή ? Γιατί αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν είχα πεί κάτι για εσένα αλλά για την κοπέλα που από ντύσιμο ήταν κιτς ( τώρα αν εσύ βλέπεις ότι έριξα το φταίξιμο για το ντύσιμο σε εσένα, λάθος σου, ήμουν ξεκάθαρος πιστεύω ). Αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο, τότες μπορείς να γελάσεις περισσότερο με αυτό: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 19, 2015 #2008 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Σε είπα, δεν έκανα liquify γιατί δεν θέλει η κοπέλα να της αλλάξω χαρακτηριστικά. Αν θες να παίξεις με την photo πες μου να σου στείλω το αρχείο Μπορείς να μου στείλεις να δοκιμάσω πόσο μπορεί να αλλάξει με το liquify; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babismichael Σεπτέμβριος 21, 2015 #2009 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 Μια απο τις αγαπημένες μου αυτού του καλοκαιριου Είμαι νέος στο σπορ οπότε οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Σεπτέμβριος 21, 2015 #2010 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Σεπτέμβριος 24, 2015 #2011 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 24, 2015 #2012 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
and64 Σεπτέμβριος 25, 2015 #2013 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Έκανα ενα first attempt χθες να shootαρω πορτραίτο όπου στο άσχετο εμφανίστηκε η γάτα της πολυκατοικίας ,η οποία έφαγε και αυτή το κλικ της Grumpy cat by Andreas Tsonis, on Flickr 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 26, 2015 #2014 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2015 http://petapixel.com/2015/09/24/wedding-photographers-share-their-earliest-photos-to-show-how-far-theyve-come/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 28, 2015 #2015 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2015 Πήγαμε για σούρβο. XE2/18-55, f/8-1/60-iso640 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Οκτώβριος 1, 2015 #2016 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Οκτώβριος 6, 2015 #2017 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 6, 2015 #2018 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 Πολυ καλη! ωραιος φωτισμος , ωραια εκφραση, αλλα υπερβολικη επεξεργασια (ειδικα sharpness).Της χαλας αρκετα την υφη του δερματος της.Ειδικα κατω απο το αριστερο ματι (της) , φαινεται αλλης ηλικιας..Την μεγαλωνεις αρκετα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 6, 2015 #2019 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 by Anastasios Tzavaras, on Flickr 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 6, 2015 #2020 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2015 Ti απεγινε η olympus?Σε διπλο ταμπλο παιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts