Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ #2 (photolab 2)

Recommended Posts

Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε:

Ποιά φίλτρα ρε Πανοραμίξ; Με το χέρι γίνεται!!!

Nd filters ρεη! 

Με νταλα ηλιο, ακομα και f22 με iso 100, δηλαδη η μικροτερη ευαισθησια που μπορω να εχω στη μηχανη μου δε νομιζω να μου εδινε χρονους τετοιους ωστε να μποτει να γινει panning. Ναι, δεν δοκιμασα ειναι η αληθεια, αλλα δε νομιζω να καταφερνα κατι... Θα το ξαναδοκιμασω σε καμια 29αρια χρονια που θα ξαναβρεθω να παρακολουθω αγωνα ταχυτητας ?

Σοβαρα; Οκ, δεν εχω κανει ποτε  panning  και δεν ξερω. Αλλα ειχα την εντυπωση οτι μισο δευτερολεπτακι χρειαζοταν στο νερο για panning. Και μισο δευτερολεπτο σε αυτες τις συνθηκες θα μου τα εβγαζε ολα ασπρα! Αλλα οκ, μπορει και να εχω λαθος μιας και δεννεχω ξανακανει ποτε!

7 hours ago, giorgos2187 said:

Σοβαρα; Οκ, δεν εχω κανει ποτε  panning  και δεν ξερω. Αλλα ειχα την εντυπωση οτι μισο δευτερολεπτακι χρειαζοταν στο νερο για panning. Και μισο δευτερολεπτο σε αυτες τις συνθηκες θα μου τα εβγαζε ολα ασπρα! Αλλα οκ, μπορει και να εχω λαθος μιας και δεννεχω ξανακανει ποτε!

Το νερο δεν ειναι panning, ειναι long exposure ;)

Στο panning πολυ χοντρικα προσπαθείς με το μάτι/εμπειρια να πιάσεις τον κινουμενο στοχο με ταχύτητα 1/την ταχυτητα που τρέχει, γι αυτο και θελει επιτόπου υπολογισμό, δεν περνάνε ολα τα αυτοκινητα με την ιδια ταχυτητα. Για να σου βγει σωστα ενα shot σε ενα που παει με 60 χλμ πρεπει να παιξεις 1/60-1/80 shutter speed το πολυ

Επίσης οσο πιο καλο vr αλλά και autofocus εχει ο φακός/σώμα τοσο πιο πολύ σε βοηθάει να μη χανεις καρε

Έγινε επεξεργασία από and64
  • Like 4
  • Agree 1

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 5 weeks later...

Μερικές φωτογραφίες από την όμορφη Ζάκυνθο. Τραβηγμένες με το Samsung M31 και επεξεργασμένες με το Photoshop. Προσπαθώ να μάθω κάποιες βασικές αρχές σύνθεσης ο φουκαράς. Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα...:nerd: Περισσότερο για να βοηθήσω τα παιδιά που τους αρέσει η φωτογραφία το κάνω. 

Koiliomenos_1.jpg

Koiliomenos_2.jpg

Porto_Bromi_1_PS_LOW.jpg

Skopiotissa_1_PS_LOW.jpg

Skopiotissa_PS.jpg

• Like 8

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...