Jump to content

Οι ψηφιακές μας φωτογραφίες, δοκιμές κλπ #2 (photolab 2)

Recommended Posts

O νέος κούταβος φίλου (ούτε 30 ημερών) ήταν ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσω την κινεζοομπρέλα μου η οποία δουλεύει jet :D

Για τη φωτό έπαιξα με το yn-568 πανω σε yn622, ttl,  με shoot through ομπρέλα δίπλα και δεξιά μου...

22802004776_8a14a2b2e4.jpg
Sniffing by Andreas Tsonis, on Flickr

Πολυ καλη ληψη.Φανταστικος φακος.Μονο ο ανθρωπος με χαλαει πισω..

• Like 1

Να σαι καλά! Ο φακός είναι όντως ωραίος ειδικά για τα λεφτά που κανει.

Πίσω φαίνεται η κοπέλα του φίλου Γιατί η Ο μικρός δεν καθόταν με τπτ! Τον κραταγαμε και κάθε τόσο επαιρναν τα χέρια και χτύπαγα 1-2 κλικ ;)

Έγινε επεξεργασία από and64

Μια πρωτη φωτογραφια με τον 12-24.

Δεν ειναι Long exposure (δεν εχω ακομα φιλτρο), ειναι merge για hdr 6 φωτογραφιων ωστε να γινουν blend τα συνεφα.

22802069179_dbde707ab5_n.jpgSt. Andrew Church Patras by panoc ., on Flickr

• Like 2

O νέος κούταβος φίλου (ούτε 30 ημερών) ήταν ιδανική ευκαιρία να δοκιμάσω την κινεζοομπρέλα μου η οποία δουλεύει jet :D

Για τη φωτό έπαιξα με το yn-568 πανω σε yn622, ttl,  με shoot through ομπρέλα δίπλα και δεξιά μου...

22802004776_8a14a2b2e4.jpg
Sniffing by Andreas Tsonis, on Flickr

Αμα ήταν εδω ο FRO θα ελεγε.. Δεν εχει γινει Focus στα ματια άχρηστη η φωτογραφια! Κατα αλλα το σκλι τουμπανο!

• Like 2

Αμα ήταν εδω ο FRO θα ελεγε.. Δεν εχει γινει Focus στα ματια άχρηστη η φωτογραφια! Κατα αλλα το σκλι τουμπανο!

Και που νετάρισε στη μύτη η 5100 χάρη μου έκανε πραγματικά!!! Δεν με χαλάει προσωπικά ομως...

Ο νέος είναι +12kg απο τότε, θα τον ξαναshootαρω κάποια στιγμή!

Αν ειχατε 2 μερες για φωτοεκδρομη - χωρις γυναικες αλλα μονο με τον κολλητο και με τον εξοπλισμο που θα πηγαινατε ?

Σκεφτομαι για Μετεωρα - Καλαμπακα - Τρικαλα : δεν εχω ψαξει ακομα σημεια - αν εχετε κατι να προτεινετε θα το εκτιμουσα :)

Καμια αλλη ιδεα ??

• Like 1

Αν ειχατε 2 μερες για φωτοεκδρομη - χωρις γυναικες αλλα μονο με τον κολλητο και με τον εξοπλισμο που θα πηγαινατε ?

Σκεφτομαι για Μετεωρα - Καλαμπακα - Τρικαλα : δεν εχω ψαξει ακομα σημεια - αν εχετε κατι να προτεινετε θα το εκτιμουσα :)

Καμια αλλη ιδεα ??

Κλασική φάση τα Μετέωρα. Δες και πιο πάνω, προς Κόνιτσα ή Πάπιγκο κλπ κοντινά, έχει φουλ γεφύρια ποτάμια  ;)

Έγινε επεξεργασία από and64
  • Like 2