PGM Αύγουστος 31, 2014 #1481 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2014 [MENTION=45]PGM[/MENTION] Είναι εύκολο να την ανεβάσεις την έγχρωμη σε μεγαλύτερη ανάλυση; Για background Την φωτογραφία δεν θα την σχολιάσω μιας και δεν γνωρίζω και πολλά, αλλά το αποτέλεσμα που βλέπω είναι απίστευτο Αυριο θα την εχεις φιλε μου γιατι ειμαι εκτος τωρα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 31, 2014 #1482 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2014 καλά κάνεις, θέλω να πω παρότι έχει τα "πρόβληματακια" κατά τα λεγόμενα σου(δεν έχω ασχοληθεί τόσο θεωρητικά αν έβγαζα παρόμοια θα ήμουν χαρούμενος! ) , συνεχίζει να είναι δυνατή-αξιοζήλευτη :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Σεπτέμβριος 1, 2014 #1483 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 και μια μαζί με racer Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 1, 2014 #1484 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 [MENTION=45]PGM[/MENTION] Είναι εύκολο να την ανεβάσεις την έγχρωμη σε μεγαλύτερη ανάλυση; Για background Την φωτογραφία δεν θα την σχολιάσω μιας και δεν γνωρίζω και πολλά, αλλά το αποτέλεσμα που βλέπω είναι απίστευτο https://www.dropbox.com/s/51qdjxg2cjhca7x/Beach%20at%20Aspropyrgos.jpg?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 1, 2014 #1485 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Είναι απίστευτο το νέο μου background Thank you [MENTION=45]PGM[/MENTION] ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Σεπτέμβριος 1, 2014 #1486 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 2, 2014 #1487 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 8, 2014 #1488 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Σεπτέμβριος 8, 2014 #1489 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Ωραία λήψη bill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 8, 2014 #1490 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 γιατί είναι θολά τα αστέρια σου Βασίλη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2014 #1491 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 ετσι για να μου φυγει η περιεργεια....κοπτοραπτικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 8, 2014 #1492 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 γιατί είναι θολά τα αστέρια σου Βασίλη;Δεν είναι θολά, movement έχει λόγω του extended shutter speed λόγω της φωτορύπανσης στο μέρος που το είχα βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 8, 2014 #1493 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 ετσι για να μου φυγει η περιεργεια....κοπτοραπτικη? όχι, τους φώναξα να κάτσουνε ακίνητοι για 48s Ναι, composite είναι, φαίνεται νομίζω και από την πρόχειρη δουλειά στο blending ώπου χρησιμοποίησα dodge & burn layer σε κάποια σημεία με μεγάλο brush και 100% flow Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2014 #1494 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 χωρις να θελω να σε αποθαρρυνω..θα πρεπει να το σταματησεις αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 8, 2014 #1495 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 χωρις να θελω να σε αποθαρρυνω..θα πρεπει να το σταματησεις αυτο Τι να σταματήσω ? Το blending ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2014 #1496 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 To κακο blending για αρχη...και σε δευτερη φαση να παιρνεις 2-3 ασχετες-ασυνδετες εικονες προσπαθωντας για μια καλη. (βασικα ακομα προσπαθω να χωνεψω τον ισθμο και ολο αντιστοιχεις επαναληψεις βλεπω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 8, 2014 #1497 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 To κακο blending για αρχη...και σε δευτερη φαση να παιρνεις 2-3 ασχετες-ασυνδετες εικονες προσπαθωντας για μια καλη.(βασικα ακομα προσπαθω να χωνεψω τον ισθμο και ολο αντιστοιχεις επαναληψεις βλεπω ) Πέραν του πρόχειρου blending, τι δεν σου αρέσει στην παρούσα photo ? Η οποία photo ( των ορειβατών ) τραβήχτηκε με αυτό το illustration στον νού μου εξ' αρχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2014 #1498 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Για αρχη το μη αληθοφανες μετα η νοοτροπια .Και το μη αληθοφανες δε παει στο κακο blending.ΠΑει στη κακη ιδεα.Δε προσπαθω να σε αποτρεψω ...μακαρι να ειχα τετοιες δυναμεις...απλα καλο θα ηταν να δοκιμασεις-παρουσιασεις κατι διαφορετικο.Τη γνωμη μου λεω..προφανως και την προσπερνας κατα το δοκουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 8, 2014 #1499 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Για αρχη το μη αληθοφανες μετα η νοοτροπια .Και το μη αληθοφανες δε παει στο κακο blending.ΠΑει στη κακη ιδεα.Δε προσπαθω να σε αποτρεψω ...μακαρι να ειχα τετοιες δυναμεις...απλα καλο θα ηταν να δοκιμασεις-παρουσιασεις κατι διαφορετικο.Τη γνωμη μου λεω..προφανως και την προσπερνας κατα το δοκουν.Από πότε στη φωτογραφία έγινε σκοπός το αληθοφανές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Σεπτέμβριος 8, 2014 #1500 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2014 Θεωρητικα μιλωντας εισαι το αντιστοιχο του ρουμανου στο hdr.Πρακτικα μπορεις να παρουσιαζεις οτι θελεις...Απλα για μενα η ιδεα μου φανηκε κακη εξαρχης.Δα τσολ.(το σταματαω γιατι δεν εχει νοημα για παραπερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts