ts0gl1s Ιούνιος 8, 2014 #1121 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2014 DSC_00612 by ts0gl1s, on Flickr Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 9, 2014 #1122 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 (edited) Η μοναξιά του ταξιδιώτη... δεν μου κάνει "κλικ" η αλήθεια είναι, απλά μου άρεσε ο τρόπος που όλοι κάθονταν μόνοι τους. Τώρα που την ξαναβλέπω, θα ήταν σίγουρα καλύτερα αν έσκυβα ώστε να μην μπαίνουνε οι μπάρες στα πρόσωπα των επιβατών, αλλά ήμουν οριακά πρίν φτάσω στην στάση μου, οπότε και δεν είχα και πολύ το μυαλό μου εκεί Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2014 από billpeppas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 9, 2014 #1123 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] ελα πες την αληθεια ηθελες ολοσωμο το πρωτο θυληκο δεξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 9, 2014 #1124 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Ένα μικρό σετ από τα πέριξ του λιμανιού του Πειραιά, πριν κανα δυο βδομάδες Mε Nikon D600 + Nikkor AF-S 24-70 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 9, 2014 #1125 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] ελα πες την αληθεια ηθελες ολοσωμο το πρωτο θυληκο δεξια Δεν έλεγε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούνιος 9, 2014 #1126 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2014 Μια προσπάθεια κι από μένα! Το καδράρισμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο στην πρώτη! Είναι με το κινητό και οι δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 10, 2014 #1127 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Ιούνιος 10, 2014 #1128 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 (edited) [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] τι έγινε πήρες σβάρνα τον ηλεκτρικό βλέπω... Δεν έλεγε τίποτα. Όντως... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2014 από Dj_ALeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 10, 2014 #1129 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] τι έγινε πήρες σβάρνα τον ηλεκτρικό βλέπω... Όντως... Ηλεκτρικός σέρνει κάμερα δεν λένε ? Είχα καιρό που σκεφτόμουνα κάποιους σταθμούς του ΗΣΑΠ και του Μετρό, κατεβαίνω Κυριακή βράδυ όπως και να έχει Κηφισιά, οπότε πρωτού πάω στο μαγαζί είπα να πάω να ενοχλήσω λίγο τους σεκιουριτάδες στους 3 κοντινούς σταθμούς του ΗΣΑΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούνιος 10, 2014 #1130 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Δεν είναι καλύτερο να περνάς απαρατήρητος, πχ αν θες να βγάλεις φωτογραφίες μετρό ή τον ηλεκτρικό; Αν πάρω dslr μαζί σε τέτοια περίπτωση θα είναι με ένα σταθερo μικρό φακό. Πως πέτυχες τα 0.8sec στην τελευταία φώτο ([MENTION=324]billpeppas[/MENTION]);[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη φώτο![MENTION=14068]ts0gl1s[/MENTION] Ναι και όχι! Όχι στο selective colouring, την αδικεί τη φωτογραφία νομίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 10, 2014 #1131 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Δεν είναι καλύτερο να περνάς απαρατήρητος, πχ αν θες να βγάλεις φωτογραφίες μετρό ή τον ηλεκτρικό; Αν πάρω dslr μαζί σε τέτοια περίπτωση θα είναι με ένα σταθερo μικρό φακό. Πως πέτυχες τα 0.8sec στην τελευταία φώτο ([MENTION=324]billpeppas[/MENTION]); Ντύνομαι σαν τσιγγάνος, οπότε περνάω μια χαρά απαρατήρητος Δεν είναι 0.8s Είναι μίξη 5 φωτογραφιών ( βασικά 6, έκανα copy-paste το ρολόι από μια άλλη ). Σιγά μην είχα την τύχη να βρεθούνε στον σταθμό 2 τραίνα ταυτόχρονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούνιος 10, 2014 #1132 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Ντύνομαι σαν τσιγγάνος, οπότε περνάω μια χαρά απαρατήρητος Δεν είναι 0.8s Είναι μίξη 5 φωτογραφιών ( βασικά 6, έκανα copy-paste το ρολόι από μια άλλη ). Σιγά μην είχα την τύχη να βρεθούνε στον σταθμό 2 τραίνα ταυτόχρονα Μπα το αντίθετο ίσως τελικά να θέλει, ίσως μια d4s με 70-200mm για να ψαρώνεις τους σεκιουριτάδες ότι είσαι επαγγελματίας, να μην ενοχλούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 10, 2014 #1133 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Μπα το αντίθετο ίσως τελικά να θέλει, ίσως μια d4s με 70-200mm για να ψαρώνεις τους σεκιουριτάδες ότι είσαι επαγγελματίας, να μην ενοχλούν Μπα, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Με την DSLR μου έχουνε πρήξει τα συκώτια, μέχρι που τους πατικώνω τον νόμο στην μούρη και τους λέω "αν ξαναενοχλήσετε φωνάζω την αστυνομία και ασκώ όλα τα νομικά μου δικαιώματα τα οποία περιλαμβάνουνε και μια δωρεάν νύχτα στο αυτόφορο για εσάς αν αυτό επιθυμείτε". Συνήθως μετά από αυτή την στοιχομυθία σπάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούνιος 10, 2014 #1134 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Μπα, ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει.Με την DSLR μου έχουνε πρήξει τα συκώτια, μέχρι που τους πατικώνω τον νόμο στην μούρη και τους λέω "αν ξαναενοχλήσετε φωνάζω την αστυνομία και ασκώ όλα τα νομικά μου δικαιώματα τα οποία περιλαμβάνουνε και μια δωρεάν νύχτα στο αυτόφορο για εσάς αν αυτό επιθυμείτε". Συνήθως μετά από αυτή την στοιχομυθία σπάνε Μήπως υπάρχει κάπου online ο νόμος αυτός να δούμε; Πάντως νομίζω δεν έχω δει σήμα απαγόρευσης φωτογράφησης μετρό/ηλεκτρικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 10, 2014 #1135 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Μήπως υπάρχει κάπου online ο νόμος αυτός να δούμε; Πάντως νομίζω δεν έχω δει σήμα απαγόρευσης φωτογράφησης μετρό/ηλεκτρικό Δεν υπάρχει, ούτε έχουνε νομικά το δικαιώμα απαγόρευσης φωτογράφισης, απλά είτε οι σεκιούριτοι από μόνοι τους είτε από τα κεντρικά τους λένε να λένε στον κόσμο ότι απαγορεύεται και μπλα μπλα αρκούμενοι στο ότι το 99% του κόσμου θα το δεχτεί και θα φύγει. Το καλύτερο χαρτί για να το βουλώσουνε είναι η υπόθεση με τον ΣτΠ ( Συνήγορο του Πολίτη ) που έχει και απάντηση της ίδιας της εταιρίας που τονίζει πως ουδέποτε απαγόρεψε την φωτογράφιση σε οποιοδήποτε προσβάσιμο κανονικά από τον πολίτη μέρος του σιδηρόδρομου και των αμαξοστοιχειών... here you go: http://www.synigoros.gr/resources/docs/199930.pdf Αν ψήνεστε πάμε μια ομαδική βόλτα ΗΣΑΠ & Μετρό για φωτογράφιση ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Ιούνιος 10, 2014 #1136 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 (edited) @ts0gl1s Ναι και όχι! Όχι στο selective colouring, την αδικεί τη φωτογραφία νομίζω! καλύτερα τώρα? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2014 από Wizard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιούνιος 10, 2014 #1137 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 (edited) καλύτερα τώρα? Τελικός κριτής είναι ο ίδιος ο φωτογράφος προφανώς, ένα μέρος της φωτογραφίας είναι και η επεξεργασία της. Δεν λέω κάτι μη κοινότοπο, αλλά πλέον μπορείς να δείς καλύτερα τη σύνθεση της φωτογραφίας. Όπως το καταλαβαίνω εγώ το selective colouring είναι σαν να εξηγείς σε αυτόν που βλέπει την φωτογραφία σου, να εκεί να κοιτάξεις, ενώ αυτό (πρέπει να) συμβαίνει μέσα από τη σύνθεση της φωτογραφίας σου! ΥΓ. Το τζάμι είναι καλύτερο στην προηγούμενη φωτογραφία πάντως edit ΥΓ.2. Ναι να κανονίσουμε βόλτα, μια ίδεα είναι να ξεκινήσουμε πχ και κοντά/εκτός ΗΣΑΠ σε κάποια γέφυρα κοντά, με σχετικό θέμα, και γιατί όχι τρίποδο και nd φίλτρα (που δεν έχω βεβαια nd!) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2014 από g1ann1s ΥΓ.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 10, 2014 #1138 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 για να οργανωνόμαστε τότες [MENTION=4171]deninho[/MENTION] εσύ τι λέει ? έχεις διάβασμα ή το ψήνεις αυτή την φορά να την κάνουμε την δουλειά κανονικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 10, 2014 #1139 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2014 Μέχρι τέλος του μήνα δεν υπάρχω. Και δεν έχω και το τρίποδο εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snik Ιούνιος 11, 2014 #1140 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2014 (edited) Απο τον Χαρουλη χθες με την x100, η θεση που ημουν δεν βολευε τοσο για κοντινα μιας και η μηχανη ειναι στα 35mm αλλα καταφερα να βγαλω 2-3 καλες μακρινες. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2014 από snik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts