Jason Μάϊος 4, 2014 #921 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 μια χθεσινη δικια μου...εν αναμονη για μια φωτογραφικη δουλειαJSN_3565a by Jason Rap, on Flickr Ναι καλησπέρα, ο φακός ήταν δικός σου, τώρα πια έγινε δικός μου , μην με ψάχνεις στο τηλέφωνο , δεν θα το σηκώνω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 4, 2014 #922 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2014 Προσωπικά δεν ξέρω κανένα που να ήταν εξ αρχής!!Παίξε ... κατάστρεψε ... μάθε ! ! ! Η συνταγή της επιτυχίας ! το ιδιο ακριβως πιστευω κ εγω η επιτυχια κ η καταστροφη ειναι πολυ κοντα καπιες φορες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Μάϊος 5, 2014 #923 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 [MENTION=699]ΝTG[/MENTION]filehosting.org | Download | SAM_3522.SRW Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάϊος 5, 2014 #924 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 5, 2014 #925 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 STOP THE HDR!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 5, 2014 #926 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Μια σημερινή, τραβηγμένη και edited στο Note Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 5, 2014 #927 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 ωπα μποκε και το νοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 5, 2014 #928 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Το Amazon τείνει να γίνει συγκρίσιμο με την Apple...Patented... High Key photography ( or so )Patent Images Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 5, 2014 #929 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 ωπα μποκε και το νοτε...Συνεχίζει την παράδοση της FX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snik Μάϊος 6, 2014 #930 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 6, 2014 #931 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Πέρυσι είχα κάνει μια δοκιμή με startrails σε ένα χωριό στον Παρνασσό. Μιας και υπήρχαν οι φωτογραφίες είπα να ανεβάσω και το Timelapse του.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rDc9qvOojQc]Timelapse of Startrails Parnassos mountain 2013 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 6, 2014 #932 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2014 Aν και το μποκέ τα σπάει, και ο φακός το ίδιο αν και δεν τον έχω - ακόμα - ρίξει. Η φώτο δεν μου αρέσει καθόλου προσωπικά.Δηλαδή είναι σαν τον πύργο της Πίζας αλλά χωρίς λόγο. Και ο πρόβλημα είναι πως και το πιο λίγο στραβό μποκέ δεν ακολουθεί παράλληλα πχ με την ταμπελίτσα του φακού. οπότε μου χτυπάει και το OCD μου. Έτσι για να γράψω και μια φορά πως κάτι δικό σου δεν μου αρέσει.Του άμπαλου απο την άλλη [MENTION=4655]racer[/MENTION] είναι γαμάτη αν και πιο κλασσική από τσατσά σε μπουρδέλο. Αλλά είναι πολύ καλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 7, 2014 #933 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 δε με τρελλανε το αποτελεσμα μου...αλλα οκ. Το wb(για foreground) επιτηδες δε κυνηγησα πιο "σωστο" ή πιο σκουρο.Δε μου καθοταν καλα στο ματι.. (απο raw του doc μια σελιδα πισω...για τους μη φανατικους του thread) [attach]61999[/attach] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Μάϊος 7, 2014 #934 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 Δηλαδή είναι σαν τον πύργο της Πίζας αλλά χωρίς λόγο αυτο διορθωνετε στο phoshop edit-> transform σχετικα ευκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Μάϊος 7, 2014 #935 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2014 [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] παραδιδεις μαθήματα μήπως; ΧεχεFrom Outer Space - Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 8, 2014 #936 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Μία της κορούλας μου την επόμενη της βάπτισής της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 8, 2014 #937 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Τίποτα το ιδιαίτερο, άλλα περίμενα να συναντήσω στο σημείο, άλλα συνάντησα. Τουλάχιστον πέρασε το απογευματόβραδο ευχάριστα. Πού θα πάει, θα το βρω αυτό που ψάχνω κάποια στιγμή, τι στο καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάϊος 8, 2014 #938 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 Μία της κορούλας μου την επόμενη της βάπτισής της.Κούκλα είναι να σου ζήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Μάϊος 8, 2014 #939 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]Πλησιάζεις σε πολύ καλό αποτέλεσμα!Κόβει την ανάσα λίγο χεχε η φώτοΠάντως προτείνω κάτι λιγότερο ευρυγώνιο (από το ίδιο σημείο) για να χαθεί και ο κοντινός στύλος.Φυσικά κρατώντας πάλι τις ράγες στην άκρη για να "οδηγούν" το μάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Μάϊος 8, 2014 #940 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2014 (edited) για Θεσσαλονίκη Αθήνα τόσα τρένα πες μου που πήγαν by John Maganaris, on Flickr light&dust by John Maganaris, on Flickr απο το ιδιο σημειο με τον [MENTION=324]billpeppas[/MENTION].Aφου δεν μας εφαγε κανα τρενο ή δεν μας μπαγλαρωσανε μην παραπονιεσαι Επισης ναι,στην πρωτη φωτογραφια εχει κουνηθει η μηχανη γιατι το τριποδο μου δυστυχως δεν ειναι της προκοπης και ηταν μονο μερικα εκατοστα μακρια απο το τρενο αλλα προσωπικα δεν με χαλαει το εφε που χει δημιουργηθει λογω της κινησης της μηχανης.Το ιδιο και τα flares στην 2η. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2014 από johnymag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts