billpeppas Απρίλιος 25, 2014 #821 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Μα άμα η φώτο είναι φειλ, πως εξηγεί αυτό που γράφεις, αυτό λεω Αν η φώτο μαμούσε, τότε ναι, ο Ιάσονας λέει βλακείες, αλλά αυτή η φώτο είναι όσο αδιάφορη όσο πάει. Αν βρω κάτι που να είναι ενδιαφέρον και να πληρεί τις προδιαγραφές θα το βάλω. Δεν ξέρω αν έχω κάποια κάπου και που, πρέπει να δω όλο το υλικό που έχω ή να βγω για νέα ( αλλά που με τέτοιο καιρό ). Για αυτό άλλωστε είναι και ΕΞΑΙΡΕΣΗ του κανόνα. Είναι κάτι που συνήθως δεν δουλεύει, αλλά σε λίγες περιπτώσεις δουλεύει μια χαρά και καλύτερα από τον κανόνα. Σκέψου το ακριβώς όπως και τους υπόλοιπους "κανόνες" σύνθεσης ( composition ). Όπως π.χ. "μην χωρίζεις την photo 50% - 50% [ μην βάζεις δηλαδή τον ορίζοντα στο κέντρο ]". Κάποιες φορές είναι καλύτερα με τον ορίζοντα κεντραρισμένο, όχι πάντα, κάποιες φορές, υπό κάποιες συνθήκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 25, 2014 #822 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 το ματι δε ξερει που να εστιασει.Δεν εχει βαθος , της λειπει contrast και το βαθος της.Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάποιοι άλλοι όχι.Ένας από τους ακριβότερους πίνακες στον κόσμο, ο "Νο 5" του Jackson Pollock, πωλήθηκε για $140 εκ δολλάρια και θεωρείται πετυχημένος, ακριβώς για αυτόν τον λόγο, ότι έχει τέτοια ισορροπία, που το μάτι δε μπορεί να εστιάσει πουθενά και δεν του τραβάει κάτι την προσοχή.The 17 Most Expensive Paintings Ever Sold - Business Insider Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 25, 2014 #823 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 καλα να δω το hdr του peppas σε τετοιους χωρους που λογω ονοματος αποκτουν αξια με το καλημερα και σου χαριζω τον 70-200:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Απρίλιος 25, 2014 #824 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Δεν τον θέλω είναι VR1 και δεν είναι καλός! :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 25, 2014 #825 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Απρίλιος 25, 2014 #826 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2014 Εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά κάποιοι άλλοι όχι. ενας απο τους καπιους αλλους ειμαι κ γω. :pleasantry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 26, 2014 #827 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 (edited) HDR αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.. Και μια απλή.. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2014 από sfirculitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2014 #828 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 εσενα ποια σαρεσει περισσοτερο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 26, 2014 #829 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 εσενα ποια σαρεσει περισσοτερο ; Η HDR αλλά το θέμα είναι ότι κάτι δεν μου αρέσει (μπορεί το Color Correction) θα δώ θα ποστάρω άλλη την έκανα πολύ γρήγορα με το sns-hdr Επίσης άλλο ένα είναι αυτό εδώ.. B&W η Color? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Απρίλιος 26, 2014 #830 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 HDR αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.. Και μια απλή.. εμενα αντιθετως μου καθετε πολυ καλα μ αρεσει πολυαν μια φωτογραφια δεν εχει ζωντανα χρωματα δε προκειται να μ αρεσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 26, 2014 #831 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Η πρώτη (η HDR) έχει πρόβλημα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, άλλαξε χόμπι, άρχισε το κέντημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Απρίλιος 26, 2014 #832 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Παρέλαβα και εγώ τον ανταπτορα για m42... From Outer Space - Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 26, 2014 #833 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Η πρώτη (η HDR) έχει πρόβλημα. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, άλλαξε χόμπι, άρχισε το κέντημα. Πέρα από το πείραγμα ( )-αφού το λέει και ο ίδιος- είναι καλή ιδέα πιστεύω, να ειπωθεί και καμιά "καθοδηγητική" κουβέντα, από τους εμπειρότερους! Αν όχι τίποτε άλλο ... να ξεστραβωνόμαστε και εμείς οι άπειροι εραστές της τέχνης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2014 #834 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Καθοδηγητικη οσον αφορα τι ; αφου πλεον ο καθενας οτι θελει κανει στη φωτογραφια του. εχει νοημα να πουμε οτι η στη παρουσα φαση η απειραχτη ειναι πολυ καλυτερη και σωστοτερη απο την hdr? Θα ερθει ο φωτογραφος lord mystery και θα πει το αντιθετο.. συγκεκριμενα η HDR δε βλεπεται..ζαλιζει μπερδευεσαι , δε ξερεις τι βλεπεις...αλλα θα ερθει ο wizard και θα πει για τον πινακα με τις πινελιες που πουληθηκε κατα 1.500.000δολαρια.. τι να πουμε λοιπον ; δωρον αδωρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 26, 2014 #835 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 ..ζαλιζει μπερδευεσαι , δε ξερεις τι βλεπεις...Συμφωνώ, αλλά γιατί να μην το πείς; Γνώμες ζητάει ο φίλος. Sorry δεν το παίζω έξυπνος, αλλά πολλές φορές το παθαίνω κι εγώ. Υποψιάζομαι οτι κάτι δεν πάει καλά ... αλλά θέλω επιβεβαίωση και προτάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2014 #836 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 κανε μια αναδρομη στο ιστορικο του φορουμ και θα καταλαβεις ποσες φορες το εχουμε πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Απρίλιος 26, 2014 #837 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 οκ... Έχει ανέβει πολύ ο πήχης Παρακολουθώ πάντως το thread με ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
snik Απρίλιος 26, 2014 #838 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 Εδω και 2 βδομαδες περιπου μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα να φωτογραφισω καποια μερη της Αθηνας που κανονικα εχουν πολυ κοσμο αλλα να τα κανω να φαινονται εντελως αδεια και να τους δωσω εναν τονο εγκαταλειψης. Γενικα θελω να δωσω την ψευδαισθηση μιας αδειας Αθηνας χωρις ανθρωπους. Την αρχη την εκανα με την οδο Σταδιου, γενικα το αποτελεσμα μου αρεσε αλλα θελει λιγο δουλεια για να το τελειοποιησω (μου τα χαλαει λιγο ο ουρανος και ισως πρεπει να την ξαναβγαλω). Παντως αυτην την εποχη απο τις 4 και μετα εχει απιστευτο φως στο κεντρο και χαιρεσαι να φωτογραφιζεις. (Εαν εχει κανεις στα υποψιν παρομοια μερη πολυ ευχαριστως να τα ακουσω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 26, 2014 #839 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2014 [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] Δεν αμφιβάλω ότι κάποια πράγματα θα μοιάζουν -ή και θα είναι- χιλιοειπωμένα, αυτό όμως δεν μειώνει ούτε τη σημασία τους, ούτε και την ανάγκη κάποιου να μάθει! Ίσα -ίσα (εκεί είναι και η μεγάλη πρόκληση) το μεταδώσεις την γνώση που έχεις, εξαρτάται ελάχιστα από το πόσες φορές το έχεις κάνει στο παρελθόν, αυτό που έχει τον βαρύνοντα ρόλο είναι ο "μαθητής" ! Φαντάζεσαι _συμπάθαμε για την αναλογία (δεν είναι ίσως η πιο κατάλληλη )_ τι "ξύλα απελέκητα" θα μέναμε όλοι, αν οι δάσκαλοί μας έκαναν το ίδιο ! Πες εσύ αυτό που ξέρεις και νομίζεις σωστό, κι αυτό θα βρει το τρόπο και τα ευήκοα ώτα και θα πιάσει τόπο! Εντάξει δε λέω, δεν μπορεί κάποιος να έχει πάντα τη διάθεση ή και το χρόνο για να βοηθήσει τον άλλο, αλλά μην το κάνουμε και "αξίωμα"*! {* Καταλαβαίνω ότι τα λεγόμενά σου ουσιαστικά αποτελούν έμμεσο σχόλιο / πείραγμα, σε προηγούμενα ανάλογα post, και δεν αποτελούν υποτίμηση αυτού που ρωτάει, αλλά -φαντάζομαι να συμφωνείς- ότι η ερώτηση έγινε με καλή διάθεση και από φιλομαθή "νέο", εραστή του ονείρου και ίσως, δεν είχε και την πιο "ενθαρρυντική" απάντηση! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 27, 2014 #840 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2014 Xθες το μεσημεράκι στο Ρέθυμνο. Nikon D600 Nikkor 24-70 f/2.8 @f8 1/800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts