UltraB Απρίλιος 4, 2014 #641 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2014 Post για να λαμβάνω τις ενημερώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 5, 2014 #642 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 (edited) ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ότι στον Λάμπη έχουμε και νήμα για φωτογραφίες !!!!! !!!! Και είμαι τόσα χρόνια μέλος !!!!!!!!!! !! :wall: Ορίστε μία HDR surreal από παραλία κοντά μου: Θα ακολουθήσουν και άλλες διάφορες εν καιρώ! Η φωτογραφία είναι το αγαπημένο χόμπι μου!! EDIT: Άλλη μία για να μην κάνω νέο ποστ: Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 5, 2014 από dimgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 5, 2014 #643 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 Απο καδραρισμα δεν έχουν κατι λάθος αλλα τις σκότωσες στο edit Το hdr δεν χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 5, 2014 #644 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 Απο καδραρισμα δεν έχουν κατι λάθος αλλα τις σκότωσες στο edit Το hdr δεν χρησιμοποιείται σε τέτοιες περιπτώσεις Δεν θέλω να δείχνουν φυσιολογικές! Θέλω να δείχνουν σουρεάλ, όπως άλλωστε είπα ήδη, με σκοπό να αποτελέστουν desktop στο PC. Εξ ου και το αιματηρό :hang2: edit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 5, 2014 #645 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2014 ƒ/5.6 - 1/120 - ISO6400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 6, 2014 #646 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 ISO 6400 με τι μηχανή;Ωραίος ο γάτος, αλλά έχει flare η φωτό στο πάνω μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 6, 2014 #647 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Fuji XM1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 6, 2014 #648 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Είπαμε δοκιμή είναι αυτή.Σε άσφαλτο νύχτα θέλω να βγάλω, λέτε να μην ήξερα ότι έπρεπε να έχω σηκώσει και σκόνη από το χώμα ? Μια ιδέα και ερώτησεις συνάμα: 1. Ο φωτογράφος που είναι? Αν είναι στο έδαφος επειδή η γωνία λήψης είναι σχεδόν παράλληλη με τον άξονα του δρόμου, δεν δείχνει σωστό το θόλωμα του δρόμου γιατί απλά δεν μπορείς να πεις ότι οφείλεται σε paning που έκανε ο φωτογράφος. Αν ο φωτογράφος είναι σε άλλο όχημα που ακολουθεί ! >>> Σωστό το θόλωμα του όλου τοπίου. 2. Κάνει παντιλίκι στην είσοδο στροφής μπροστοκίνητο, πώς το κάνει ? Τιμονιά και χειρόφρενο ? >>>> Οι πίσω τροχοί ακίνητοι (και η ζάντα!) και να φαίνονται οι λαστιχιές στην άσφαλτο, οι μπροστινοί θολοί και εδώ κάποιες λαστιχιές ίσως λίγο πιο έντονες. 3. Αν είναι τετρακίνητο θέλει πιο πολύ στρίψιμο το τιμόνι νομίζω για να αντισταθμίζει την ώθηση των πίσω τροχών. Ψείρισμα της μαϊμούς ... τέλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 6, 2014 #649 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Μια ιδέα και ερώτησεις συνάμα:1. Ο φωτογράφος που είναι? Αν είναι στο έδαφος επειδή η γωνία λήψης είναι σχεδόν παράλληλη με τον άξονα του δρόμου, δεν δείχνει σωστό το θόλωμα του δρόμου γιατί απλά δεν μπορείς να πεις ότι οφείλεται σε paning που έκανε ο φωτογράφος. Αν ο φωτογράφος είναι σε άλλο όχημα που ακολουθεί ! >>> Σωστό το θόλωμα του όλου τοπίου. 2. Κάνει παντιλίκι στην είσοδο στροφής μπροστοκίνητο, πώς το κάνει ? Τιμονιά και χειρόφρενο ? >>>> Οι πίσω τροχοί ακίνητοι (και η ζάντα!) και να φαίνονται οι λαστιχιές στην άσφαλτο, οι μπροστινοί θολοί και εδώ κάποιες λαστιχιές ίσως λίγο πιο έντονες. 3. Αν είναι τετρακίνητο θέλει πιο πολύ στρίψιμο το τιμόνι νομίζω για να αντισταθμίζει την ώθηση των πίσω τροχών. Ψείρισμα της μαϊμούς ... τέλος! 1. Ο φωτογράφος είναι στον δρόμο με την κάμερα στο τρίποδο. Η φώτο είναι το ψηφιακό αντίστοιχο μιας φωτογραφίας που τραβάς με car rig ( μηχανισμό στήριξης της κάμερας στο αμάξι, για να βγάζεις photos με το αμάξι να κινείται έχοντας το αμάξι tack sharp και τον δρόμο/τοπίο θολό λόγο του long exposure και της κίνησης του αυτοκινήτου, η κάμερα δηλαδή είναι πάντα σταθερή σε σχέση με το αμάξι ). 2. Αρκετοί τρόποι υπάρχουν για να το κάνεις αυτό. Πρώτος και καλύτερος η τεχνική "scandinavian flick". Συμφωνούμε στις λεπτομέρειες που αναφέρεις για τις ζάντες, λαστιχιές κλπ 3. FWD είναι όχι 4WD, οπότε είμαστε κομπλέ H μαϊμού δεν έχει internet μαμώ τους άχρηστους που σκάβουνε ώπου να 'ναι, ούτε και καλό καιρό να πάει να κάνει την 2η εκτέλεση που θα είναι πιο καλοφτιαγμένη δοκιμή πρίν την 3η και καλύτερη που λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Απρίλιος 6, 2014 #650 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 6, 2014 #651 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Μάνο Μπράβο! ! ! Πολύ ωραίες! Άντε ... και σε focus stacking σιγά-σιγά, έτσι για να πέφτουν σαγόνια!!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Απρίλιος 6, 2014 #652 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Μάνο Μπράβο! ! !Πολύ ωραίες! Άντε ... και σε focus stacking σιγά-σιγά, έτσι για να πέφτουν σαγόνια!!!:clap: Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο,θα το δοκιμάσω σύντομα!!! From Outer Space - Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 6, 2014 #653 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 Από την καφετέρια όπου ήπιαμε το κυριακάτικο καφεδάκι μας... Η συννεφιά μας τα χάλασε για άλλη μια φορά αλλά νομίζω τα καταφέραμε με τις φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 6, 2014 #654 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2014 μια καλοκαιρινή. Λογικά τον Οκτώβριο θα δω τις φωτογραφίες του Φεβρουαρίου Canon 6d + 70-200 f/4 70mm @f/4, 8" & iso 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 7, 2014 #655 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 (edited) Από αεροπορική επίδειξη με F16 της αεροπορίας μας την ημέρα της Ενσωμάτωσης: Και πάλι είχε έντονη συννεφιά, οπότε δεν αποφύγαμε το ISO 800. Ωστόσο είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα για τις επικρατούσες συνθήκες. EDIT: Οι φωτό υπάρχουν σε μεγαλύτερη διάσταση, αν κλικάρετε πάνω τους και μετά δύο φορές κλικ στον μεγεθυντικό φακό, στη σελίδα του Photobucket. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2014 από dimgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 7, 2014 #656 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 και οι δυο με D3200 + 18-105 Η πρώτη μου άρεσε πάρα πολύ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimgr Απρίλιος 7, 2014 #657 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Δεν ξέρω αν φταίει η οθόνη στην οποία τις βλέπω τώρα, αλλά εγώ θα τις ήθελα λίγο πιο sharp γενικότερα και ιδίως στο κέντρο τους. Θα τις δω και από την "καλή" οθόνη και θα επανέλθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 7, 2014 #658 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 (edited) Χτες βγήκα για πρώτο test drive της nx1000. Είχε αρκετή συνεφιά οπότε επικρατεί μια μουνταμάρα. Πιο πολύ τις ανεβάζω επειδή θέλω συμβουλές για βελτίωση, μιας και έχω πολύ καιρο που το έχω παρατήσει το sport (και ποτέ δεν έφτασα σε καλό επίπεδο). Όλες οι φώτο είναι τραβημένες raw, όχι για τπτ άλλο, αλλά γιατί ήθελα να μάθω την διαδικασία F8 - 1/50 - ISO400 F3.5 - 1/40 - ISO400 F5.6 - 1/40 - ISO400 F5.6 - 1/80 - ISO400 F16 - 1/13 - ISO200 F5.6 - 1/100 - ISO200 F5.6 - 1/80 - ISO200 F13 - 1/25 - ISO400 F4.5 - 1/50 - ISO400 F8.0 - 1/30 - ISO400 F10 - 1/60 - ISO400 Νομίζω ότι βγήκαν πολύ φυσικές και μου άρεσε πολύ αυτό, δεδομένου του καιρού Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2014 από qbiefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 8, 2014 #659 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 *Στα πεταχτά ένα γρήγορο και απλό tip που όμως κάνει την διαφορά:Όταν φωτογραφίζεις ζώα και ειδικότερα μικρόσωμα, κατέβαινε στο ύψος των ματιών τους ή ένα κλίκ πιο πάνω, δίνει μια διαφορετική "αίσθηση" στην φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Απρίλιος 8, 2014 #660 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Απίστευτα τοπία! Εγώ θα ήθελα λίγο πιο έντονα τα χρώματα. Βέβαια μπορεί να είναι η οθόνη μου ή να φταίει το ότι έχω Amoled κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts