lazarosleon Μάρτιος 11, 2014 #521 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Δεν ξέρω αν λέει κάτι το πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας.μπαααααααα :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 11, 2014 #522 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Ελλάδα, και ειδικότερα κοντά ή μέσα στην Αττική δεν πιστεύω να περιμένεις να βρείς τίποτα τοπία σαν της Ολλανδίας με τις τουλίπες κλπ γιατί θα απογοητευτείς αν σου πω πως πολύ απλά... δεν υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 11, 2014 #523 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Την Κυριακη θα παω λαυριο με καμια 10αρια ατομα, για κανα καρε, μεσημερι μερια. Οποιος θελει, ακολουθει. :) Λεω κανα προφητη Ηλια, κανα Λιμανι, Σουνιο, και οτι ερθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 11, 2014 #524 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Τουλίπες , μπορεί να μην έχουμε, αλλά έχουμε ζωχούς, Βρούβες, ρόκες, ξυνίθρες και άλλα αναπαυτικά στο μάτι, όταν πάρουν φόρα και ανθίζουν. Άγιος Κωνσταντίνος Λαύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 11, 2014 #525 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Ωραίο μέρος ο Άγιος Κωνσταντίνος... έχω φιλοξενηθεί μερικές φορές.. Αλλά οι μόνες φωτογραφίες που έχω από εκεί είναι από μπριζόλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 11, 2014 #526 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Μου θυμίζεις το πατέρα μου που είχε μια πολύ διευρυμένη οικολογική αντίληψη! Του άρεσε να λέει ότι: " Μ' αρέσουν όλα τα χορταρικά, αλλά σαν τα άγρια ραδίκια -αυτά με τα τέσσερα πόδια και το κουδουνάκι- δεν είναι άλλα!!!!!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 11, 2014 #527 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Την Κυριακη θα παω λαυριο με καμια 10αρια ατομα, για κανα καρε, μεσημερι μερια. Οποιος θελει, ακολουθει. :)Λεω κανα προφητη Ηλια, κανα Λιμανι, Σουνιο, και οτι ερθει. Καλή ιδέα και για φωτοβόλτα, θα ήθελα να ακολουθήσω, αλλά χτες μπήκε ο αδερφός μου φαντάρος και θα πάμε οικογενειακώς εκδρομή στη Λαμία. Την επόμενη Κυριακή 23-5 αν μαζευτούμε μερικοί, πάμε κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 11, 2014 #528 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Μου θυμίζεις το πατέρα μου που είχε μια πολύ διευρυμένη οικολογική αντίληψη! Του άρεσε να λέει ότι: " Μ' αρέσουν όλα τα χορταρικά, αλλά σαν τα άγρια ραδίκια -αυτά με τα τέσσερα πόδια και το κουδουνάκι- δεν είναι άλλα!!!!!" Το καλύτερο ψάρι είναι το ψαρονέφρι.. Μου αρέσει η πίτα με τρύπα στη μέση (κοντοσούβλι) και άλλα πολλά γνωμικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Μάρτιος 12, 2014 #529 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Ρε παίδες όσοι κατεβαινετε Λαύριο σφυρατε να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά!!!From Outer Space - Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 12, 2014 #530 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Τουλίπες , μπορεί να μην έχουμε, αλλά έχουμε ζωχούς, Βρούβες, ρόκες, ξυνίθρες και άλλα αναπαυτικά στο μάτι, όταν πάρουν φόρα και ανθίζουν.Άγιος Κωνσταντίνος Λαύριο! της λειπει η παπαρουναααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Μάρτιος 12, 2014 #531 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Ρε παίδες όσοι κατεβαινετε Λαύριο σφυρατε να κανονίσουμε να τα πούμε απο κοντά!!!Στειλε πμ το κινητο σου και εσυ και οποιος αλλο θελει, και θα τα πουμε κυριακη :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 12, 2014 #532 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 της λειπει η παπαρουναααααααα Από ότι ξέρω, αυτό το φυτό είναι "ξαδέρφη" της βρούβας. Δεν τρώγεται γιατί έχει σκληρότερο βλαστό και λιγότερα φύλα. Αλλά όπου βγει, κατακυριεύει το τόπο πνίγοντας οτιδήποτε άλλο. Οπότε η ντελικάτη παπαρούνα, δεν είχε και πολλές ελπίδες να την ανταγωνιστεί! Αλλά οπτικά, δεν παύει να είναι επιβλητικό θέαμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 12, 2014 #533 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 12, 2014 #534 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 12, 2014 #535 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Τα bokeh φώτα στα δεξιά θέλουνε μάζεμα γιατί έτσι υπερ-φωτεινά όπως είναι τώρα είναι πολύ distracting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 12, 2014 #536 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Αυτό γίνεται άμα ρίξουμε λίγο το exposure και το αντισταθμισουμε με το contrast? Ή θέλει ειδική επεξεργασία στο photoshop? *on the road Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexisgt Μάρτιος 12, 2014 #537 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Θα βγώ λιγάκιιιι off-topic, αλλά θα ήθελα αν έχει κάποιος presets για Lightroom και μπορεί να τα μοιραστεί, να μου στείλει ένα μηνυματάκι.. Sorry για το off-topic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάρτιος 13, 2014 #538 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάρτιος 13, 2014 #539 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 το τραβάω σε offtopic, αλλά φωτογραφία τουαλέτας δε βλέπω..νομίζω ότι το background σου εκεί έπρεπε να έπαιζε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Μάρτιος 13, 2014 #540 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts